+35 yaş gebelik düşünen canların topici

ben kullanıyorumm

ben +35 değilim ama ablamın topiğini görünce hemen geldim hayırlı olsuna

topiğin hayırlı olsun ablacım inşallah 10. sayfada hamile olduğunu yazarsın

Süpersin şeker, abla yok abla yok

merhabaaa :) bende bie kaç ay evvel gebelik düşünen 32 yaşında bir bayen olarak buradayım :) ve 1 çoğul gebelik düşük oldu şimdide 13 haftalık gebeyim ilk bebeğim çok heyecanlıyım.. Rabbim bu mübarek günde isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin :)

Canım benim çoook çok sevindim, Allah huzurlu hayırlı evlat versin, ne mutlu sana güzelim, sağlıcakla 1 avazda kucağına al şeker...
Çoğul gebelik için ayrıca üzüldüm, hayırlısı Allahtan... İki gebelik arası ne kadar sürdü 1tanem?

hayırlı olsun yeliz canım... Benim yaş tutmuyor emmee seni yalnız bırakmayayım dedim inşallah bebişine bir an önce kavuşursunnnn

Yaş bahane şeker, herkese kapım açık...
Her daim gelin yazın çizin yawruuu

Kürler hakkında yardımcı olabilirim. BTÇ yaptım, sonuç beklemedeyiz son 9 gün...

Bal + Tarçın + Çörek Otu kürü, kaliteli ve çok yumurta için...

ben de duzenli olarak bal corekotu yiyorum lakin bu sekilde kur henuz yapmadim.

bu ay incir kuru yapiyorum gelecek ay da bunu denerim artik.

12yk bal
10tk çörek otu ( ezilmiş yada çekilmiş olsun - çiğnemek zor oluyo, çiğnemeden yutuncada faydası olmuyo.)
10tk toz tarçın.
Hepsini karıştır, macun gibi oluyo.
Regl 2. günden 12.güne kadar her sabah - akşam 1er tatlı kaşığı ye.
Şifa olsun hayatım, bol bebekli yumyumların olsun inşallaaaaah...

tskr ederim yxliz,

mutlaka yapicam. ama sen de gelismeleri buraya yazmayi unutma. meraktan catlarim valla

Yazarım tabi ki hayatım, bakalım klomen de kullandım ben bu ay...

bu klomeni ben cok duydum ama ne oldugu hakkinda hic bir fikrim yok

ben yurtdisinda yasiyorum burda turkiye gibi gidip kolaylikla tahlil falan yaptiramiyorsun

benim ikinci evliligim ilk evliligimden ikiz ogullarim var. simdi ki esimin ilk karisiyim ben. Allah yuzumuze bakar insallah.

Ay Allah bağışlasın kuzum maşallah ikizlerine, inşallah bu evliliğinde de Allah gönlüne göre verir. Klomen yumurta çoğaltıcı ve geliştirici, dr. kontrolünde kullanılıo... Bu arada dünyada bi çok yere gittim, sen nerdesin?

merhaba canım.Bu sabah dr gittim dedigin gibi oldu:)))temiz dedi:)))rahatladım.Haftaya tr ye geliyorum insallahh tahlil falan ne gerekiyorsa yapılsın istiyorum bilmek istiyorum kalbi neden durdu......insallahh tahlillerde temiz cıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…