boşverin söylemeyinde eşinize..Yarın öbür gün size bu olayla gelebilir. Görüşmeyin bundan sonrada içlerinde ne biriktirmişler okadarda analı kızlı saldırmışlar size..eşim yoktu eğitimdeydi ...olayı görmedi de duymadı da hala söylemedim...ilk kez oldu böyle şiddet
Çok geçmiş olsun canım. Çocuğunda unutacaktır zamanla yeterki bir daha bunlara şahit olmasın.gördü zaten ve kucağımdaydı çok kötüydü hatırlamak bile istemiyorum....çok kötüyüm cidden hala
evet fevriyim ani çıkışlarımda var haklısın ama bu çocuğumun yanında kafama yumruk atmaları için bi neden değil ki cuteceğim...gerçek anlamda etrafımda kimse yokki zaten biliyosun sen konularımıcanım bak sana ne dıyecegım
sen cocugunu cok sevıyorsun bende cok sevıyorum
ben ona bır tokat vurmadan buyuttum ona cıgırmadan onun kafasını yemeden buyuttum ve buyutuyorum
o yuzden ona gelecek bır gram seye tahammulum yok
fakat sen cok fevrısın ve korumacısın bakın bende boyleyım
o hala aglasın bende aglarım kıyamam
fakat cıkısların cok anı
esınlede bıseyler yasıyorsun bu olaydada haklısın ama olayı hemen buyutuyorsun ve baska bır boyuta getırıyorsun
senı suclamıyorum fakat kendını korumaya al
bu gıdısle etrafında kımse kalmayacak bıraz rahatlamaya bak
noktası virgülü ne kadar katılıyorum size ...kendisi annelik yapmış gibi sürekli beni eleştiriyor...kendisi anneme bakım parası vermiş gibi benden 700 tl istediler...yani anlatamayacağım kadar çok şey varcanım insan annesi ve ablası ile her konuda tartışabilir hatta kanlı bıçaklı bile olabilir ama konu ne olursa olsun yaş ne olursa olsun şiddet asla ama asla olabilecek bir şey değildir.. hele ki küçücük bir çocuğun yanında..
bazı arkadaşlar demiş ki ablanız/anneniz kızınıza bir şey diyebilir fazla tepki göstermişsiniz diye.. kesinlikle katılmıyorum çocuk sizin doğru veya yanlış siz yetiştiriyorsunuz.. siz müsaade etmedikçe kimse hiçbir şekilde yetiştirilmesine karışamaz.. sevmekse sevmek ama kimse çocuğa ikazın nasıl yapılması konusunda asla sizin tarzınızın dışına çıkamaz.. ister beter çocuk olsun ister şımarık ister terbiyesiz.. yanlışınızı size söyleyebilirler ama çocukla ilgili müdahale kimsenin hakkı değildir..
daha iyi çocuk yetiştirdiğini düşünenler kendi çocuk yapsın veya herkes kendi çocuğunun terbiyesine baksın..
ayrıca belli ki yılların içinde yaşadıklarınız da var.. bütün bunlar ışığında anne/abla da olsa bence görüşmeyi kesmeniz en doğrusu.. gerekiyorsa görüşmeme nedeninizi ucundan kıyısından eşinize de biraz anlatabilirsiniz.. tabi detay vermeden.. sonra bir de ilerde onun başa kakması ile uğraşmamanız için çok detay vermeniz iyi olmayabilir..
benim naçizane düşüncelerim bunlar..
bılıyorum asla sebeb degılevet fevriyim ani çıkışlarımda var haklısın ama bu çocuğumun yanında kafama yumruk atmaları için bi neden değil ki cuteceğim...gerçek anlamda etrafımda kimse yokki zaten biliyosun sen konularımı
hiç bilemiyorum ki ....herşey olabilir ...ama ikisinin birden üstüme çullanması yetmezmiş gibi birde yeğenime vur şuna iki tane demeleri.....Cnm yazdigin mesajlari fln okudumda acaba onceden planlamis olabilirlermi cunku seni cagiriyolar sonrada ne hikmetse cocugu bahane edip seni dovuyolar
kızmasına bişiy demem ki zaten sadece çocukla inatlaşması ve onu tahrik etmesi sonra olayın bana dönmesi ve olayın patlama anı ....başta dedim ki ne var kızsın söylensin sonunu okuyunca şok oldum.
ben yeğenlerime kızarım da uyarırım da bizimkiler alınmaz o ayrı mesele ama vurmak ne demek ya.
nasıl bir saygısızlıktır o
3 yaşında bi çocuğun yediği de dökülür, içtiği de, rahatsız olur gibi tavırlarla anında temizliğe kalkışırsa abla kardeşin rahatsız olup gitmek istemesi çok normal çünkü ablanın tavırlarından öz kardeşinden ve yeğenindenrahatsız olduğu belli, 3 yaşında çocukla inatlaşmak da neyin nesi, bırak yesin içsin döksün, ölür müsün iki dakka göz yumsan, misafir gelmişler, ben olsam ben de giderim, bi de üstüne fiziksel şiddet, ölse mezarına gitmem gerçekten o ablanınÖyle vurmaları filan çok yanlış tabiki de.ama siz de sanki çocuğunuza tek laf edilemez gibi bir tavırla çocuğu zorla alıp evden gitmeye çalışmalar filan abartılı. ..
çocuğa laf söyleyen teyzesi sonuçta. Siz müdahale etmeyince gırgır olayina o müdahale etmiş. Zaten o kırıntılar dökülür dokulmez sizin kalkmaniz gerekiyordu.
ablanizin siniri yegenine değil size. İki çift laf söylemiş yegenine sanki yabanciymis gibi hemen evi terk etmeler filan...abartılı gereksiz bana göre.
asla gitmeyi düşünmyorum.ama tüm birikimim orada onları nasıl alacağım bilmiyorumgitmeyin bir daha o eve kendi evinizde durun
Kardeşlik ölmüş ya.anladim bunu.3 yaşında bi çocuğun yediği de dökülür, içtiği de, rahatsız olur gibi tavırlarla anında temizliğe kalkışırsa abla kardeşin rahatsız olup gitmek istemesi çok normal çünkü ablanın tavırlarından öz kardeşinden ve yeğenindenrahatsız olduğu belli, 3 yaşında çocukla inatlaşmak da neyin nesi, bırak yesin içsin döksün, ölür müsün iki dakka göz yumsan, misafir gelmişler, ben olsam ben de giderim, bi de üstüne fiziksel şiddet, ölse mezarına gitmem gerçekten o ablanın
tek başıma olsam yine anlayacağım ....anlamak derken beni vsünler rahat rahat değil tabiki ama çocuk varken olması çok kötü olduYumruk ne ya. anlamiyorum. Ne olursa olsun siddet cok barbarca geliryor. Isterlerse hakli bile olsalar yumruk ya da vurmak nedir ya.
Bir daha yüzlerine bakmazdim herhalde. Bu ne ya cok sinirlendim.
eşime söylemedim ama ben ağlayınca gözlerim şişer....şüphelendi biraz sordu ama çocuğa bağırdım diye annem kızdı ona alındım dedim kapattımAman alsınlar evlerini müze yapsınlar. Bazı arkadaşlar da aynısını demişler, acaba planladılar mı ne yaptılar?
Bu arada Eşin biliyor mu durumu?
en korktuğum bu biliyomusun umarım hatırlamazKaç yaşında bayan sonuçta tabikide vurmaları yanlış çocuga bile vurunca gururu inciniyor ki bu olay için bu kadar olay çıkmsı çok yanlış çocuk bunları büyüdüğünde hatırlayacaktır. Eminim
yok söylemedim zaten onada güvenmiyorum ki ....görüşmeyeceğim ama eşime ne diyeceğim bilmiyorumboşverin söylemeyinde eşinize..Yarın öbür gün size bu olayla gelebilir. Görüşmeyin bundan sonrada içlerinde ne biriktirmişler okadarda analı kızlı saldırmışlar size..
teşekkür ederim ...umarım unutur ...elimden geleni yapıyorumÇok geçmiş olsun canım. Çocuğunda unutacaktır zamanla yeterki bir daha bunlara şahit olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?