Zarpdeniz arkadaşım dün öğrendim canım ama iş yoğunluğundan yazmaya fırsatım olmadı.Çok üzüldüm canım ikiz bebek istediğini biliyorum ama hayırlısı buymuş demekki.Benim çok samimi arkadaşımın eltisi ikiz hamileydi.Hiç unutmuyorum bir toplulukta karşılaşmıştık.7 aylık falandı.Bilmeyenler soruyordu kız mı erkek mi diye.Biri kız biri erkek diyordu.Bu konuşmadan bir hafta kadar sonra öğrendik ki oğlan olan karnında ölmüş.Sonra kızı biraz daha rahimde tutmak için çok uğraştılar.Hastanede yatırdılar ama kız da erken doğdu tabi.Gerçi kız gayet sağlıklı şimdi ama çok zordu tabi o günler.Hastanede karşılaşmıştık biz de Arda için gidiyorduk o zamanlar sık sık.Allah bu bebeğine uzun versin arkadaşım dualarımız seninle canım.
Cans arkadaşım ben de bir kızın olduğunu bilmiyordum canım.Benim oğlum da 9 yaşında.Tamamen doğal yollardan senin gibi yani.Daha sonra da doğal yollardan 2 gebeliğim var ama kalp atışını alamadık ikisinin de.Ama 2008 haziranından beri de bir gebelik elde edilemedi 2009'da da 2 tüp denememize rağmen.Ben de senin gibi doğal yoldan olsun istiyorum ama kısmet tabi.Nisana kadar olmazsa tüp düşünüyoruz yine vakit kaybetmeme niyetiyle.
Denizverdi canım kıza kesin karar vermişsin.İnşallah fazla bekletmez kızın.Eşinin kararı harika canım.Bence de sağlığın elverirse son bir kez dene denerim.Duyuyoruz hep evlatlık çocuk almaya karar verince o ara kendi evlatlarına kavuşuveriyor insanlar.Allahın mucizesi işte.
Alabama canım kilolarını boş ver şimdi canım yeter ki Mert senden emsin.Emzirirken de zor kilo verirsin zaten çünkü enerji alman gerekiyor.Mayısa daha çok var.O zamana kadar verirsin mutlaka.
Patikler canım merkeze karar verdin mi?
Toana ve Banu tedavileriniz hayırlı olsun inşallah bu son denemeniz olur ve evlatlarınızı kucağınıza alırsınız arkadaşlar.
Hereda canım arkadaşlar da demiş hareketlerini bariz hissetmek için erken daha.
Baharnaz geçmiş olsun canım yine tansiyon problemin başlamış sanki.
Limon Kabuğu bugün kontrolün vardı herhalde belki cinsiyetini öğrenirsin bebeğinin.
Altınyunus rapor işini halletmişsin bir ay için.6 ay kadar ücretsiz izin de alırsın büyüyüverir o arada bebeğin.
Merye canım sen de erken doğum falan demişsin sakın aklına getirme öyle şeyler canım.
Arkadaşlar benim kocaman yumurta daha da büyümüştü geçen hafta perşembe günü solda 29 mm sağda 15 mm çatlamayan yumurtam vardı.Dr artık küçülür daha fazla büyümez dedi.Bakıcaz bakalım adet olunca.
merye canım benimm sağolasın.. ne yapalım hastalıklar da bisim için..güçlü olmak lasım güçlü... çok güçlü....
sen de öyle ol güçlü ol... vesveseye verme kendini.. at çikolaları ağına bekle kıpırdanışını kısının.hem belki pek bi tembel olacak kısın.ondan dır. :))
hem bak şurda ne kaldı birkaç ay sonra diyeceksin ayyy hiç durmuyo uyuyamıyorum uykuya hasretim diye....sahi işe devam edicekmisin ?
Deniz bulut canım seni unutmuşum sanırım herkese yazdım zannediyordum.Aptamilin conformil mamasını ben de kullanmıştım Arda'ya bizim de çok gaz problemimiz vardı çünkü dr onu önermişti.Gerçi bir faydasını görmedim ama bazısına iyi geliyormuş.Batu'nun kabızlık problemini sen çözdün herhalde.Bakıcı işini ne yaptın bu arada?
Geçen ay menagon kullanmıştım 1 toz 1 su ama bu ay hiç ilaç kullanmadık.Bu ay da yumurta sayısı çoktu.İlk 7-8 gün 5 yumurta birbirine yakın büyüklükte büyüyordu.Sonra 1 yumurta önden gitti.Çatlatma iğnesi vurulalım dedi bana.Baktık pregnil bulamadığımız gibi ovitrelle de yoktu onu da o anda bulamadık.Ben de dr'a bu ay herşeyi doğala bırakalım o zaman dedim ama çatlama olmamış.Gerçi 5 yumurtadan şu anda görünürde 2 yumurta var.Ben de birşey anlamadım senin veya sizlerin anlamaması gayet doğal yani.
Kızlar hala haber yok vakit geçmiyor.İyi dilekleriniz için sağolun bakalım ne zaman arıycaklar
Evet canım Memorial'i istiyorum galiba. Tabi son anda bir değişiklik olmazsa. Bu arada Çider'in Memorialle anlaşması bitti galiba. Tekrar anlaşmak için uğraşıyorlardı.
Canım ben o zaman tüp bebeği Kadıköy Şifa'da yapmıştım. Arkadaşın için öncelikle Kadıköy Şifa'yı öneririm ama sanırım orası SGK ile anlaşmalı değil. Fiyatları ise bayağı yüksek. Benim tüp bebek doktorum Kadıköy Şifa'da olmasına rağmen ben Koşuyolu Medipol Hastanesi'nde yapmıştım doğumu. Hem SGK anlaşmalı hem de Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi var. Bu birim her hastanede mevcut değil bildiğim kadarıyla. Her yönüyle gerekli bir Ünite bence. Ben bu hastaneden çok memnun kalmıştım. Hem de fiyatı çok daha uygun. Tavsiye ederim arkadaşım...
Maaşallah valla. Allah analı babalı, sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah... Güzel kızını öp benim için.Peki sorun ne sebepsiz mi? Cans bu arada bu takiplerin çok da işe yaradığını düşünmüyorum ben. Biran önce tüp bebeğe geçsen aha iyi olur gibi geliyor bana. Vakit kaybetme arkadaşım. Sen kaç yaşındasın arkadaşım?
cok tesekkur ederım canım .. allah senın ve tum arkadaşlarımızın yavrularını korusun .. saglıklı mutlu bır omur versınn .. ben 35 yasındayım .. benım belırlı bır sorunum yok .. esımın sperm morfolojısı % 1 .. bu yuzden sorunlu . kızımdan sonra. 4 defa dogal yolla hamıle kaldım .. hatta bırını 19 haftalıkken kalbının durması sonucu kaybettım .. benmı tıroıd problemım var .. ama takıp altında .. bımıyorum .. gıttmedıgımız dr kalmadı .. 3 kez tup bebek yaptırdık ama olmadı .. bu yuzden tup bebege de inancım kalmadı .. ama takıplerden sonra son kez deneyecegım .. hayırlısı artıkkk..
Çok şükür aradılar yumurtam döllenmiş perşembe günü koyucaklar inşallah tutunur...
Deniz bulut canım seni unutmuşum sanırım herkese yazdım zannediyordum.Aptamilin conformil mamasını ben de kullanmıştım Arda'ya bizim de çok gaz problemimiz vardı çünkü dr onu önermişti.Gerçi bir faydasını görmedim ama bazısına iyi geliyormuş.Batu'nun kabızlık problemini sen çözdün herhalde.Bakıcı işini ne yaptın bu arada?
Geçen ay menagon kullanmıştım 1 toz 1 su ama bu ay hiç ilaç kullanmadık.Bu ay da yumurta sayısı çoktu.İlk 7-8 gün 5 yumurta birbirine yakın büyüklükte büyüyordu.Sonra 1 yumurta önden gitti.Çatlatma iğnesi vurulalım dedi bana.Baktık pregnil bulamadığımız gibi ovitrelle de yoktu onu da o anda bulamadık.Ben de dr'a bu ay herşeyi doğala bırakalım o zaman dedim ama çatlama olmamış.Gerçi 5 yumurtadan şu anda görünürde 2 yumurta var.Ben de birşey anlamadım senin veya sizlerin anlamaması gayet doğal yani.
inş.canm
sizin şu kurs işi çok eğlenceli birişe benziyr iyi br anaokulcu olacanız galiba artık bebişime okumak çizmekiçin hikaye ve resim göndrersin canm
canm inş.yakında kızını görerek alırsın cicilrini amin
DENİZBULUT:canm ya şu verdiğin badyler intrnettenmi almıştın e vrdiğin sitelerde varmıydı onlar hiç fena durmuyr 4 tane 19 geyet iyi baktım birmkaç kere 8 lira hep taneleri bu hafta inş.alacam
canım ya bana bir arkdş mutlaka uzun bir süre sen bak dedi bebişne tüp bebekler ççabuk hastalanır demişti yokluğun onu çok etkiler ne yap et uzun bir sğüre sen bak demişti gerçi seninki tüp değl ama bence raporun biter bitmez başlama bir az uzuat ben inş.uzun süre bakacam hemen dönmem işe zaten zor buluyrz biraz güzellikleiriini göerelim o kadar küçük bakıcıya biırakmayı göze alamıyrm
benmki bazen çok harekteli bazen çok sessiz ama hareket ettiğinde de çok haretkli olyr inş.sağsalim doğurcz şu bebşlri
toana:bu haftqa yumurtalın toplanacakmış hayırlısı inş.inş.bebşlerimiz i alırız kucaklarımıza inş.ogünleri burdan yazarız allaın izini ile
canım mamalar hakkında hülya ya yazdım. hipp i deneyeyim bir sonucu sana da söylerim. ben de hiç 1 saatlik ağlama krizi falan olmamıştı. 3 ündür var. felaket valla insanın eli kolu bağlanıyor senin de ağlayasın geliyordeniz, zeytinyağını dünden beri yapıyoruz.ama akşam doktorumuz fitil verdi bizde uyguladık hem akşam hem de gece yarısı.yavrum inliyordu gecenin bi yarısı.ıngggaaa diye bir ağlaması vardı ki hiç sormayın....
zarpdeniz, herşey güzel olacak arkadaşım.endişelerini anlıyorum ne desek boş.
merye, ben de işe başlamak istemiyorum zaten.birkaç saatlik uykuyla verimli çalışamazsın .kaldı ki el kadar yavruyu nasıl bırakırım?
herada, ben dün akşama kadar bekledim o yasanın çıkmasını.ama yine de umutluyum.oğlumun doğum tarihi 21 ocak aslında.belki dokunur bana da.çıkmadık candan umut kesilmez tesellisi benimkisi.
Çok şükür aradılar yumurtam döllenmiş perşembe günü koyucaklar inşallah tutunur...
hormonlar yüzünden olabilir. eşin ne diyor balıkara? ben de tavuktan tiksinmiştim. canım hiç istememişti.ya hanımlar size farklı bir soru soracam günün sorusu olsun ben artık hamsilerden eski tadı alamıyrm garip bir kokusu oluyr size de öyle geliyrmu ya da burdaki pis balıkçılar bize pis balık mı getir yr artk balık yemek tam bir kabus oldu benm için
cok tesekkur ederım canım .. allah senın ve tum arkadaşlarımızın yavrularını korusun .. saglıklı mutlu bır omur versınn .. ben 35 yasındayım .. benım belırlı bır sorunum yok .. esımın sperm morfolojısı % 1 .. bu yuzden sorunlu . kızımdan sonra. 4 defa dogal yolla hamıle kaldım .. hatta bırını 19 haftalıkken kalbının durması sonucu kaybettım .. benmı tıroıd problemım var .. ama takıp altında .. bımıyorum .. gıttmedıgımız dr kalmadı .. 3 kez tup bebek yaptırdık ama olmadı .. bu yuzden tup bebege de inancım kalmadı .. ama takıplerden sonra son kez deneyecegım .. hayırlısı artıkkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?