- 29 Kasım 2016
- 1.379
- 3.967
- 83
Ben de eşimi öyle sanıyordum. Dışarı öyle anlatıyordu kendini. Meğer edepli aşkına sadık insan olarak görünmek içinmiş her şey. Meğer saman altından bir sürü su yürütmüş.ben de hemen inanmıştım gözümü boyamıştı. Hatta acımıştım eşime. Tabi genelleme yapmak istemiyorum belki bu adamcağız farklı bilemem ama konu sahibi hemen inanmayın. İyice bi araştırınBir yandan da diyorum böyle erkekler kaldi mı diye? Helal olsun sevmiş nisanlanmış kızın ailesi yüzünden ayrılmış bir daha kimseyi sevmemiş hayatına almamiş takdir ettim doğrusu anlatılanlar bu şekilde...
Bana şaşır bacım.Bende 20 ki yaşların başında evlenenlere şaşırıyorum :)
Ben de eşimi öyle sanıyordum. Dışarı öyle anlatıyordu kendini. Meğer edepli aşkına sadık insan olarak görünmek içinmiş her şey. Meğer saman altından bir sürü su yürütmüş.ben de hemen inanmıştım gözümü boyamıştı. Hatta acımıştım eşime. Tabi genelleme yapmak istemiyorum belki bu adamcağız farklı bilemem ama konu sahibi hemen inanmayın. İyice bi araştırın
Yaş kesinlikle sorun değil de. Eski nişanlıyla ilgili bu efsane sorun. Evlenince unutacakmı?
Tabiiki yaşayabilir fakat atlatmayı başarır. Zaman her derdin ilacı diye boşamı denmiş. Ama bu aday geçmişi takıntı haline getirdiyse sıkıntı yaşar ahbabınız diye düşünüyorum. O da unutturamazsa nolacak?Bunu herkes yaşayabilir sonuçta hem eski nişanlısını unutmamış olması sevgiye değer veriyor anlami taşır bence...Belki de şimdiye kadar onu unutturacak kimse cikmadi karşısına bilemeyiz...Ama adama bende acıdım ne hayalleri umutları yıkılmıştır zamanında kimse böyle olmak istemez sonuçta...
Tabiiki yaşayabilir fakat atlatmayı başarır. Zaman her derdin ilacı diye boşamı denmiş. Ama bu aday geçmişi takıntı haline getirdiyse sıkıntı yaşar ahbabınız diye düşünüyorum. O da unutturamazsa nolacak?
Kızlar merhaba , can dostum bir kız arkadaşım var.27 yasinsa hiç evlenmedi ailesi bir çocukla tanıştırmış. tanıştırdıkları çocuk 36 yasinda ve hiç evlenmemiş. Ama zamanında birisini sevip nişanlanmış kızın ailesi yüzünden ayrılmışlar bir daha kimseyi istememiş. Sizce bu kişi sorunlu olabilir mi? Yani 36 yaşında hic evlenmemiş bir erkek hakkında neler düşünürsünüz? Sislerinde fikirlerinizi öğrenmek isterim. Hen aybu durumları yaşayanlar varsa da fikir sahibi olurlar diye düşünüyorum :)
Evlenmemesii çok çokk normal ama bakirr olmasıı imkansızzKızlar merhaba , can dostum bir kız arkadaşım var.27 yasinsa hiç evlenmedi ailesi bir çocukla tanıştırmış. tanıştırdıkları çocuk 36 yasinda ve hiç evlenmemiş. Ama zamanında birisini sevip nişanlanmış kızın ailesi yüzünden ayrılmışlar bir daha kimseyi istememiş. Sizce bu kişi sorunlu olabilir mi? Yani 36 yaşında hic evlenmemiş bir erkek hakkında neler düşünürsünüz? Sislerinde fikirlerinizi öğrenmek isterim. Hen aybu durumları yaşayanlar varsa da fikir sahibi olurlar diye düşünüyorum :)
Evlilik kader kısmettir.Kızlar merhaba , can dostum bir kız arkadaşım var.27 yasinsa hiç evlenmedi ailesi bir çocukla tanıştırmış. tanıştırdıkları çocuk 36 yasinda ve hiç evlenmemiş. Ama zamanında birisini sevip nişanlanmış kızın ailesi yüzünden ayrılmışlar bir daha kimseyi istememiş. Sizce bu kişi sorunlu olabilir mi? Yani 36 yaşında hic evlenmemiş bir erkek hakkında neler düşünürsünüz? Sislerinde fikirlerinizi öğrenmek isterim. Hen aybu durumları yaşayanlar varsa da fikir sahibi olurlar diye düşünüyorum :)
36 yaşinda evlenmemiş kadın da erkek ye sorunlu değildirKızlar merhaba , can dostum bir kız arkadaşım var.27 yasinsa hiç evlenmedi ailesi bir çocukla tanıştırmış. tanıştırdıkları çocuk 36 yasinda ve hiç evlenmemiş. Ama zamanında birisini sevip nişanlanmış kızın ailesi yüzünden ayrılmışlar bir daha kimseyi istememiş. Sizce bu kişi sorunlu olabilir mi? Yani 36 yaşında hic evlenmemiş bir erkek hakkında neler düşünürsünüz? Sislerinde fikirlerinizi öğrenmek isterim. Hen aybu durumları yaşayanlar varsa da fikir sahibi olurlar diye düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?