muhtemelen hala güneşin altında yürüyüş çalışıyorlardır ya da ağaçlık bulup oturmuşlardır :97:
gidersen beni de götürr
Parfümünü sıkıp sıkıp kokluyorum çook özledim seni aşkımmm benimm bi an önce zaman geçse görsem seni sarılsam boynuna sımsıkııııınapıyosun şimdi orda kim bilir
askerlerimize künyelerini ne zaman verecekler acaba
kızlar benimde nişanlım Kastamonuda ordanda Siirte geçecek. ama kızlar size bi sorum olcak ben internetten uçak bileti almak istiyorum ama bi sorunum var bilgisi olan varsa lütfen benimle oaplaşabilirmi? ilk defa uçak bileti alıcamda. internetten kendi kredi kartımla nişanlımın adına alıcam ama internette koşullar kısmında eğer değişiklik yapılmak istenirse kredi kartı sahibinin gelmesi gerekiyor tarzında yazılar yazıyordu öylemi gerçekten? değişikliği sdece ben mi yapabiliyorum yani
bende aynı durumdayım havaalanına giderken yağmurluğunu giymişti uçağa binerken bıraktı, resmen yapıştım ona koklayıp sarılıyorum biri görse kesin deli derbence bu modda oldukça hiç geçiremicez bu zamanı biraz toparlanmak lazım galiba
Götürmem miii kaderdaşız nihayetinde...ufff geçsin günler gelsin 17 ocak
Sonra bizde topiğe geri dönüp bu yazdıklarımıza bakıp gülelim
askerlerimize künyelerini ne zaman verecekler acaba
Aynen sana katılıyorum psd.
Tamam ilk günler diye böyleyiz ama ne kadar cabuk toparlarsak okadar iyi olacak.
Yemin törenlerinden sonra bizde biraz daha alışmış oluruz gibime gelioo.
İnş hepsi de çook rahat bir askerlik geçirip,komik askerlik anılarıyla sağsalim döneceklerrr..
Amiiiiiiiiiiiinnnnnnnn...
Tabii ki yaa her daim
İnşallah canım, artık düğün hazırlıklarımızdan bahsetmek istiyorum :123:
yaaa aynen bende yaaa düğün hazırlıklarını düşünmek güzel :123:
bende aynı durumdayım havaalanına giderken yağmurluğunu giymişti uçağa binerken bıraktı, resmen yapıştım ona koklayıp sarılıyorum biri görse kesin deli derbence bu modda oldukça hiç geçiremicez bu zamanı biraz toparlanmak lazım galiba
çok kötüyüm çokkkkkkkk çooooooookkkkk((((((((
annesi aradı onunla konuşmak için içeriye hızla giderken odamda bırakmışım telefonumu yaaa aramış bitanemm ama ben duymadım off yaa offf yaa offffffffff offffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffff ne aptalım ben yaaa aptalım km bilir ne kadar üzülmştür yaaa((( offff aradım tekrar o numarayı açan olmadı yaaa offffffff
ilk kez kaçırdım yaa telefonunu ilk kez((((((((((
çok kötüyüm çokkkkkkkk çooooooookkkkk((((((((
annesi aradı onunla konuşmak için içeriye hızla giderken odamda bırakmışım telefonumu yaaa aramış bitanemm ama ben duymadım off yaa offf yaa offffffffff offffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffff ne aptalım ben yaaa aptalım km bilir ne kadar üzülmştür yaaa((( offff aradım tekrar o numarayı açan olmadı yaaa offffffff
ilk kez kaçırdım yaa telefonunu ilk kez((((((((((
Canım benim yaSakin ol kızma kendine, insanız sonuçta, unutabilirsin telini ki sen aceleden unuttun..Tekrar arayacaktır en kısa zamanda
üzülme nolur. yine arayacak askerin.. ben de ilk gün ilk arayışını kaçırmıştım. bir saat ağladım belki. tekrar aradı sevinçten uçtum resmen..
sormak istediğim şeyler wardı yaa soramadım sabahtan beri onu bekliyodum cebimede koydum bi kağıda yazıp soracağım şeyleri arayınca kendimi bile unutuyorum :S kimbilir bir daha ne zaman arar belki de hiç arayamaaaaaaaaaaazz aramazsa uyuyamam bu gecee( 110::2:
sormak istediğim şeyler wardı yaa soramadım sabahtan beri onu bekliyodum cebimede koydum bi kağıda yazıp soracağım şeyleri arayınca kendimi bile unutuyorum :S kimbilir bir daha ne zaman arar belki de hiç arayamaaaaaaaaaaazz aramazsa uyuyamam bu gecee( 110::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?