38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

badenurr tatlım nolur çok üzme kendini lütfen bak herşeyde bi hayır vardır bak filmi çektirdin hiç olmassa çaresini bulucaz iltihabik durum ortadan kalkacak embriyolar güzel bi yere konacak inşallah 3-4 ayda hepsi çözülecek dur bakalım Hale hanım belkide hemen sorunu çözecek güzelim iyiki eşinde yanında saat 10 da doktorda seni sabırsızlıkla bekleyeceğim güzel haberler getir olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

çok sağol deniz, seninde hayırlı haberlerini alırız inşallah :Saruboceq:
seninki çook daha önemliymiş, biz daha yolun başındayız :)
bu yolda tüm çabalar tüm testler önemli. hamile kaldıktan sonra aslında kolaylamış oluyorsun. işin yarısı bitmiş oluyor.

yok görmüştüm de tam o an yola çıktığını anlamadım. yani tam hadi ben gidiyorum sonra görüşürüz gibi yazmamıştın sanki. aman neyse döndün bile işte kaydirigubbakcemile2

canım geçmiş olsun. ameliyatla senden sadece kist mi alındı? göğüsler duruyor mu? şimdi radyoterapi ve kontrol ile mi devam edeceksin? allah kolaylıklar versin yardımcın olsun zor bir tedavi. inşallah hiçbir zaman tekrarlamaz. burada yağmur arkadaşımıza hep derdim ama senin için daha da önemli sigarayı bırak lütfen. sigara ve tek bir kadah alkol bile kanserde öldürücü etkiye sahip. önce sağlık sonra bebek

DENıZ;bugün alıcaksın değlmi as sonucunu.hadi hayır haberini bekliyoruz.:1hug:

umarım. 21. gün bugün. genelde 3 haftada çıkıyor. olmadı cuma olmadı pazartesi. olmadı haftaya çarşamba. 28. gün bile sonucu alanlar var. inşallah bugün gelir de bu kısmı biter hiç olmazsa

badenur hangi haberlerle geleceğini bıraktım umarım moralin biraz olsun düzelmiş gelirsin. ne yapalım canım geçmişe takılmayacağız. geçmişi geçmişte bırakmamız lazım. hayatımızın her alanında böyle. eski kırgınlıklara öfkelere çıkmazlara takılırsak hayatımız yaşanmaz olur. bugüne ve yarına bakacağız. o kadar gerilimle üzüntüyle tansiyonunun yükselmesi de normal artık kimin olsa yükselirdi ama ne yapalım toplayacaksın kendini. geçecek. geçmişi düşünmeyi bırakıp tedavine ve geleceğe odaklanınca daha iyi hissedeceksin kendini. inşallah bebeğin de gelecek. hayırlıysa olsun tabii. bu sabah bir arkadaşım işten bir arkadaşın kızında otizm çıktığını söyledi. allah korusun down gibi zeka geriliği olan sosyal iletişimin sağlanamadığı nedenlerinin tam bulunamadığı tam iyileşmesi olmayan bir hastalık. kızlarda görülme olasılığı 1/5 miş ama olmuş işte. hamile kalınca da o kadar test ultrason ama hepsi olabilecek anomalilerin % 80 inin belirliyor. % 20 kalıyor geriye. allah verecekse de hayırlısını sağlıklısını versin. yapamıyoruz ama hiçbirşeye çok üzülmemek lazım. hiçbirşey bizden önemli değil.

Son düzenleme:
DENıZ;SON YAZINI ALKIŞLIYORUM ARKADAŞIM.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisÇOK HAKLISIN HER SATIRINDA.

GıDERKEN GÜNAYDIN ÇıÇEKLERıMı PEŞıN PEŞıN YOLLAMIŞTIM YA GÜLÜM....

GÖRÜŞMEK ÜZERE FORUMUN MUCıZE ANNESı GÖRÜŞMEK ÜZERE ANSıKLOPEDı KADIN..

aman niye öyle diyorsun :kedifff bende hiçbirşey bilmiyorum bu ara. umarım herşey hepimiz için iyi gider. umarım dediklerimi başta ben olmak üzere hepimiz biraz olsun yapabiliriz a.s

arkadaşlar geldim, laporoskopi ve histeroskopi şart , detayları yazayım, lütfen sizde fikrinizi söyleyin kafam çok karışık........

Hale hn. uzun uzun filmileri inceledi anlattı, sonra muayene etti, henüz ilaç dağılmadığı için bugünkü ultrasonda çok daha fazla şey gördüğünü söyledi.

histeroskopi rahimdeki miyomun rahme yaptığı bası nedeiyle oluşan şekil bozukluğu düzeltilmeye çalışılacak,

1- eğer miyom rahme çok yapışık, çok gömük değilse sadece rahim çizgisine doğru içeri girmişse, traşlama yöntemi ile hem küçültülecek, hem uzaklştırılmış olacacak... istenen bu....... en basiti buymuş

2-Eğer beklenenden büyükse, uzaklaştırılamıyorsa alttan yani rahmin içinden girilip alınmasına karar verilecek, ama yine rahme çok yapışmamışsa........

3-Eğer rahim içinden girilerek alınmaya elverişli değilse yapışıklık çoksa, bu sefer tek çare açık ameliyat... ama bunu tercih etmiyor, yumurta kalitesi iyice düşermiş, iyileşmesi uzunmuş. zaten daha önce bir açık miyom ameliyatım var olduğu için ikinciyi öenrmem dedi.

Histeroskopi olayı içi düşünülen bu........

Laporoskopiyi de yazıyorum şimdi.

Tüpler kapalı ve ileri derecede iltihaplı olduğu için laporoskopiye ihtiyaç varmış

bunda da seçenekler var ama

1- Tüplerin alınması... iltihabın tüm etkilerini ortadan kaldırmak için kesin çözümmüş... ama tüplerle yumurtalıkların ortak kullandığı damarlar varmış, tüpler alındığı takdirde yumurtalıklar bu damarlardan mahrum kalacakmış, bu da yumurta kalitesinin düşmesi ve sayının düşmesi demekmiş.

2- tüplerin bağlanması, yarıdan kesilip bağlanarak rahme iltihap akmasının önlenmesini sağlayacakmış... ama bu kesin çözüm değilde, kısmi çözümmüş sorun yaratabilirmiş yine... ama böylece ortak kullanılan damarlar korunmuş oluyormuş... tabii tam değil kısmen...

3- önerisi histeroskopi ve laporoskopiden önce tüp yapıp yumurtaları alıp donduralım, ama çözülürken yine kaliteleri düşebilir...

4- ameliyatları ol, sonra tüp deneyelim, oluşan yumurtalarla şansını denersin...

5- histeroskopi ve laporoskopiyi yapmadan çizilen tüm senaryoların hangisinin gerçek olacağını bilemeyiz, belki çok basit şekilde geçecek ve etkilenmeyeceksin...

bu zamana kadar tespit edilseymiş, daha kolay olacakmış herşey, iltihabik durum ve tıkanıklık ileri düzeydeymiş... ama çözümü olan şeyler bunlar dedi... en azından öncekilerde hiç şansınız yokmuş, bundan sonrakilerde şansınız daha fazla olacak dedi.......

KAFAM ÇOK KARIŞIK senağlama senağlama senağlama senağlama

Çizilen senaryolardan iyi olanı gerçekleşirse, iyileşme süresi 2 ay dedi... :çok üzgünüm:

dr. ben bile bu kadarını beklemiyordum dedi... bana ilk gelseydiniz, tedaviye yeni başlasaydık hiç şaşırmazdım dedi... ama kaç tedavi öncesi tespiti bu kadar kolay bir sorunu bulamamaları mestektaşlarım adına beni üzdü dedi... senağlama

bu arada işin bir ilginç yönü, hale hn. bana siz endometriozis hastası değilsiniz alakası yok dedi... sadece yapışıklık üzerinden bu söylenemez dedi kaldıki tüm yapışıklıklar iltihabik ortamın yarattığı sonuçlar dedi... sizde miyom var o kadar dedi... bu iltihaplanmayı nasıl endo olarak değerlendirirler anlayamadım dedi........ :çok üzgünüm:

hepsi bu arkadaşlar, ne yapacağımı bilmiyorum şu an, dünyanın yükü bindi üzerime...
alacağım kararlar çok önemli, bir kaç doktora daha gözükeyim diyorum... Bahçeciye mi gitsem? hist. ve lapo. olayının tüp bebek sürecimi nasıl etkileyeceğini bir de ondan mı öğrensem...... sonrada hist. ve lap. yapan doktor araştırıp gitsem..... allahım ben nasıl bir dersten geçiyorum....... mafoldumben huzurumuz kalmadı..... bitsin istiyorum herşey... huzur istiyorum..... nasıl kalkıcaz bunca şeyin altından, ne sonuçlarla karşılaşıcaz ?????????? daha beteride bekliyor olabilr beni.... hepsini yaptırıp herşey buaraya kadarda diyebilirler.... senağlama senağlama senağlama
bu kadar zormu bir bebek sahibi olmak... NEDEN BANA BU KADAR ZOR.... ÇÖPE ATANLARA, BOĞUP TOPRAĞA GÖMENLERE, CAMİYE BIRAKANLARA NEDEN BU KADAR KOLAY.... mafoldumben mafoldumben mafoldumben BU KADARMI HAK ETMİYORUMMM mafoldumben TAŞIYAMIYORUM ARTIK....BURAYA KADAR HEP POZİTİF BAKTIM HEP UMUT ETTİM... BEN UMUDUMU YİTİRMEDİKÇE DAHA AĞIRINI VERİYOR....... SONUÇ BUMU OLACAKTI...... HEMDE BU SAATTEN SONRA BUMU OLACAKTI..... GERİYE NE KALDI RAHİM KANSERİMİ ...... ONU DA VERSİN..... BİTSİN ARTIK.... UMUT KÖKTEN BİTSİNNNNNN senağlama

VALLA BEN DE YUH DİYORUM BU DOKTORLARA klava: ay seni doldurmayayım şimdi tam geçmişi bırak derken hadi son doktorunu geçtim ama ilk doktorun da bir prof du insan histereskopi falan yapıyor nasıl bir rahim filmi istemez tüplere bakalım vs demez. madem rahim çizgisi bozuk nasıl bir film istemeden tüp yapıp durur? valla eskiyi eskide bırakalım ama bence sen şöyle güzel bir mail yaz bu doktorlara. olanı biteni ve ihmallerini anlatan. tabii diyecekler ki bizden sonra olmuştur önceden olsa görürdük. ama anladığım oldukça eski geçmişi var. siz bir daha tüp yapmayın demeden önce sorunun kökenini doğru dürüst incelemeyi öğrensin. bir de senelerce bahçecide vs çalışmış bu dr. herhalde sadece yumurta toplayıp transfer yapmayı öğretiyorlar orada. ben de süleyman beyden kendi rahim filmimi kendim istediğime görekötükedihüso. konuş demeyeceğim ben konuşamazdım. sinirden ya ağlardım ya bağırırdım. en iyisi yazmak. hem dr maillerini okuyor biliyoruz. hem yazarken de öfken diner inşallah.

böylece geçmişi bıraktıktan sonra kendini topla azıcık ve operasyonlar için bir karar ver. anladığım laparoskopi + histeroskopi tüp kadar tutacak. üstüne veya öncesinde 1 tüp dersek çok maliyetli olacak. işlemleri başka doktorda yaptırayım dersen valla bu doktorun da memorial dakiler kadar iyi olması seçenekleri bu şekilde sıralaması ne bileyim açık ameliyatla miyomu almaya kalkmaması vs gerekli. işlem 1 kere yapılmalı ve tam yapılmalı 10 kere ameliyat olacak değilsin ya. üzülme vardır bunda da bir hayır. zamanı bu zamanmış. bak iyiki memorial a gitmişsin iyi ki bu durum anlaşılmış. başka doktora gitsen belki tam anlayamayıp oyalayacaktı yine. şükredelim. ne yapalım.

arkadaşlar mantıklı ve sakin aolamam...................... çok yorgunum..... çok bezginim..... hayatımda bir karıncayı bile ezmemeye çalıştım,evde bulusam kağıda alırbalkona bırakırım.... ama şuan birini gzözümü kırpmadan öldürebiliriiimm. doktor bozuntularını asıp sehpasını olanca gcümle tekmeleyebilirim...........
insanların hayatı geleceği bu kadar ucuzmu??????? nasıl olsa başarısız olunca 1-2 deniyor hasta geçip gidiyorrrrr hakkını arayacağı yer yok ispat yok...

aaa olmadı bu umutsuzluk lmaz: allaha şükür halen rahmin var yumurtaların var. ümidin var. ya genç yaşında menapoza girseydin. ya rahim kanseri yumurtalık kanseri olsaydın hepsi alınsaydı? tamam bundan önce yanlış tedaviler görmüş olabilirsin ama şu anda ne olduğunu biliyorsun umudun var. bahçecide halit beye git. başka 1-2 doktora daha git. herkesin önerisini dinle. karar ver. yalnız bence fiyatlar aşağı yukarı aynı olacaksa işlemi hale hanıma yaptır. onlar bu konuda iyiler ve güven veriyorlar. yapma böyle umut var işte hatta sana rağmen var olumunekankayizsmile

yok konuşamam DENİZ... eşim ben gideyim konuşayım diyor....... daha iki ay ancak oldu... herhalde benim zamanımda yoktu diyemez... zaten film çektirmemiş ki nerden biliyor kendiil zamanında olmadığını ispatı varmı....
mail yyazarım, en ağırından hemde.... ama arkadaşım yaptı da ne oldu... birde hamile olduğunuza sevindimdemişler pişkince..........
her yere yazacağım onları isimleriyle.......

sekreter aradı. amniosentez sonucum gelmiş. temiz herşey yolunda :teytey:delikafadulden:dance:
organ gelişimi için 22. haftada ayrıntılı ultrason var. o da bitse de alışverişe başlasam hala korkuyorum ben :kedi:

yaz canım. sonra da geçmişi kapatıp geleceğe bak. adamlardan öyle böyle diye cevap gelirse de daha sinirlerini bozma sakın. unutma hala umut var geleceğe bakacağız artık kaydirigubbakcemile5

canım bu işlemlerden sonra yumurta sayım ya iyice azalırsa, ya hiç kaliteli olmazsa artık...... en büyük riskkler bbunlar.... hadi lap. ve histt. yapıldığı diyelim... ya sorun çözülmezse birde kesildiğimle kalırsamm.. tüplerde gitmiş, yumurtada çıkmaz olmu..... bu saattemi bunlara girecektik... hatalı benmiyim??? o yanlış doktorları ben seçtim, güvendim inandım, ne dedilerse inandım... ne kadar ucuz ne kadar basitmişim ellerinde..

Yok hayır fenere gitmedim canım. Ya Erverdi'cim sen kime şifa diledin. Valla ben hiç böyle birşey yazdığımı hatırlamıyorum. Ya ben yazmadım ya da hatırlamıyorum :uhm:

Neden cesaretin kırıldı arkadaşım? Akrabam mı rahatsız??? Ben böyle birşey demedim ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…