+35 yaş gebelik düşünen canların topici

merhaba canım.Bu sabah dr gittim dedigin gibi oldu:)))temiz dedi:)))rahatladım.Haftaya tr ye geliyorum insallahh tahlil falan ne gerekiyorsa yapılsın istiyorum bilmek istiyorum kalbi neden durdu......insallahh tahlillerde temiz cıkar.

Çıkaaaaaaaar rahat ol, herşeyin başı moral, ümidini kaybetme
Gözün aydın bu arada çok sevindim sonucuna...

Çıkaaaaaaaar rahat ol, herşeyin başı moral, ümidini kaybetme
Gözün aydın bu arada çok sevindim sonucuna...

cok tesekkur ederim canım benim.seninde 9 kaldı demek heyecenle bekliyoruzzz:))))))

Bugün İzmir'e uçuyom, Pztesi burda olcam şeekeerleeer...

slm Yxliz,

hollanda da yasiyorum canm. sen de izmir yolcusymussun bugun..iyi ucmalar sana :)

Süpersin, iconuna bayıldım, oynayarak 1 Pztesine başlamak süper
Umarım herşey yolundadır...

cok sukur yolunda..izinliyim bi kac gun esimle ev keyfi yapiyoruz

sen de durumlar ne alemde :)

cok sukur yolunda..izinliyim bi kac gun esimle ev keyfi yapiyoruz

sen de durumlar ne alemde :)

Wowo bol keyifler, ben çok yorgunum...
Sabah 5te kalktım, 6da alandaydım. 7de İzmirden İst uçtum, şimdide ofiste debeleniyorum...
Akşam olsada yatsak modundayım...
Regliye son 5 gün, bu aydan ümidim yok, ama kırmızılar gelmeden de ümit kesilmiyo işte

o son 5 gunde bi turlu gecmek bilmez..insallah gelmez kirmizilar insallah..ilk bebegin olucak degilmi galiba senin?
senin icin dua edicem cnm senin icin..

o son 5 gunde bi turlu gecmek bilmez..insallah gelmez kirmizilar insallah..ilk bebegin olucak degilmi galiba senin?
senin icin dua edicem cnm senin icin..

Çoook haklısın geçmiyo zaman :/
İlk bebeğim olcak canım...

Çoook haklısın geçmiyo zaman :/
İlk bebeğim olcak canım...

en kisa zamanda kucagina almayi nasip eder Allahim insallah.

biz 7 aylik evliyiz ama 1 aydir tam olarak birlikteyiz. ben hollanda da esim turkiye de yasadigi icin kavusmamiz zaman aldi biraz.
burda da istedigin zaman istedigin tahlili yaptiramiyorsun maalesef. doktor 6 ay sure verdi ondan sonra gelin bakalim dedi
ama ben degerlerimi ogrenmeyi cok cok isterdim lakin beklemekten baska care yok..

Yazının başı öyle heyecanlandırdı ki beni, sanki hamileymişim sende tebrik ediyomuşsun gibi oldu, ben öyle hissettim
Sizin kavuşmanızada sevindim, umarım 1 daha hiç ayrı düşmezsiniz. İlk denemeleriniz olcak demek. Seninde mi ilk bebişin olcak cnm?
Zırt pırt dr.a da gitmek iyi değil, 1 kaç ay deneyin bakalım. Gerçi kendi adıma söyliym, zamanla yarışır durumdayım. Dr. kontrollü hareket ediyorum. Ay herşeyi rabbim bilir güzelim. O 'ol' dedikten sonra, gerisi hikaye...

bak bende heyecan yaptim simdi :) evt bizim de ilk bebegimiz olucak bizde heyecanla bekliyoruz gunlerde gecmiyor ki..

neyse cnm ben simdilik kaciyorum firsat bulunca yine girerim..

merhaba yxlız hosgeldin:))iki gun sonra bende istanbula geliyorum insallah.su kan pıhtılasması falan takıldı aklıma gelmezsem rahat edemeyecegim acaba baska yaptırmam gereken testler varmı senin bu konu hakkında bilgin varmı tatlım..

Merhaba canım, İst. gelme haberine çok sevindim. Konu hakkında bilgisizim, kan pıhtılaşması o kadar büyük 1 prob değil. Gönlünü ferah tut hayatım, iğne olarak hamileliklerini sürdüren 1 dünya arkadaş var... Bol şans...

tesekkıur ederim tatlım valla bende bilmiyorum hicbirsey:)))gelelim bisey cıkmaz insallahh...senin keyifler nasıl ben bu aralar cok sinirliyim.

tesekkıur ederim tatlım valla bende bilmiyorum hicbirsey:)))gelelim bisey cıkmaz insallahh...senin keyifler nasıl ben bu aralar cok sinirliyim.

Ben karmakarışığım, son 5 gün, bakalım ak mı kara mı belli olcak... :18:

insallaaaahh allahın izniyle ak olacak insallaahh..beklemenin ne kadar zor oldugunu bilirim guzel haberi alırsında 9 ayın nasıl gectigini anlamayıp kucagına alırsın insaalllaahhh:))))

Hu huuuu canlarım nasılsınız bugün bakalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…