Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 37 yaşındayım 2.çocuk düşünüyorum 2 aydan beri ama olmuyor nasip artık..
açıkcası ben çok korkuyorum bu yaştan sonra artıları eksileri düşünüyorum
arkadaşlar geç yaşta anne olmanın artılarını eksilerini yazalım lütfeen..
Merhaba ben 34 yaşındayım 4.5 yasında bir oğlum var ikinci bebeğimi 5.5 aylık hamileyken Ağustos'ta kaybettim dört ay oldu tekrar bir bebek istiyorum ama esim istemiyor yasidigimiz acıyı atlatamamis herhalde bir iki sene geçsin diyor bu gidişle herhalde ben tekrar otuz altı otuz yedi yasında anne olabilecek enn kötü ihtimal tabi esimin fikirleri değişirse
Ben çok istiyorum bir cocuk daha ama esim ikna olmuyor bir Turlu
arkadaşlar tabiri caizse yaş kemale eripte :) yani 35 ve üstü hamile kalan yada hamilelik düşünenler sıkıntılarımızı ve korkularımızı paylaşırsak acaba içimiz biraz olsun ferahlar mı
neler yaşadığınızı merak ediyorum
ah canim benim,35 yasneki,annem istemeden hamile kalmis,45 yasinda,masallah 20 yasinda gibi hiç bi zorluk cekmeden hamileliginide dogumunuda tamamladi eger sende dusunuyorsan korkma.ciddi bir saglik sorunun yoksa bi sorun olcani dusunumuyorm.:))
34 yaşında olp hiç doğum yapmamış olmak nasıl?Bu yaşta evlenip çocuk sahibi olan var mı aranızda?
sevgili pepuke seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde ilk hamileliğimde vardı plasenta previa gerçekten zor çeken bilir.bende şimdi niyetlendim ama riskimin büyük olduğunuda biliyorum ALLAH'ım inşallah güzel şeyler yaşatır.
narmik nasıl arka arkaya ikiz oldu ya ailede mi var ikizlik
ya bu arada yeniyim birazda teknoloji özürlüyümde şu alıntıları nasıl yapıyosunuz kızlar
aynen katılıyorum sana. benimde iki küçük kızım var ve bi tane daha bebeğim olsun istiyorum.hatta başka bi tane daha. kız yada erkek hiç farketmez. ama yapamam. çok yorgunum artıkmerhaba arkadaşlar.Ben de 38 yaşındayım.Önceki yazılanları okudum.Sizler genelde 2.bebeği istiyorsunuz.Allah a şükürler olsun ki öpüp koklayabileceğimiz evlatlarımız var. Arkadaşlar ben 3 çocuk annesiyim.ama işin tuhafı ben bir bebek daha istiyorum.8 ekim de trizomi 18 den dolayı bebeğim kürtajla alındı.Dünyalar başıma yıkıldı.Hayallerimi de onunla beraber benden aldılar.Doktor her nekadar 4.bebeği önermese de ben çoooook istiyorum.Belki size garip gelebilir.Ama ben gerçekten çok istiyorum.