341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Parfümünü sıkıp sıkıp kokluyorum çook özledim seni aşkımmm benimm bi an önce zaman geçse görsem seni sarılsam boynuna sımsıkııııı napıyosun şimdi orda kim bilir

Parfümünü sıkıp sıkıp kokluyorum çook özledim seni aşkımmm benimm bi an önce zaman geçse görsem seni sarılsam boynuna sımsıkııııı napıyosun şimdi orda kim bilir

bende aynı durumdayım havaalanına giderken yağmurluğunu giymişti uçağa binerken bıraktı, resmen yapıştım ona koklayıp sarılıyorum biri görse kesin deli der bence bu modda oldukça hiç geçiremicez bu zamanı biraz toparlanmak lazım galiba

bende kıbrısa bilet için uğraşıyorum,netten kartla almaya güvenemedim,rezervasyon yaptırıyoum şimdilik.
gitme tarihine bakarsın netten, rezervasyon numaraları var arayıp oradan yaptırabilirsin...yalnız ayırtma ancak 1-2gün olabiliyor,sonrasında alman lazım

Aynen sana katılıyorum psd.
Tamam ilk günler diye böyleyiz ama ne kadar cabuk toparlarsak okadar iyi olacak.
Yemin törenlerinden sonra bizde biraz daha alışmış oluruz gibime gelioo.
İnş hepsi de çook rahat bir askerlik geçirip,komik askerlik anılarıyla sağsalim döneceklerrr..
Amiiiiiiiiiiiinnnnnnnn...

Götürmem miii kaderdaşız nihayetinde...ufff geçsin günler gelsin 17 ocak
Sonra bizde topiğe geri dönüp bu yazdıklarımıza bakıp gülelim

Tabii ki yaa her daim
İnşallah canım, artık düğün hazırlıklarımızdan bahsetmek istiyorum :123:

askerlerimize künyelerini ne zaman verecekler acaba

bende istiyorum, gece yatarken bize resmen deli gömleğinin renginde eşofman verdi demişti onu bile istiyorum

inşallaahhhhh... bizde geri dönüp yaptıklarımızı anlatır güleriz..

bende de tişörtü var yastığımın altında duruyo

Canlarım, sizlerle ve askerlerinizle gurur duyuyorum..Siz sabırla bekliyorsunuz, destek oluyorsunuz..Onlarda sizi yalnız bırakmayıp her fırsatta arıyorlar..Allah nazarlardan korusun sizleri...

çok kötüyüm çokkkkkkkk çooooooookkkkk ((((((((
annesi aradı onunla konuşmak için içeriye hızla giderken odamda bırakmışım telefonumu yaaa aramış bitanemm ama ben duymadım off yaa offf yaa offffffffff offffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffff ne aptalım ben yaaa aptalım km bilir ne kadar üzülmştür yaaa ((( offff aradım tekrar o numarayı açan olmadı yaaa offffffff
ilk kez kaçırdım yaa telefonunu ilk kez ((((((((((

Canım benim ya Sakin ol kızma kendine, insanız sonuçta, unutabilirsin telini ki sen aceleden unuttun..Tekrar arayacaktır en kısa zamanda

üzülme nolur. yine arayacak askerin.. ben de ilk gün ilk arayışını kaçırmıştım. bir saat ağladım belki. tekrar aradı sevinçten uçtum resmen..

Canım benim ya Sakin ol kızma kendine, insanız sonuçta, unutabilirsin telini ki sen aceleden unuttun..Tekrar arayacaktır en kısa zamanda

sormak istediğim şeyler wardı yaa soramadım sabahtan beri onu bekliyodum cebimede koydum bi kağıda yazıp soracağım şeyleri arayınca kendimi bile unutuyorum :S kimbilir bir daha ne zaman arar belki de hiç arayamaaaaaaaaaaazz aramazsa uyuyamam bu gecee(110::2:

Haklısın canım benim, bundan sonra daha çok dikkat edersin, böyle bir sorun olmaz İnşallah arar ki büyük ihtimal arar, açamadığın için. Anlamıştır çünkü duymadığını..

üzülme şekerim artık biraz daha düzene girdiler arar o seni bende bugun kaçırdım bi tane ama telefonumu yanımda götüremezdim laboratuarda çalışıyorum.kısmet çok üzüldüm ama yapcak bişe yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…