341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

ya kaç akşamdır bakıyorum kimsecikler yok forumda:63: tuğçecan napıosun?

Ben her akşam burdayım canım. :3:
iyiyim mervecim. takılıyom nette. bugün askerim aramadı diye dertlenirken aradı biraz önce rahatladım şükürr. :102:
Bir de şafak azaldıkça seviniyorum. :24:

Ben her akşam burdayım canım. :3:
iyiyim mervecim. takılıyom nette. bugün askerim aramadı diye dertlenirken aradı biraz önce rahatladım şükürr. :102:
Bir de şafak azaldıkça seviniyorum. :24:

aynen yaa herkes 100den sonrası kolay deyip durdu bakalım ne olacak:D

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.. ben geldim........:52: gittim gördüm kocacığımı geldim :69:...... çok güzel iki gün geçirdik..:69: ona da inanılmaz moral oldu...:70: bir anda kurtuluverdi askerlik psikolojisinden... sıfırlandı vallaa ....ay valla fırsatı olan gitsin derim....ilaç gibi geldi ....şafaklar da eriyorrr:52:

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.. ben geldim........:52: gittim gördüm kocacığımı geldim :69:...... çok güzel iki gün geçirdik..:69: ona da inanılmaz moral oldu...:70: bir anda kurtuluverdi askerlik psikolojisinden... sıfırlandı vallaa ....ay valla fırsatı olan gitsin derim....ilaç gibi geldi ....şafaklar da eriyorrr:52:

Hoşgeldin canımm...Allah içine sindirsin. ikinizede çok güzel moral olmuştur. darısı başımıza bizimde...

kimsecikler yok ama ben şafak attırıyım. şafak 105... çift rakamlara 5 kala...:72:

olsun canım o da geçer inşalalh. neler neler geçmiyor kii?

haklısın canım iyi yanından düşünüyorum hep askerlik aradan çıkmış olucak ben 3. sınıf olucam veee ikimizin hayallerine biraz daha yaklaşmış olucaz böyle düşününce mutlu oluyorum yeterki hayırlısıyla gelsin:93::69:

haklısın canım iyi yanından düşünüyorum hep askerlik aradan çıkmış olucak ben 3. sınıf olucam veee ikimizin hayallerine biraz daha yaklaşmış olucaz böyle düşününce mutlu oluyorum yeterki hayırlısıyla gelsin:93::69:

ee tabi canım ne güzel işte. hem okulunda varmış. öyle kafanı dağıtırsın azcık.
arada sıkılıyoruz hepimiz doğal olarak ama önemli olan kendimizi toparlıyabilmemiz. Hayırlısıyla gelsinler canım inşallah.

Back
X