36 yaşında hiç evlenmemiş erkek

Evet hemen hemen o yaşlarda abim var ve bekar . Evlenmiyor çünkü evlenecek kız bulamıyor kendine göre.
Çok sosyal çevresi olan biri de değil ,ev-iş arasında gider gelir , nasıp olmuyor yani.
Bende üzülüyorum evlensin çocuğu olsun ,oda üzülüyor ama bulamıyor işte :(

22 23 de evleniyorlar daha kendileri ergen. Erkek ne kadar gec evlenirse bi o kadar da mutlu ediyor. Kuzenim 40 yasinda evlendi cok iyi karisiyla masallah

Çok özür dileyeeekten söylüyorum hakkında yanlıs düsünülmesini asla istemem ama söle bi durumda var bu yasta olan erkeklerde maalesef adam gibi olanlara kendilerine adam gibi gelenlerede adam muameleesinde yapmak yerine kadir kıymet bilmezlere adam muamelesi yapuyorlar. Özelliklede ben ve benim gibi kişi kendini bilsede yası 30larda ise.. biraz kariyer biraz işinde etkisi olabiliyor. Yinede hiçbirinizi tanımam suizana girmek istemem eger yorumumla üzdüm incittim hakkınıza girdiysem hakkınızı helal edin. Rabbim yuregide niyeti iyi insanlarla yollarini birlestirsin zorunu kolaylastırsın.

Aslinda evlenmek isteyenler evleniyor ve evlenmis oluyorlar.

Digerleri de dogdular, buyuduler ve yasamaya devam ediyorlar.
E tabi yillar gectikce de yas almis oluyoruz.
30, 35, 40 diye gider boyle.

Ya bas tutan yoktur annesi kız bakmaya gidiyor mu oturup evde oğlum bi kız buluşunda getirsin diye bekliyor mu benim alt komşum bekar 35 yaşında adamın yaşlı babaannesi vardı rahmetli oldu kız kardeşleri 3 tane onlarda evlendi gitti zamanında başka şehre anası babası zaten yok öksüz garip evde tek başına ya şimdi buna sen neden evlenmiyorsun denilir mi kız bakan yok çünkü oda dindar biri flört olayına karşı büyük ihtimal ne yapsın şimdi komşular evlenmedi hala diyor bende üzülüyorum arkadaşı benim yeğenim olur yeğene sordum nıye evlenmiyor diye önceleri istiyordu şimdi istemiyor diyor artık bi kabulleniş mi var durumu bilemiyorum ama kız bakan olaydı evlenirdi diye düşünüyorum kısmet tabi yinede

Ya bas tutan yoktur annesi kız bakmaya gidiyor mu oturup evde oğlum bi kız buluşunda getirsin diye bekliyor mu benim alt komşum bekar 35 yaşında adamın yaşlı babaannesi vardı rahmetli oldu kız kardeşleri 3 tane onlarda evlendi gitti zamanında başka şehre anası babası zaten yok öksüz garip evde tek başına ya şimdi buna sen neden evlenmiyorsun denilir mi kız bakan yok çünkü oda dindar biri flört olayına karşı büyük ihtimal ne yapsın şimdi komşular evlenmedi hala diyor bende üzülüyorum arkadaşı benim yeğenim olur yeğene sordum nıye evlenmiyor diye önceleri istiyordu şimdi istemiyor diyor artık bi kabulleniş mi var durumu bilemiyorum ama kız bakan olaydı evlenirdi diye düşünüyorum kısmet tabi yinede

Kuzen 2011 de sevdiği istediği nişanlandı.Hem kızın ailesi hemde biraz kuzenin anne babası istemediler.Ayırdılar sonra da pişman oldular aradan bunca yıl geçince... Şimdi herkesin çocuğu evli torunları var bir teyzemin çocukları bekâr ve bir onların torunları yok maalesef... kuzenimin annesi kız bakmıyor maalesef kendi bulsun diyor kuzen de zamanında buldum sevdim ayırdılar bir daha bulmam o işlere girmem diyor... Bakalım ne olacak hakkında hayırlısı olsun....

Kuzen 2011 de sevdiği istediği nişanlandı.Hem kızın ailesi hemde biraz kuzenin anne babası istemediler.Ayırdılar sonra da pişman oldular aradan bunca yıl geçince... Şimdi herkesin çocuğu evli torunları var bir teyzemin çocukları bekâr ve bir onların torunları yok maalesef... kuzenimin annesi kız bakmıyor maalesef kendi bulsun diyor kuzen de zamanında buldum sevdim ayırdılar bir daha bulmam o işlere girmem diyor... Bakalım ne olacak hakkında hayırlısı olsun....
Oho evlenemez tabi böyle annesine söyleyin kız bakmaya gitsin yaşlıysa kız kardeşleri varsa onlar gitsin yada sizler gidin böyle oturmakla bulunmaz hem üzülmeyin ben 34 yaşında evlendim Eşim 37 yaşında o kadar kız bakmaya gitmişler şehri bırakın köylere dahi gitmişler bulmuşlar beğenmemişler yada kızlar beğenmemiş bende evlenmek için aradım taradım üniversite olsun internet olsun yok olmadı hiç biri nasipte eşim varmış eşim uzaktan akrabam olur şimdi düşünüyorum iyi ki evlenmişim kısmet işte hem de burnumun dibinde adam nasip işte aramayla da bulunmuyor ama bulanlar yine arayanlardan çıkıyor

Oho evlenemez tabi böyle annesine söyleyin kız bakmaya gitsin yaşlıysa kız kardeşleri varsa onlar gitsin yada sizler gidin böyle oturmakla bulunmaz hem üzülmeyin ben 34 yaşında evlendim Eşim 37 yaşında o kadar kız bakmaya gitmişler şehri bırakın köylere dahi gitmişler bulmuşlar beğenmemişler yada kızlar beğenmemiş bende evlenmek için aradım taradım üniversite olsun internet olsun yok olmadı hiç biri nasipte eşim varmış eşim uzaktan akrabam olur şimdi düşünüyorum iyi ki evlenmişim kısmet işte hem de burnumun dibinde adam nasip işte aramayla da bulunmuyor ama bulanlar yine arayanlardan çıkıyor

Maalesef Kendi bulsun evlensin modundalar asla ben kız bakmam diyor zaten bekâr kız yok diyor... Zamanında sevdiği kızla hatırlıyorum çok zor nişanlanmıştı onca güçlüğe rağmen seviyorlardı birbirlerini ama gel gör ki iki ailede istemedi sonuç olarak buraya geldik.Geçen evlenseydim şimdi 7.evlilik yıl dönümümüzü kutlayacaktik dedi.Resmen içim acıdı....

Oha artık çok sert bir yorum olmuş kusura bakmayın da
Çok ilginç neden böyle düşündünüz?
Pedagojiyle alakalı şeyler araştırmayı,kitap karıştırmayı çok seviyorum. Bu bilgi ordan.
Ayrıca 45 yaşlarinda hiç evlenmemiş,babannemle yaşayan bir amcam var ve annemden küçükken istismara uğradığını öğrendim. Hiç bir akraba dillendirmiyor tabi, gizleniyor.
Evlenmeyi tercih etmemis, uygun birini bulamamis olmak gibi sebepler nasil bir olasiliksa,istismar da bir olasilik dedim. Ağır birşey yazdigimi düşünmüyorum,zira mükemmel insanlar arasında yasamiyoruz

Maalesef Kendi bulsun evlensin modundalar asla ben kız bakmam diyor zaten bekâr kız yok diyor... Zamanında sevdiği kızla hatırlıyorum çok zor nişanlanmıştı onca güçlüğe rağmen seviyorlardı birbirlerini ama gel gör ki iki ailede istemedi sonuç olarak buraya geldik.Geçen evlenseydim şimdi 7.evlilik yıl dönümümüzü kutlayacaktik dedi.Resmen içim acıdı....
Bence psikolojik yardım alması gerekli, bu kadar zaman sonra hala geçmişe takılması normal değil sonuçta nişanlısı geri gelmeyecek belki böylesi daha iyi daha hayırlı bunu kabul etmesi lazım önce, ayrıca bekar kız çok var o istese demekki bir küskünlük kırgınlık yaşıyor zararı kendine görmüyor

Merhaba arkadaşlar benim bir kuzenim var 36 yaşında hiç evlenmedi.Evden işe işten eve giden efendi dürüst biri herkes tarafından sevilir sayılır.Sosyal medyada kullanmıyor WhatsApp a bile 3 ayda bir girer.Annesi üzülüyor bir ailesi yuvası olmadı diye... Sizce bir erkek neden evlenmez yada yaşı gerçekten çok mu geçmiş yâda zamanımı gelmemiş... Sonuçta belli bir yaştan sonra evlenmek zor oluyor sanırım...

Bu konuda kuzenim gibi olan tanıdığı vs var mı? Varsa onlar neden evlenmiyor?
Birebir abim var 36 yaşında hala bekar ole tek dışarı çıkmaz annemlerle gider gelir gireceği yere. Belli kariyer sahibi ama sanirsam anne baba düşkün ise yalnız bırakmamak adına evlenmiyor bizde çok istiyoruz ama o konu açılınca evlilik kaçıyor

ailesi herşeye burnunu sokan insanlarsa cezalandiriyo olabilir. madem siz ben sevdiğim zaman köstek oldunuz ben de şimdi evlenmiyorum kafasidir. olmaz demeyin bazı insanlar böyle yaşıyo.

kime ne faydasi var be adam bu gururun inadin deseniz olsun, onalriny dediği gibi olmicak görsünler der...

ailesi herşeye burnunu sokan insanlarsa cezalandiriyo olabilir. madem siz ben sevdiğim zaman köstek oldunuz ben de şimdi evlenmiyorum kafasidir. olmaz demeyin bazı insanlar böyle yaşıyo.

kime ne faydasi var be adam bu gururun inadin deseniz olsun, onalriny dediği gibi olmicak görsünler der...

Aynen öyle geçenlerde konu açıldığında bu dünyada ne evlendiğimi görecekler nede torun sahibi olacaklar dedi.Anne babası 55 li yaşlarda torun falan düşündükleri yok hatta annesine kız bakmıyor musun diye sorduğumuzda kız mı var da bakayım ne hali varsa görsün diyor...

Aynen öyle geçenlerde konu açıldığında bu dünyada ne evlendiğimi görecekler nede torun sahibi olacaklar dedi.Anne babası 55 li yaşlarda torun falan düşündükleri yok hatta annesine kız bakmıyor musun diye sorduğumuzda kız mı var da bakayım ne hali varsa görsün diyor...

kuzen evlensin çocuk yapsin ailesiyle görüşmesin anlasamiyolarsa. kuzen de ergen kafasi var biraz kusura bakmayin.

bence siz de bosverin. iyiliğine bisey dersiniz yarın öbür gün birbirlerine kenetlenip size atarlar suçu

Back
X