- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
a.s. günaydınnnn kızlarrr
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. :1hug:
benim yoğunluğum devam ediyor sanırım 2 haftam kaldı şu işlerin bitmesine pert olmadan bitse ama bu sayede son tedavimi bir nebze olsun unutuyorum bilmiyorum ki bir daha denermiyim bu yolları tekrar yürürmüyüm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
erverdiii hoşgeldin seni tailci ida dağının eteklerinden güzel kokulu dağlardan enerji topladın mı hazırmısın bebeğe :1hug: :1hug:
waters günaydın tatlım nasılsın a.s.
badenur canım biraz daha iyimisin lütfen sakin ol ben eminim Hale hanım bu işi halledecek ve umarım bu sorundan sonra da bebek gelecek a.s.:1hug:
denizbulut canım sen nasılsın yoğunluk bittimi biraz geldimi yardımcın çok yorma kendini :1hug:
sanırım alabama tatilde iyi tailler tatlımm a.s.
absynth günaydın canım senin bu yoldaki hikayen yeni başlamış ama hastalığını atlatmana çok sevindim umarım bir daha geri dönmez ve kucağına bebek gelir :1hug: a.s.
patiklerim sen nasılsınn tatlımm a.s. a.s.
merye cim amanda mana topiğin taze annesi nsılsın bakalım :1hug:
merhaba MERYE;
bu çiçekler sanaa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
bebek varmış sende.gözünaydın.Allah tamamına erdirsin sağlıkla..kucağında da sağlıklı geleceklerde de seninle olsun.
bak.. gördün mü .yalnız nasıl giderim kocayı alsam almasam derken.hemencecik başarıverdin.hamilenin duası kabul olur derler bizi unutma duanda.tekrar tebrik ederim..dikkat et ama olur mu....
uzun süredir güzel bir haber almıyorduk.iyi geldi.
KİNDERİM süpriz yumurtam;işler yoğunmuş...sıcakta da zor olur.Allah bütün çalışanların yardımcısı olsun.yaptım yaptım tatili.çıkardım acısını.altınoluk cunda,edremit ayvalık akçay....mekik dokudum.neredeyse.bir de teyzemler de gittiğim yere yakındı.onları da ziyaret ettim.bir taşla iki kuş oldu.en güzeli de birlikte gittiğim ailenin kızlarıyla çocuklar gibi denizde oynadım.onların simitlerini zorla da olsa geçiriverdim üstüme.gül Allah gül.küçüğü et yumakçığı...çıplak sadece mayobezi üstünde suya sokup sokup çıkardım.çok güzel bir duygu.arada hüzünlendim tabiii.elimdeki benim olsaydı diye.neyse güzeldi işte...iki çocukla da oyunlar oynadık yine denizde.sonra ayağıma kramp girdi bozdu oyunumuzu.pis karmp
PATİKLER, DENİZ eşimde gitme dedi, oy birliği ile gitmiyorum, gitsem de yolu bulamam, bulsam geri dönemem zaten... söylediklerini anlayamam... sakinleşmem lazım, sağlıklı bir yol çizmek için, doğru kararlar için sakinleşmem lazım... en son bu kadar üzüldüğümde annemi kaybetmiştim... senağlama annemi benzer nedenlerden dolayı o kadar üzmüştümki... mafoldumben hayatta başıma gelebilecek en kötü şey bu değil biliyorum sadece hazmedemiyorum.
günaydın kızlar günaydın bu sabahın gülleri
güneşle doğan herşeye günaydın
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
akşam birazını okuyabildim.okuyunca geleceğim.herkes kendine iyi baksın hoşçakalııın.sevgiyle kalın
a.s. günaydınnnn kızlarrr
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. :1hug:
benim yoğunluğum devam ediyor sanırım 2 haftam kaldı şu işlerin bitmesine pert olmadan bitse ama bu sayede son tedavimi bir nebze olsun unutuyorum bilmiyorum ki bir daha denermiyim bu yolları tekrar yürürmüyüm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
erverdiii hoşgeldin seni tailci ida dağının eteklerinden güzel kokulu dağlardan enerji topladın mı hazırmısın bebeğe :1hug: :1hug:
waters günaydın tatlım nasılsın a.s.
badenur canım biraz daha iyimisin lütfen sakin ol ben eminim Hale hanım bu işi halledecek ve umarım bu sorundan sonra da bebek gelecek a.s.:1hug:
denizbulut canım sen nasılsın yoğunluk bittimi biraz geldimi yardımcın çok yorma kendini :1hug:
sanırım alabama tatilde iyi tailler tatlımm a.s.
absynth günaydın canım senin bu yoldaki hikayen yeni başlamış ama hastalığını atlatmana çok sevindim umarım bir daha geri dönmez ve kucağına bebek gelir :1hug: a.s.
patiklerim sen nasılsınn tatlımm a.s. a.s.
merye cim amanda mana topiğin taze annesi nsılsın bakalım :1hug:
Merhaba arkadaşlar, ben geldim doktordan. Aşılama yapıldı bugün, nasip kısmet...
Bekleme faslına başlıyoruz bakalım :)
Badenur, doktorlar konusunda haklısın, söylenecek veya eklenecek birşey yok vallahi. Yarın bir doktorla görüş bakalım, tıbbi detayları öğrendikçe belki daha farklı bir bakış açısı gelişebilir. Şimdiden kolaylıklar dilerim, iyi haberler alırız inşallah...
Kindersms, çok teşekkür ederim. Allah cümlemizin gönlüne göre versin inşallah :)
absynth;
canım diğer rahatsızlığın için çok geçmiş olsun.inşallah bebek gelir o dert gider.
canım dün aşılaman yapılmış.hayırlara vesile olsun Allah yüzünü güldürsün.bu yol çok yorucu bir yol.sende yıllardır dr larla iç içeymişsin.inşallah kesin sonucu alırsın da başta da dediğim gibi belli mi olur bakarsın bebek gelir dert gider.
tatlı bekleyişler.
ben olsaydım şimdi kendimi hamileymişim gibi şımartırdımyerimseniben
yok erverdi, öyle yıllardır değil. Ocak sonunda öğrendim, nisan sonunda tedavi bitmişti :) Ama tabi manevi olarak yorucu, fiziksel olarak da zor bir süreç. Bu 6 ay içinde hayatımız, bakış açımız 180 derece değişti :) Hatta ilk doktor maceram da ocakta başladı diyebiliriz, hızlı bir gidiş içindeyiz, bakalım ne olacak. İyi dileklerin için çok teşekkürler. Allah isteyen, çabalayan kimsenin çabasını boşa çıkarmasın :Saruboceq:
Sabah iyi haberlerle açarız sayfayı inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?