ARKADAŞLAR GÜNAYDIN,
dün pek iyi değildim, eşimde işe gitmedi, yanımda kaldı... tansiyonum yine epey yükseldi ister istemez, onunla birlikte kulaklarım tıkanıyor, adete sağır oldum, boynuma tonlarca ağırlık ... şimdi yine baktık düşmüş 7-14 ..... artık buna çok iyi diyoruz...
memorialden dün aradılar randevumu saat 10:00'a çektiler, çok sevindim. birazdan çıkacağız.
Dün yazılarınızı ara ara okudum... benim için endişelenmişsiniz... sizleri üzmeyi istemezdim ama artık sinirlerim, vücudum çok yorulmuş, bu son darbede yıkıldım resmen...
DENİZ, MERYE, ERVERDİ, PATİKLER, ABSNYH? , BAHARNAZ çok sağolun güzel insanlar... unuttuğum varsa lütfen kırılmasın... bütün yazıları tek tek okudum, sonra bu desteği başka hiç bir yerde bulamam deyip ağladım... insanın kendini anlayanlara derdini anlatabilmesi, anlaşıldığını bilmesi ne güzel birşeymiş.
DENİZ bugün sonucun iyi gelecek ... aksini hiç düşünme...
MERYE bundan sonra 9 ay boyunca güzel haberleri bekliyoruz..
ABSNY??... inşallah gebelik oluşurda, seni yormadan üzmeden bir çırpıda herşey yoluna girer..... şansın bol olsun...
ERVERDİ bana umut aşılamaya çalışmışsın, şarkının sözlerinde... içimde hep umudum vardı, her başarısızlıktan sonra yeni bir umut vardı içimde... ne boş umutlarmış senağlama başı sonu olmayan ..
hatırlıyorsunuzdur mutlaka son denemede embriyoların hücre gelişimini hep birlikte dualarla beklemiştik, 3-4-7 ... ne zor bir bekleyişti... ne geçmek bilmeyen saatlerdi..... sonrası... iltihabik bir havuza bırak... anında ölsünler.... sonrası 12 gün dakikaları say.... 12 gün sabah akşam kalçalarını delsinler göbeğini delsinler.......... ben dünyadan bir haber umut beslemeye devam ....... senağlama sadece bu deneme mi? ya öncekiler ?
gidip hazırlanayım, şimdilik hoşçakalaın....... :gitme:
bu yolda tüm çabalar tüm testler önemli. hamile kaldıktan sonra aslında kolaylamış oluyorsun. işin yarısı bitmiş oluyor.çok sağol deniz, seninde hayırlı haberlerini alırız inşallah :Saruboceq:
seninki çook daha önemliymiş, biz daha yolun başındayız :)
yok görmüştüm de tam o an yola çıktığını anlamadım. yani tam hadi ben gidiyorum sonra görüşürüz gibi yazmamıştın sanki. aman neyse döndün bile işte kaydirigubbakcemile2DENıZcim hadi hayırlısı ile senden bugün yarın ohhh dediğin ferahladığın haberi bekliyoruz.öşledin mi bibilinin annesi beni.sen görmemişsin.ben giderken vedalaşmıştım halbuki.ani oldu gidişim.hep işlerim kaldı.bu hafta doluyum.sayfalar da epeyi ilerlemiş.oku oku bitmedi.yani bitti de sözün gelişi işte.
neyse...geldim işte.stres atmak istediğin zaman buradan dövebilirsin beni..
ailenizin dayakçısı geldi hanııııııııımm..sağ yanağım var sol yanağım var.kesmedi mi.hadi döndüm .Alabamanın deyimiyle toy totoya.
canım geçmiş olsun. ameliyatla senden sadece kist mi alındı? göğüsler duruyor mu? şimdi radyoterapi ve kontrol ile mi devam edeceksin? allah kolaylıklar versin yardımcın olsun zor bir tedavi. inşallah hiçbir zaman tekrarlamaz. burada yağmur arkadaşımıza hep derdim ama senin için daha da önemli sigarayı bırak lütfen. sigara ve tek bir kadah alkol bile kanserde öldürücü etkiye sahip. önce sağlık sonra bebekyok erverdi, öyle yıllardır değil. Ocak sonunda öğrendim, nisan sonunda tedavi bitmişti :) Ama tabi manevi olarak yorucu, fiziksel olarak da zor bir süreç. Bu 6 ay içinde hayatımız, bakış açımız 180 derece değişti :) Hatta ilk doktor maceram da ocakta başladı diyebiliriz, hızlı bir gidiş içindeyiz, bakalım ne olacak. ıyi dileklerin için çok teşekkürler. Allah isteyen, çabalayan kimsenin çabasını boşa çıkarmasın :Saruboceq:
Sabah iyi haberlerle açarız sayfayı inşallah...
DENıZ;bugün alıcaksın değlmi as sonucunu.hadi hayır haberini bekliyoruz.:1hug:
ARKADAŞLAR GÜNAYDIN,
dün pek iyi değildim, eşimde işe gitmedi, yanımda kaldı... tansiyonum yine epey yükseldi ister istemez, onunla birlikte kulaklarım tıkanıyor, adete sağır oldum, boynuma tonlarca ağırlık ... şimdi yine baktık düşmüş 7-14 ..... artık buna çok iyi diyoruz...
memorialden dün aradılar randevumu saat 10:00'a çektiler, çok sevindim. birazdan çıkacağız.
Dün yazılarınızı ara ara okudum... benim için endişelenmişsiniz... sizleri üzmeyi istemezdim ama artık sinirlerim, vücudum çok yorulmuş, bu son darbede yıkıldım resmen...
DENıZ, MERYE, ERVERDı, PATıKLER, ABSNYH? , BAHARNAZ çok sağolun güzel insanlar... unuttuğum varsa lütfen kırılmasın... bütün yazıları tek tek okudum, sonra bu desteği başka hiç bir yerde bulamam deyip ağladım... insanın kendini anlayanlara derdini anlatabilmesi, anlaşıldığını bilmesi ne güzel birşeymiş.
DENıZ bugün sonucun iyi gelecek ... aksini hiç düşünme...
MERYE bundan sonra 9 ay boyunca güzel haberleri bekliyoruz..
ABSNY??... inşallah gebelik oluşurda, seni yormadan üzmeden bir çırpıda herşey yoluna girer..... şansın bol olsun...
ERVERDı bana umut aşılamaya çalışmışsın, şarkının sözlerinde... içimde hep umudum vardı, her başarısızlıktan sonra yeni bir umut vardı içimde... ne boş umutlarmış senağlama başı sonu olmayan ..
hatırlıyorsunuzdur mutlaka son denemede embriyoların hücre gelişimini hep birlikte dualarla beklemiştik, 3-4-7 ... ne zor bir bekleyişti... ne geçmek bilmeyen saatlerdi..... sonrası... iltihabik bir havuza bırak... anında ölsünler.... sonrası 12 gün dakikaları say.... 12 gün sabah akşam kalçalarını delsinler göbeğini delsinler.......... ben dünyadan bir haber umut beslemeye devam ....... senağlama sadece bu deneme mi? ya öncekiler ?
gidip hazırlanayım, şimdilik hoşçakalaın....... :gitme:
DENİZ;SON YAZINI ALKIŞLIYORUM ARKADAŞIM.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisÇOK HAKLISIN HER SATIRINDA.
GİDERKEN GÜNAYDIN ÇİÇEKLERİMİ PEŞİN PEŞİN YOLLAMIŞTIM YA GÜLÜM....
GÖRÜŞMEK ÜZERE FORUMUN MUCİZE ANNESİ GÖRÜŞMEK ÜZERE ANSİKLOPEDİ KADIN..
arkadaşlar geldim, laporoskopi ve histeroskopi şart , detayları yazayım, lütfen sizde fikrinizi söyleyin kafam çok karışık........
Çizilen senaryolardan iyi olanı gerçekleşirse, iyileşme süresi 2 ay dedi... :çok üzgünüm:
dr. ben bile bu kadarını beklemiyordum dedi... bana ilk gelseydiniz, tedaviye yeni başlasaydık hiç şaşırmazdım dedi... ama kaç tedavi öncesi tespiti bu kadar kolay bir sorunu bulamamaları mestektaşlarım adına beni üzdü dedi... senağlama
bu arada işin bir ilginç yönü, hale hn. bana siz endometriozis hastası değilsiniz alakası yok dedi... sadece yapışıklık üzerinden bu söylenemez dedi kaldıki tüm yapışıklıklar iltihabik ortamın yarattığı sonuçlar dedi... sizde miyom var o kadar dedi... bu iltihaplanmayı nasıl endo olarak değerlendirirler anlayamadım dedi........ :çok üzgünüm:
hepsi bu arkadaşlar, ne yapacağımı bilmiyorum şu an, dünyanın yükü bindi üzerime...
alacağım kararlar çok önemli, bir kaç doktora daha gözükeyim diyorum... Bahçeciye mi gitsem? hist. ve lapo. olayının tüp bebek sürecimi nasıl etkileyeceğini bir de ondan mı öğrensem...... sonrada hist. ve lap. yapan doktor araştırıp gitsem..... allahım ben nasıl bir dersten geçiyorum....... mafoldumben huzurumuz kalmadı..... bitsin istiyorum herşey... huzur istiyorum..... nasıl kalkıcaz bunca şeyin altından, ne sonuçlarla karşılaşıcaz ?????????? daha beteride bekliyor olabilr beni.... hepsini yaptırıp herşey buaraya kadarda diyebilirler.... senağlama senağlama senağlama
bu kadar zormu bir bebek sahibi olmak... NEDEN BANA BU KADAR ZOR.... ÇÖPE ATANLARA, BOĞUP TOPRAĞA GÖMENLERE, CAMİYE BIRAKANLARA NEDEN BU KADAR KOLAY.... mafoldumben mafoldumben mafoldumben BU KADARMI HAK ETMİYORUMMM mafoldumben TAŞIYAMIYORUM ARTIK....BURAYA KADAR HEP POZİTİF BAKTIM HEP UMUT ETTİM... BEN UMUDUMU YİTİRMEDİKÇE DAHA AĞIRINI VERİYOR....... SONUÇ BUMU OLACAKTI...... HEMDE BU SAATTEN SONRA BUMU OLACAKTI..... GERİYE NE KALDI RAHİM KANSERİMİ ...... ONU DA VERSİN..... BİTSİN ARTIK.... UMUT KÖKTEN BİTSİNNNNNN senağlama
yok konuşamam DENİZ... eşim ben gideyim konuşayım diyor....... daha iki ay ancak oldu... herhalde benim zamanımda yoktu diyemez... zaten film çektirmemiş ki nerden biliyor kendiil zamanında olmadığını ispatı varmı....
mail yyazarım, en ağırından hemde.... ama arkadaşım yaptı da ne oldu... birde hamile olduğunuza sevindimdemişler pişkince..........
her yere yazacağım onları isimleriyle.......
aaa olmadı bu umutsuzluklmaz: allaha şükür halen rahmin var yumurtaların var. ümidin var. ya genç yaşında menapoza girseydin. ya rahim kanseri yumurtalık kanseri olsaydın hepsi alınsaydı? tamam bundan önce yanlış tedaviler görmüş olabilirsin ama şu anda ne olduğunu biliyorsun umudun var. bahçecide halit beye git. başka 1-2 doktora daha git. herkesin önerisini dinle. karar ver. yalnız bence fiyatlar aşağı yukarı aynı olacaksa işlemi hale hanıma yaptır. onlar bu konuda iyiler ve güven veriyorlar. yapma böyle umut var işte hatta sana rağmen var olumunekankayizsmile
PATİKLER;arkadaşım karnenizi aldınız ha.demek bir pilot yetiştireceksiniz.karşıdan duymak bile güzellll.gurur verici....inşallah o günleri görürsünüz.
sen de altınoluktaymışsın.kimbilir belki yanıbaşımızdan geçmişizdir.fenere gittiniz mi?yalancı şiirimdeki gibi değil mi?
evet oranın havası sanırım ya dünyada ya da türkiye de bir taneymiş.hatta içindeki bol oksijenden dolayı dağ yarılmış ta ortaya çıkmış diye söylenti var.
arkadaşın için de çıkmadık candan ümit kesilmez diyorum.bu günkü şartlara göre ömür biçmişler.yarın ne olur hiç bilinmez ki..yinede tabiii ki çok üzücü bir durum.Allah büyüktür,dilerim şifasını verir.
merhaba yine,
erverdi teşekkürler hoşbulduk :)
merye, çok sağol canım ya. Birileri "senin için dua ediyorum" dediği zaman nasıl moral buluyorum anlatamam.
Patikler, çok teşekkürler. Yani bir ümit işte, fazla heveslenemeye çalışıyorum ama daha bu ilk işlemde cesaretim kırıldı benim. Şimdiden, gelecek ay yeniden deneyebileceğimden şüpheliyim. Allah herkesin gönlüne göre versin. Senin akraban rahatsızdı, haber varmı canım? Aklım kaldı onda da. Teşhis aşaması en stresli, yorucu aşamadır bu işlerde, inşallah güzel gelişmeler vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?