- 14 Ağustos 2011
- 28.791
- 4.536
- 448
ben dışarıdaydım,arkadaşımla buluştum.sohbet edip dertleşince zaman çabuk geçti:97:
Ne güzel. Bende kendimi biraz dışarı atsam iyi olucak. Bugün aramadı zaten. Canım sıkıldı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben dışarıdaydım,arkadaşımla buluştum.sohbet edip dertleşince zaman çabuk geçti:97:
bende döndüm kızlarr çok güzel bi hafta sonu oldu :90:
ya kaç akşamdır bakıyorum kimsecikler yok forumdatuğçecan napıosun?
Ben her akşam burdayım canım.
iyiyim mervecim. takılıyom nette. bugün askerim aramadı diye dertlenirken aradı biraz önce rahatladım şükürr. :102:
Bir de şafak azaldıkça seviniyorum.![]()
aynen yaa herkes 100den sonrası kolay deyip durdu bakalım ne olacak![]()
Ne güzel. Bende kendimi biraz dışarı atsam iyi olucak. Bugün aramadı zaten. Canım sıkıldı.![]()
Allah içine sindirsin canım. Darısı başımıza...
şafağımız 106![]()
tuğçecan sen nerede yaşıyorsun,ne ile meşgulsün canım?
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.. ben geldim........gittim gördüm kocacığımı geldim
...... çok güzel iki gün geçirdik..
ona da inanılmaz moral oldu...
bir anda kurtuluverdi askerlik psikolojisinden... sıfırlandı vallaa ....ay valla fırsatı olan gitsin derim....ilaç gibi geldi ....şafaklar da eriyorrr
![]()
sağol canım benim şafak daha çokk 10 ay var daha o yüzden saymıyorum ben![]()
şafak 315![]()
inşallah safakların çabucak atar biter canım. :)
olsun canım o da geçer inşalalh. neler neler geçmiyor kii?
haklısın canım iyi yanından düşünüyorum hep askerlik aradan çıkmış olucak ben 3. sınıf olucam veee ikimizin hayallerine biraz daha yaklaşmış olucaz böyle düşününce mutlu oluyorum yeterki hayırlısıyla gelsin:93:![]()