36 yaşında hiç evlenmemiş bekar erkek

O yaşta evlenmemiş olmasında bir sıkıntı yok bence. Daha önce nişanlılık yaşamış sevdiği kadın ile evlenememis belkide onu hic unutmamış o yüzden kimseyle birlikte olmak istememiş. Ben olsam ilk öğrenmeye çalışacağım şey adamın hala o eski nişanlısına aşık olup olmadığını öğrenmek olurdu sonuçta kimse başka bir kadına senelerce uzaktan uzaga aşık kalan ve kendisini sevmeyecek bir adamla evlenmek istemez. Eger böyle bir durum yoksa diğer kadına aşık değilse yaşıyla ilgili bir sorun yok tanissin konussunlar anlasirlarsa düşünür

Aılece adamı canından bezdirmiş evlılıkten sogutmus da olabılırler yada adam sorunlu olduğu ıcın kacmıs da olabılırler her ihtimal var. Adamın ailesini iyi incelesin arkadasın çok müdahaleci olduklarından kızlar kaçıyor da olabılır.

Hay ağzınıza sağlık.Her türlü ahlaksızlığı,aşağılık ilişkiyi yaşa.Sorun yok.Yaşama,insan gibi kal,seçici ol,kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma.Sorunlusun.
Konu sahibi sizin için söylemiyorum.Sizin acabalarınız olabilir ama genelde yukarıda yazılanlar gibi düşünüyor artık insanlar.Ters yüz olmuş her şey...

Ben de 36 Yaşında hiç evlenmemiş bir bayandım 2 sene önce.Neden sorunlu olunsun

36 yaşına kadar evlenmemiş olmak için neden sorunlu olsun ki? Kısmet bu işler..

Ben de 18-20 yaşında evlenenlere neden diye düşünürüm mesela. Ama banane dimi?
Ama "30 yaşımdayım evlenemiyorum ühüü" diye konu açanlara da çok gülüyorum orası ayrı :)

Önceden 40 yaş denince yaşlı insan yaşı sanırdım. Ama değişen dünyanın etkisi mi yoksa 40'a 6 kalanın etkisi mi bilmem çok normal bir yaşmış aslında ne genç ne yaşlı diyorum :))

36 yaşında bekarlık sıkıntı değil de o yaştaki adam görücü usulü istiyorsa o sıkıntı işte. aileci falandır kesin yoksa o yaştaki erkek neyin ne olduğunu bilir hele bir de sevgili deneyimi varsa.
eski sevgiliden ayrılıp görücü usulü kız arayan tiplerden hayır geldiğine tanık olmadım. dikkatli olun.

İşin komik tarafı yaşadıkları sorunlu ilişkilerden psikopata bağlamış insanlar, yine geneli yaşadıkları ilişkilerden dolayı edindikleri dertlerden dört dönen insanların derman aramak için kullandıkları bir forumda (BDV) ilişkisi olmamış insanlara sorunlu diyor. Trajikomik...
Bdv ya burası bdv! Şu forumu beş dk açıp okuyan zaten ilişkisi olmayan insana sorunlu diyemez.
Artık tv den dizilerden internetten sosyal medyadan arkadaşlardan öyle bir sevgili yapmalısın baskısı varki eğer sevgilin yoksa eziksin eksiksin sorunlusun. Heleki bir yaşa gelmiş ama bekarsan geçmiş olsun...
Allah akıl fikir versin daha ne diyeyim...

Yok artık! Niçin insanlarda sorun, kusur arar olduk bu kadar? Soruna cevap benim bir tanidigim kiz 26, erkek 39 yasinda iken evlendiler. Adamin ne birikimi ne evliligi oldu. Ama gordugumuz kadariyla bir sorunu yoktu. Evlendiler. Simdi 3 cocuklari var. Biri 25 digeri 26 yasinda iki arkadasim da evlendi fakat bir bucuk ay sonra ayrildilar hem de ne kavga gurultuyle. Ne beddualar kufurler ucustu havada anlatamam. Bu isler yasa degil, karaktere ve iki kisinin anlasmasina bakar.

Ben aksine nişanlısı ile ayrıldıktan sonra kimseyi istememesi durumuna olumlu baktım. Demekki duygusal, kırılgan biriymiş. Bazıları 1 ay içinde yeni ilişkiye başlar. Benim aklım almaz nasıl oldu diye. 36 yaşında evlenmemiş olabilir ne var bunda?

Geç bir yas değil ki erkek için.

Olabilir yani istememiş olması çok normal.

Bizim işyerinde 35 te evlenen biri var. Eşini bilmem ama adam bana normal gelmedi hiç bir zaman fazla cıvıktı . Herkes aynı olacak diye bisey yok elbet

yaş kesinlikle çok normal orayı geçiyorum da. zaten yarın nikah masasına oturmayacaklar e biraz tanısın ona göre karar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…