Evet sorunlu oluyorlar.
Eğer sorunsuz istiyorsan bin kişiyle yatmış, yüzüyle sevgili olmuş, onuylada evlenmiş birisini bulmalısın.
Aksi halde hayatında biri olmamış ise o sorunlu demektir.
Bak mesela forumda yaşadıkları ilişkilerden yada evliliklerden psikopata bağlamış kafayı sıyırmış hayata küsmüş hiç kimse gördün mü? Yok göremezsin.
Zaten bu BDV de derdi olan sorunlu olan tipler hep yalnızlardır!
Ben de 36 Yaşında hiç evlenmemiş bir bayandım 2 sene önce.Neden sorunlu olunsunKızlar merhaba , can dostum bir kız arkadaşım var.27 yasinsa hiç evlenmedi ailesi bir çocukla tanıştırmış. tanıştırdıkları çocuk 36 yasinda ve hiç evlenmemiş. Ama zamanında birisini sevip nişanlanmış kızın ailesi yüzünden ayrılmışlar bir daha kimseyi istememiş. Sizce bu kişi sorunlu olabilir mi? Yani 36 yaşında hic evlenmemiş bir erkek hakkında neler düşünürsünüz? Sislerinde fikirlerinizi öğrenmek isterim. Hen aybu durumları yaşayanlar varsa da fikir sahibi olurlar diye düşünüyorum :)
İşin komik tarafı yaşadıkları sorunlu ilişkilerden psikopata bağlamış insanlar, yine geneli yaşadıkları ilişkilerden dolayı edindikleri dertlerden dört dönen insanların derman aramak için kullandıkları bir forumda (BDV) ilişkisi olmamış insanlara sorunlu diyor. Trajikomik...Hay ağzınıza sağlık.Her türlü ahlaksızlığı,aşağılık ilişkiyi yaşa.Sorun yok.Yaşama,insan gibi kal,seçici ol,kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma.Sorunlusun.
Konu sahibi sizin için söylemiyorum.Sizin acabalarınız olabilir ama genelde yukarıda yazılanlar gibi düşünüyor artık insanlar.Ters yüz olmuş her şey...
Yok artık! Niçin insanlarda sorun, kusur arar olduk bu kadar? Soruna cevap benim bir tanidigim kiz 26, erkek 39 yasinda iken evlendiler. Adamin ne birikimi ne evliligi oldu. Ama gordugumuz kadariyla bir sorunu yoktu. Evlendiler. Simdi 3 cocuklari var. Biri 25 digeri 26 yasinda iki arkadasim da evlendi fakat bir bucuk ay sonra ayrildilar hem de ne kavga gurultuyle. Ne beddualar kufurler ucustu havada anlatamam. Bu isler yasa degil, karaktere ve iki kisinin anlasmasina bakar.Kızlar merhaba , can dostum bir kız arkadaşım var.27 yasinsa hiç evlenmedi ailesi bir çocukla tanıştırmış. tanıştırdıkları çocuk 36 yasinda ve hiç evlenmemiş. Ama zamanında birisini sevip nişanlanmış kızın ailesi yüzünden ayrılmışlar bir daha kimseyi istememiş. Sizce bu kişi sorunlu olabilir mi? Yani 36 yaşında hic evlenmemiş bir erkek hakkında neler düşünürsünüz? Sislerinde fikirlerinizi öğrenmek isterim. Hen aybu durumları yaşayanlar varsa da fikir sahibi olurlar diye düşünüyorum :)
Ben aksine nişanlısı ile ayrıldıktan sonra kimseyi istememesi durumuna olumlu baktım. Demekki duygusal, kırılgan biriymiş. Bazıları 1 ay içinde yeni ilişkiye başlar. Benim aklım almaz nasıl oldu diye. 36 yaşında evlenmemiş olabilir ne var bunda?Kızlar merhaba , can dostum bir kız arkadaşım var.27 yasinsa hiç evlenmedi ailesi bir çocukla tanıştırmış. tanıştırdıkları çocuk 36 yasinda ve hiç evlenmemiş. Ama zamanında birisini sevip nişanlanmış kızın ailesi yüzünden ayrılmışlar bir daha kimseyi istememiş. Sizce bu kişi sorunlu olabilir mi? Yani 36 yaşında hic evlenmemiş bir erkek hakkında neler düşünürsünüz? Sislerinde fikirlerinizi öğrenmek isterim. Hen aybu durumları yaşayanlar varsa da fikir sahibi olurlar diye düşünüyorum :)
Bizim işyerinde 35 te evlenen biri var. Eşini bilmem ama adam bana normal gelmedi hiç bir zaman fazla cıvıktı . Herkes aynı olacak diye bisey yok elbetKızlar merhaba , can dostum bir kız arkadaşım var.27 yasinsa hiç evlenmedi ailesi bir çocukla tanıştırmış. tanıştırdıkları çocuk 36 yasinda ve hiç evlenmemiş. Ama zamanında birisini sevip nişanlanmış kızın ailesi yüzünden ayrılmışlar bir daha kimseyi istememiş. Sizce bu kişi sorunlu olabilir mi? Yani 36 yaşında hic evlenmemiş bir erkek hakkında neler düşünürsünüz? Sislerinde fikirlerinizi öğrenmek isterim. Hen aybu durumları yaşayanlar varsa da fikir sahibi olurlar diye düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?