36 yaşında hiç evlenmemiş bekar erkek

halamla Eniştem evlendiğinde enişte 39 yaşında bekardı o kadar mutlular ve Eniştem o kadar iyi ki halami başka adam olsa idare edemezdi deriz her zaman. Adamın karşısına kısmeti çıkmamıştır kadınların da olabileceği gibi. bu arada 18 yıl olacak evleneli.

Ben de eşimi öyle sanıyordum. Dışarı öyle anlatıyordu kendini. Meğer edepli aşkına sadık insan olarak görünmek içinmiş her şey. Meğer saman altından bir sürü su yürütmüş.ben de hemen inanmıştım gözümü boyamıştı. Hatta acımıştım eşime. Tabi genelleme yapmak istemiyorum belki bu adamcağız farklı bilemem ama konu sahibi hemen inanmayın. İyice bi araştırın

Biraz arastırma yapmislar çevresine sormuşlar herkes övgü ile bahsetmis artı bu adam 36 yaşında ama daha 27-28 gibi duruyor ve hayatında hiç alkol sigara kullanmamış. Ben bunları duyunca da şaşırdım.Birde ayrıldığı nişanlısını hiç unutamamış kim bilir ne acılar çekti kendi dünyasında... Böyle insanların olması varlığı bekar hayırlısını isteyen bayanlar için de bir şans demek ki erkeklerin içinde de böyle erkekler çıkabiliyor bakalım son karar arkadaşımın ne diyecek...

Yaş kesinlikle sorun değil de. Eski nişanlıyla ilgili bu efsane sorun. Evlenince unutacakmı?

Bunu herkes yaşayabilir sonuçta hem eski nişanlısını unutmamış olması sevgiye değer veriyor anlami taşır bence...Belki de şimdiye kadar onu unutturacak kimse cikmadi karşısına bilemeyiz...Ama adama bende acıdım ne hayalleri umutları yıkılmıştır zamanında kimse böyle olmak istemez sonuçta...

Tabiiki yaşayabilir fakat atlatmayı başarır. Zaman her derdin ilacı diye boşamı denmiş. Ama bu aday geçmişi takıntı haline getirdiyse sıkıntı yaşar ahbabınız diye düşünüyorum. O da unutturamazsa nolacak?

Adamin hayatına sadece nişanlısı girdiyse unutmaması normal belki bir gün severse onu unutturacak biridi çıkarsa unutur sonuçta kimse unutulmaz vazgeçilmez değildir.Ama bizim toplumda böyle geç evlenen yada evlenmemiş kisilere ön yargı hiç bir zaman bitmiyor...

36 yaşında ne var ayol? Evlilik icin en guzel yas. 20 yaşında olup evlenmek isteyene uzaylı muamelesi yapılmıyor da 36 yaşındaki neden evde kalmış muamelesi yapılıyor anlamadim.

Nasiptir bazı şeyler , bende 36 da evlendim, çok şükür normal biriyim =)

Evlenmemesii çok çokk normal ama bakirr olmasıı imkansızz

Buda yeni moda oldu
36 yasinda hic evlenmemis sorunlumu
28 yasinda hala bakirmis sorunlumu
29 yasinda ailesiyle yasiyomus sorunlumu
Bizim kadin milleti azdi heralde artik bazi degerler falan ne bileyin erkenden yasa basa bakmadan yasana yasana tecrubeler ozgurluk adi altindaki rahatliklar erkek az temkinli veya nasipsiz olunca , harama uzanmayinca yada evlilik olsada olur olmasada kafasinda olunca sorunlu muya donuyor erkegin zaten bir ev cekip cevirebilecegi az isini gucunu oturtacagi yas 28 yahu (adamlarin okulu askerligi 24,25 de bitiyor)

Nasibi olmasa bir kadinin veya hayat sartlari dusuncesi vs den 36 ya kadar evlenmese onada be kulplar takiliyor
Tanimadan bilmeden arastirmadan su yasa kadar soyle olmustan fikir yurutmek ne bileyim cok cahillik cok yobaz bir bakis degilmi ya bir banami ters gelio

Konu sahibi arkadasiniz yasitini bulsun tavsiyem birkac yil is guc oturtmasini birkac yil yasanmamisligi varsa gozunu uckurunu toparlamasini bekler gezmediyse yiyip icmediyse birkac yilda kendi kendine gezme tozma arkadas toplantilarina dahil olma veya evlilige alistirma savaslarini verir sonra 36 gibi falan oturur evliligi hayat iste yuvarlanir giderler

Yillarca unutamadigi nişanli muhabbeti bence sorun.
Unutturacak biri cikmamis filan... Oyle evlenip, eşi hamileyken içip içip eski sevgilisinin kapisina dayanan da gordum ben. Gidip kapisina dayanmasa da aklinda olur.
36 yasindan sonra goruculu evlenen adamin unutturacak bilmem ne yaptiracak tutkulu aşk beklentisi filan yoktur. Uygun olursa, uyarsa evlenecektir.

Yaşı çok sorun değil ama sevgisinden iyice emin olsun. Unutamadıysa hâlâ çok büyük sorun olur.
Bide araştırmak lazım

Evlilik kader kısmettir.
Evlenmedi diye bi insan sorunlu olmaz.
Kişisel tuhaflıkları, hayata tuhaf bakış açısı vs vs varsa sorunlu olur.
Arkadaşınız tanışır sorunlu olup olmadığını yaşayarak görebilir ancak.

36 yaşinda evlenmemiş kadın da erkek ye sorunlu değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…