38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

umut yolcusu arkadaşım BADENUR;
bu sana

güneş her akşam batıp hergün doğuyorsa
çiçekler solup solup tekrar açıyorsa
en derin yaralar kapanıyorsa
en büyük acılar unutuluyorsa
neden korkulur hayatta söyleyin bana
ben neden hep aynı kalayım söyleyin bana

elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım
elbette daldan dala konup sonra uçacağım
elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım
elbette bazen söyleyip bazen susacağım

inanmadım asla inanamam
herşeyin bir sonu olduğuna

Candan Erçetin'in bu umut dolu şarkısını sana hediye ediyorum.....

benim naçizane düşüncelerim;arkadaşım.benim bildiğim (ne kadarı doğru bilemem)tüpte sağ sol kanallar bir şey ifade etmiyor dr.larca.önemli olan sağlıklı bir yumurta ile sağlıklı bir spermi bir araya getirmeleri.zorla da olsaŞeniz(mikro)sen yaptır laparoskopini iltihabını temizlesinler.ya da yapılması gereken doğru şey ne ise o olsun.zaten senin fazlaca yumurtan oluyor.10 tane büyümemişmiydi son denemede.ben inanıyorum ki bu küçük işlemden sonra mutlu sona yaklaşıcaksın.çünkü sorunu bulmuşlar.laparoskopi işlemi için de basit diye duydum.hastanede bir gece tutuyorlarmış.göbeğe ya da karına açılan minik 2 yada 3 delikle içeri girip hallediyorlarmış.son yazılarında daha iyiydin.umarım şimdilerde daha da iyisindir.görüşmek üzere.hoşçakal

ALABAMA ile HÜLYA tatile çıkmışlar.keyfini sürün arkadaşlarım.tadına varın.Alabama sen minik oğlana Hülya sen de sarı saçlara iyi bak.altın parlak saçlara.

KıNDERıM süpriz yumurtam;işler yoğunmuş...sıcakta da zor olur.Allah bütün çalışanların yardımcısı olsun.yaptım yaptım tatili.çıkardım acısını.altınoluk cunda,edremit ayvalık akçay....mekik dokudum.neredeyse.bir de teyzemler de gittiğim yere yakındı.onları da ziyaret ettim.bir taşla iki kuş oldu.en güzeli de birlikte gittiğim ailenin kızlarıyla çocuklar gibi denizde oynadım.onların simitlerini zorla da olsa geçiriverdim üstüme.gül Allah gül.küçüğü et yumakçığı...çıplak sadece mayobezi üstünde suya sokup sokup çıkardım.çok güzel bir duygu.arada hüzünlendim tabiii.elimdeki benim olsaydı diye.neyse güzeldi işte...iki çocukla da oyunlar oynadık yine denizde.sonra ayağıma kramp girdi bozdu oyunumuzu.pis karmp

iyiyim canım sen nasılsın hug nazar ha iy fikir
evet ama ço tedirginim kaybettmek ten korkuyorum bir düşüğüm var onun etkisi herhalde gerçi herşey nasip allah isteyen herkese versin

ama kızlar inanın sizin için dua ediyorum gerçekten hele bu aralar en çok badenur veabsynth ye ama heppinizede

allah anne olmak isteyenlere ve bu yola çıkmış olanlara bu isteklerini sağlıklı bir şekilde yerine getirsin amin allahım bize sağlıklı huzurlu gelecekli evlatlar nasip et

hoşgeldin canım geldiğin nasıl belli oluyor. teşekkür ederim çicçekler için sen nasısın iyi yaramıştır inş. tatil

valla canım benim için hala bir bilmece heran bişey olacak diye korkuyorum bazen tadını çıkarıyorum bazende tedirginim
amin canım allah razı olsun darısı sizlerin başına inanki çok dua ediyorum
ve tanıdığınız herkesten dua isteyin bütün arkdşlarıma ailemden herkesten işarkdşlarımdan ve özellikle çoçuklardan sanki çocukların duası daha kabul olur gibi geliyor bana kaçkişye meryem süresini okuttum ben okudum inş alllah bütün herkesin isteğini çocuk isteğini versin

güzellrim nasılsınız erverdinin deyimiylde 38 in gülleri heppinize selam ve saygılar sizleri gerçekten seviyorum iyiki varsınız

badenur nasılcın canım inş.yarınki görüşmende çk güzel bir tedavi şekliyle umutla eve dönersin içini aydınlatacak duygularla dönersin canm

inş.canım allah nsip edecek

DENıZcim hadi hayırlısı ile senden bugün yarın ohhh dediğin ferahladığın haberi bekliyoruz.öşledin mi bibilinin annesi beni.sen görmemişsin.ben giderken vedalaşmıştım halbuki.ani oldu gidişim.hep işlerim kaldı.bu hafta doluyum.sayfalar da epeyi ilerlemiş.oku oku bitmedi.yani bitti de sözün gelişi işte.

neyse...geldim işte.stres atmak istediğin zaman buradan dövebilirsin beni..
ailenizin dayakçısı geldi hanııııııııımm..sağ yanağım var sol yanağım var.kesmedi mi.hadi döndüm .Alabamanın deyimiyle toy totoya.

bu arada aramıza yeni yeni arkadaşlar gelmişler.şimdilik onlara hoşgeldiniz diyorum .sonra daha bir ayrıntıyla okuyacağım tanıyacağım sizleri.hoşgeldiniz BAHARNAZ ile ABSNTYH(umarım kodlama doğru olmuştur.yakında ezberlerim.tekrar hoşgeldiniz.a.s.a.s.

Canım seni çok daha iyi gördüm tüm yazılarından. İnşallah daha da iyi olacaksın.

Erverdiiii hoş geldin canım... Mis gibi havalarla döndüm. Ben de Altınoluk'daydım hafta sonu...

İyiyim canım yaaa. Hayat koşuşturması işte. Sen de iyisin umarım :)

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım :)

PATıKLER;arkadaşım karnenizi aldınız ha.demek bir pilot yetiştireceksiniz.karşıdan duymak bile güzellll.gurur verici....inşallah o günleri görürsünüz.

sen de altınoluktaymışsın.kimbilir belki yanıbaşımızdan geçmişizdir.fenere gittiniz mi?yalancı şiirimdeki gibi değil mi?

evet oranın havası sanırım ya dünyada ya da türkiye de bir taneymiş.hatta içindeki bol oksijenden dolayı dağ yarılmış ta ortaya çıkmış diye söylenti var.
arkadaşın için de çıkmadık candan ümit kesilmez diyorum.bu günkü şartlara göre ömür biçmişler.yarın ne olur hiç bilinmez ki..yinede tabiii ki çok üzücü bir durum.Allah büyüktür,dilerim şifasını verir.

Son düzenleme:
WATERSS;foruma gelmeye başlamışsın...işler hafifledi mi?bu sıcaklarda hem de hamile ..Allah yardımcınız olsun.beni görememişsiiiiiiinn.hophophop değiş tonton..yok oldum.şimdi döndüm.bilmem hatırlarmısın çok eskiden hophophopdeğiş tonton diye bir çizgi film vardı.sanırım alman yapımıydı.aslında benim benzetmem hiç uymadı.o şekilden şekile giriyordu.oysa ben yok oldum.bununla ilgili bir çizgi film varmıydı hiç?hani yok oluveren aniden ,sonra da yine beliren.olmalı...vardır gibi geliyorrr.görüşürüüüüzzz.kızına sevgiler

Altınyunus Vanilya sizlere de sevgiler.umarım kalmamıştır unuttuğum.
haaa bir de koreli arkadaş vardı Zarpandit.o da Türkiye ye tatile geldi sanırım kayboldu bizim topraklardadelikafaduldensesi soluğu kesildiğine göre

herkese iyi akşamlar...kısa bir hasta ziyareti yapacağım.sonra evdeki işlerime döneceğim..görüşmek üzere.hoşçakalııın.evdeki hesap çarşıya uymazsa çıkıveririm karşınıza.

merhaba yine,
erverdi teşekkürler hoşbulduk :)
merye, çok sağol canım ya. Birileri "senin için dua ediyorum" dediği zaman nasıl moral buluyorum anlatamam.
Patikler, çok teşekkürler. Yani bir ümit işte, fazla heveslenemeye çalışıyorum ama daha bu ilk işlemde cesaretim kırıldı benim. Şimdiden, gelecek ay yeniden deneyebileceğimden şüpheliyim. Allah herkesin gönlüne göre versin. Senin akraban rahatsızdı, haber varmı canım? Aklım kaldı onda da. Teşhis aşaması en stresli, yorucu aşamadır bu işlerde, inşallah güzel gelişmeler vardır.

absynth;
canım diğer rahatsızlığın için çok geçmiş olsun.inşallah bebek gelir o dert gider.
canım dün aşılaman yapılmış.hayırlara vesile olsun Allah yüzünü güldürsün.bu yol çok yorucu bir yol.sende yıllardır dr larla iç içeymişsin.inşallah kesin sonucu alırsın da başta da dediğim gibi belli mi olur bakarsın bebek gelir dert gider.
tatlı bekleyişler.
ben olsaydım şimdi kendimi hamileymişim gibi şımartırdımyerimseniben

yok erverdi, öyle yıllardır değil. Ocak sonunda öğrendim, nisan sonunda tedavi bitmişti :) Ama tabi manevi olarak yorucu, fiziksel olarak da zor bir süreç. Bu 6 ay içinde hayatımız, bakış açımız 180 derece değişti :) Hatta ilk doktor maceram da ocakta başladı diyebiliriz, hızlı bir gidiş içindeyiz, bakalım ne olacak. İyi dileklerin için çok teşekkürler. Allah isteyen, çabalayan kimsenin çabasını boşa çıkarmasın :Saruboceq:

Sabah iyi haberlerle açarız sayfayı inşallah...

aaa..ben yanlış mı anlamışım.geç saatte okumuştum.olabilir.hani çek up lı yazında yazıyordu sankiilk seferinde yaptırsaymışım şimdi 5 yıldır dr larda olmazdım. diye..uykuluydum .ondan olabilir.

iyi haberlere bende katılıyorum.Denizden as haberi bekliyoruzBadenur da sanırım bugün dr a gidecekti.Hale Hanıma....

ARKADAŞLAR GÜNAYDIN,

dün pek iyi değildim, eşimde işe gitmedi, yanımda kaldı... tansiyonum yine epey yükseldi ister istemez, onunla birlikte kulaklarım tıkanıyor, adete sağır oldum, boynuma tonlarca ağırlık ... şimdi yine baktık düşmüş 7-14 ..... artık buna çok iyi diyoruz...

memorialden dün aradılar randevumu saat 10:00'a çektiler, çok sevindim. birazdan çıkacağız.

Dün yazılarınızı ara ara okudum... benim için endişelenmişsiniz... sizleri üzmeyi istemezdim ama artık sinirlerim, vücudum çok yorulmuş, bu son darbede yıkıldım resmen...

DENİZ, MERYE, ERVERDİ, PATİKLER, ABSNYH? , BAHARNAZ çok sağolun güzel insanlar... unuttuğum varsa lütfen kırılmasın... bütün yazıları tek tek okudum, sonra bu desteği başka hiç bir yerde bulamam deyip ağladım... insanın kendini anlayanlara derdini anlatabilmesi, anlaşıldığını bilmesi ne güzel birşeymiş.

DENİZ bugün sonucun iyi gelecek ... aksini hiç düşünme...
MERYE bundan sonra 9 ay boyunca güzel haberleri bekliyoruz..
ABSNY??... inşallah gebelik oluşurda, seni yormadan üzmeden bir çırpıda herşey yoluna girer..... şansın bol olsun...

ERVERDİ bana umut aşılamaya çalışmışsın, şarkının sözlerinde... içimde hep umudum vardı, her başarısızlıktan sonra yeni bir umut vardı içimde... ne boş umutlarmış senağlama başı sonu olmayan ..

hatırlıyorsunuzdur mutlaka son denemede embriyoların hücre gelişimini hep birlikte dualarla beklemiştik, 3-4-7 ... ne zor bir bekleyişti... ne geçmek bilmeyen saatlerdi..... sonrası... iltihabik bir havuza bırak... anında ölsünler.... sonrası 12 gün dakikaları say.... 12 gün sabah akşam kalçalarını delsinler göbeğini delsinler.......... ben dünyadan bir haber umut beslemeye devam ....... senağlama sadece bu deneme mi? ya öncekiler ?

gidip hazırlanayım, şimdilik hoşçakalaın....... :gitme:

a.s.
günaydınn kızlarrr olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

erverdiim günaydın geldiğin belli oluyo valla erkenci arkadaşımm a.s.
absynth; tatlım aşılaman hayırlı olsun umarım hemen tutar güzel haberler verirsinn :1hug:
denizbulut inşallah şu as sonucu gelsin de dahada mutlu olalım canım güzel güzel sonuçları alalım
a.s. :1hug:
badenur bugün doktor günü lütfen haberdar et emii bak her şey yoluna girecek :1hug: :1hug:

patiklerimm günaydın sanada benim yoğunluğum devam ediyor tatlımm a.s.
kışın daha rahat oluyorum yaz dönemi biraz zor geçiyor seninki pilot mu olucak şimdii :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…