35 yaşında kafaya yumruk...

eşim yoktu eğitimdeydi ...olayı görmedi de duymadı da hala söylemedim...ilk kez oldu böyle şiddet
boşverin söylemeyinde eşinize..Yarın öbür gün size bu olayla gelebilir. Görüşmeyin bundan sonrada içlerinde ne biriktirmişler okadarda analı kızlı saldırmışlar size..

Keşke siz çocuğu o şekilde zorla götürmeye çalışmasaydınız. Şiddeti kesinlikle haklı çıkarmaz fakat o ortam eminim en sakin insanı bile gererdi. Aslında sizin yaptığınızın da onların yaptığından pek farkı yok benim gözümde.
Şiddet olayına gelince keşke polis çağırıp şikayetçi olsaydınız. Büyük terbiyesizlik.

evet fevriyim ani çıkışlarımda var haklısın ama bu çocuğumun yanında kafama yumruk atmaları için bi neden değil ki cuteceğim...gerçek anlamda etrafımda kimse yokki zaten biliyosun sen konularımı

noktası virgülü ne kadar katılıyorum size ...kendisi annelik yapmış gibi sürekli beni eleştiriyor...kendisi anneme bakım parası vermiş gibi benden 700 tl istediler...yani anlatamayacağım kadar çok şey var

evet fevriyim ani çıkışlarımda var haklısın ama bu çocuğumun yanında kafama yumruk atmaları için bi neden değil ki cuteceğim...gerçek anlamda etrafımda kimse yokki zaten biliyosun sen konularımı
bılıyorum asla sebeb degıl
fakat bılmıyorum tabı asla aranız nasıl ama ne yaparsan yap asla aılenı kaybetme

Cnm yazdigin mesajlari fln okudumda acaba onceden planlamis olabilirlermi cunku seni cagiriyolar sonrada ne hikmetse cocugu bahane edip seni dovuyolar
hiç bilemiyorum ki ....herşey olabilir ...ama ikisinin birden üstüme çullanması yetmezmiş gibi birde yeğenime vur şuna iki tane demeleri.....

başta dedim ki ne var kızsın söylensin sonunu okuyunca şok oldum.
ben yeğenlerime kızarım da uyarırım da bizimkiler alınmaz o ayrı mesele ama vurmak ne demek ya.
nasıl bir saygısızlıktır o
kızmasına bişiy demem ki zaten sadece çocukla inatlaşması ve onu tahrik etmesi sonra olayın bana dönmesi ve olayın patlama anı ....

3 yaşında bi çocuğun yediği de dökülür, içtiği de, rahatsız olur gibi tavırlarla anında temizliğe kalkışırsa abla kardeşin rahatsız olup gitmek istemesi çok normal çünkü ablanın tavırlarından öz kardeşinden ve yeğenindenrahatsız olduğu belli, 3 yaşında çocukla inatlaşmak da neyin nesi, bırak yesin içsin döksün, ölür müsün iki dakka göz yumsan, misafir gelmişler, ben olsam ben de giderim, bi de üstüne fiziksel şiddet, ölse mezarına gitmem gerçekten o ablanın

Daha once veya siz cocukken annenizin dovme huyu var miydi?
Yoksa ilk defa mi boyle bir sey oldu?

Hani cocuklarin döküp saçmasina ben de cok sinir oluyorum cunku misafirin hem onunden hem arkasindan temizlik yapmak zor ve yorucu oluyor. Ama siz bu konuya takilmadiginizi soylemişsiniz. En son yaptiklari hareket anlamsiz ve sacma. Çok sasirtici ve uzucu. Cok gecmis olsun...

bi de 20 yaşında ki yeğene de vur diye gaza getirmeye çaışmışlar, toplu linç girişimi, vurun kahpeye çekiliyo sanki, komşuları falan da çağırp ağzını burnunu kırsalardı bari, ben asla görüşmem

dehşet içindeyim.kendime gelirsem mantikli bir iki yorum da yaparım belki.

Kardeşlik ölmüş ya.anladim bunu.
Tabiki vurmak dövmek bağırmak söz konusu dahi olamaz.cok kötü bir davranış...tamam da mezarına gitmemek filan ne oluyor...kardes onlar kardes.

Yumruk ne ya. anlamiyorum. Ne olursa olsun siddet cok barbarca geliryor. Isterlerse hakli bile olsalar yumruk ya da vurmak nedir ya.
Bir daha yüzlerine bakmazdim herhalde. Bu ne ya cok sinirlendim.
tek başıma olsam yine anlayacağım ....anlamak derken beni vsünler rahat rahat değil tabiki ama çocuk varken olması çok kötü oldu

Aman alsınlar evlerini müze yapsınlar. Bazı arkadaşlar da aynısını demişler, acaba planladılar mı ne yaptılar?
Bu arada Eşin biliyor mu durumu?
eşime söylemedim ama ben ağlayınca gözlerim şişer....şüphelendi biraz sordu ama çocuğa bağırdım diye annem kızdı ona alındım dedim kapattım

en korktuğum bu biliyomusun umarım hatırlamaz

boşverin söylemeyinde eşinize..Yarın öbür gün size bu olayla gelebilir. Görüşmeyin bundan sonrada içlerinde ne biriktirmişler okadarda analı kızlı saldırmışlar size..
yok söylemedim zaten onada güvenmiyorum ki ....görüşmeyeceğim ama eşime ne diyeceğim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…