36 yaşında hiç evlenmemiş erkek

Benim cevremde var,birisi kadın 35 yaşında,diğeri 48 yaşında,oteki kadın 62 yaşında hic evlenmediler.
Aynı sekilde tanıdığım 55 yaşında,35 yaşında evlenmeyen erkekler de var. Daha da vardır da aklima gelmedi suan
Tercih meselesi bence. Benim cevremdekilerden bu 35 yaşındaki adam aldatıldı. Sonra baskasiyla birlikte oldu onla da yürümedi. Kız cok gezmek tozmak istiyormuş para harcamak zor geldi galiba. Yani bazı insanların parasi ve malı cok olunca da
daha dogrusu cimri olunca da evlenmek istemiyor olabilir. Ve bu saydigim insanların hepsi cok zengin. Ilginç dimi 😁😁😁😁
varyemezler

Pedagojiyle alakalı şeyler araştırmayı,kitap karıştırmayı çok seviyorum. Bu bilgi ordan.
Ayrıca 45 yaşlarinda hiç evlenmemiş,babannemle yaşayan bir amcam var ve annemden küçükken istismara uğradığını öğrendim. Hiç bir akraba dillendirmiyor tabi, gizleniyor.
Evlenmeyi tercih etmemis, uygun birini bulamamis olmak gibi sebepler nasil bir olasiliksa,istismar da bir olasilik dedim. Ağır birşey yazdigimi düşünmüyorum,zira mükemmel insanlar arasında yasamiyoruz
Aynen benimde mesleğim Pedagojile ilgili güzel bir gözlem ama bu illa böyle olacak diye bur kral yok tabiiki

Ya parasal konudur veya birine bağlanmak istemiyordur veya kısmetinde bu yaşında evlilik yoktur.
Benimde kuzen 38 yaşında bayan hiç evlenmedi hem güzel hem çok iyi işi var oda evlenmek istiyor ama olmuyor

çok ayıp ya nedenlerini de yazdım.Birisi eşcinsel olabilir diğeri şeyi küçük olabilir yazmış birisi istismara uğramış olabilir demiş... Kişinin erkekliğin de sorun olsa nişanlanmazdı zamanın da... sonuçta her evlenemeyene bu tür yaklaşımlarda bulunmak tanımadan etmeden tuhaf geliyor...

çok ayıp ya nedenlerini de yazdım.Birisi eşcinsel olabilir diğeri şeyi küçük olabilir yazmış birisi istismara uğramış olabilir demiş... Kişinin erkekliğin de sorun olsa nişanlanmazdı zamanın da... sonuçta her evlenemeyene bu tür yaklaşımlarda bulunmak tanımadan etmeden tuhaf geliyor...

Sizi konunuz cok normal sanki.

Eşcinsel erkeklerin paravan için evlendiklerini duymadınız herhalde hiç.
Ayrıca kimse eşcinseldir, istismara uğramıştır (uğramışsa da bunu “erkekliğe” nasıl bağladınız zaten) dememiş. Olasılıklardan bahsetmişler.

Onun konusu ne alaka, bel altı vurmak yakışmadı kimsenin konusunu eleştirmek kimsenin haddi değil.

Bir erkek neden evlenmez diye sorarsa millet de olasiliklari boyle siralar.

Yasini vurguladigi bu adamin simdiye kadar evlenmemesini konu sahibinin anormal bulmasi mi anormal yoksa belirtilen olasiliklar mi?

Son düzenleme:
Back
X