Hayir hiç ilişkisi olmamış aradan uzun yıllar geçmiş zaten... Sevdiği nişanlı kızı başkasına vermiş ailesi ayrılma sebepleri buymuş ve bir daha kimseyle ilişki yaşamamış anlattığına göre 36 yasinda bekâr hiç evlenmemiş birisi de karsisina çıkınca ister istemez insan çekinir kafasında soru isaretleri olur...36 yaşında bir erkek için de kadın içinde hiç evlenmemiş olması için gayet normal bir yaş.
Kızın ailesi neden istememiş? Nişan bozulduktan sonra ilişkisi olmuş mu? Anlatılanlar tek taraflı mı? Bu gibi şeylere odaklanın.
Bu kadar acik yazmak istemedim ama bizim denk geldiklerimiz %90 bu tiplerdi. Yani sıkıntısız erkeklerin pek cogu 25-32 yas arasinda yuvasini kurmus oluyor.Burda yorumlayanlar pembe gözlük takmışlar ve bu konuda deneyim sahibi olmadıklarını duşunuyorum yüzde yüz sorunlu oluyorlar kompleksli olmalarından tut egoist narsist veya tam tersi ezik ve en önemlisi bağlanma ve guven sorunu yaşıyorlar çevremde bu şekilde çok erkek ve bayan var malesef çevre baskısı red edilme veya fazla yaşanmışlıkları oldugundan bahsettiğim şekilde zor insanlara donuşmuş oluyorlar
Çok ta polyanna olmaya gerek yok haklısınBu kadar acik yazmak istemedim ama bizim denk geldiklerimiz %90 bu tiplerdi. Yani sıkıntısız erkeklerin pek cogu 25-32 yas arasinda yuvasini kurmus oluyor.
Burda yorumlayanlar pembe gözlük takmışlar ve bu konuda deneyim sahibi olmadıklarını duşunuyorum yüzde yüz sorunlu oluyorlar kompleksli olmalarından tut egoist narsist veya tam tersi ezik ve en önemlisi bağlanma ve guven sorunu yaşıyorlar çevremde bu şekilde çok erkek ve bayan var malesef çevre baskısı red edilme veya fazla yaşanmışlıkları oldugundan bahsettiğim şekilde zor insanlara donuşmuş oluyorlar
Dikkatli okursanız kadın ve erkek diyerek yazmışım bu durumun cinsiyetle ilgisi yok kadın da aynı erkekte aynı davranısı gösteriyorİşte bunun bir benzerini başka forumlarda vs. kadınlar için söylüyorlar,sonra ''neden erkekler böyle düşünüyor'' diyoruz.
Neyse yazacak çok şey var da boş polemikten ban yemek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?