38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

cans canim benimde troitim var seninki ne durumda simdi ayy o engelliyomu hamileliyi bak simdi moralim bozuldu gerci benimkine doktor iyi diyo ama bilmiyorumki bukadar hormon ignesi aliyoruz beni bilgilendirsene tatlim

Banu gözünaydın inşallah herşey yolunda gider ve güzel sonuçlar alırsın

Merye evde pişirme dışardan eşin güvendiğiniz bildiğiniz bir yerden yaptırıp getirsin balık tava. Belki seni pişme anındaki kokusu rahatsız ediyordur, Ben evde pişen etin kokusuna, tavuğun ve balığın kokusuna pek tahammül edemiyorum şu anki durumumdan dolayı. Evde pişince yemekte zorlnaıyorum dışardan gelince hımmm :))

Cans sen yinede tüp bebek konusunda ümitsizliğe kapılma

Troitten bahsediliyor bende hiç bu yaşıma kadar böyle birşey yaşamadım. Ama son tahlildeki TSH ve Free T4 ikiside alt sınırda o yüzden 10 gündür filan ilaç alıyorum. Sizdedemi böyle gebelikten sonra düzelirmi?

Son düzenleme:
Merye'cim, ben herhangi bir koku almıyorum balıklardan. Gerçi yıllardır aynı balıkçıdan alıyoruz balığımızı, o yüzden aldığımız balığı da güvenerek yiyoruz. Bilmiyorum sen dışarıda yemeyi mi eve getirerek pişirdiğinizi mi kastettin ama bizde böyle bir sorun yok şimdilik.

maşallah umut bebeğe çok sevindim. olsun canım üzme tatlı canını mama yesin nolcak bazen ben diyorum ki be ne be suluman bişi bu çocuk bununla nasıl doyuyo diyorum. şöyle bulamaç bişi yese karnı doyar yani. kaynanam öyle düşünüp vermiş pirinçununu ilk oğluna heheh. karnı doyar umut un iyi olsun da anne sütü mama artık allah ne verdiyse. uyku hepimizde az anacım napalım kendimiz arandık.

bu konuyla ilgili yasa düzenlenmiş ve kabul edilmiş diye geçen hafta ben gaztede bi haber okudum ayrıntısını hatırlamıyorum ama araştırmak lazım yürürlüğe girdimi girecekmi nedir nedeğildir inşallah iyi bişiler yapmışlardır. bi ara bakıcam netten ayrıntı bulursam paylaşşırım.
valla bende bilmiyodum canım. maşallah kızına. inşalla allah kısmet edecek niye etmesin bende daha önce yazmıştım fazla vakit kaybetme direk tüp yap bencede.
Kızlar hepinize teşekkür ederim bügün toplandı sadece 1 tane yumoş var yarın 11 gibi arayıp haber vericekler artık hayırlısı inşallah döllenir çok heyecanlıyım

Çok şükür aradılar yumurtam döllenmiş perşembe günü koyucaklar inşallah tutunur...

hayırlısı olsun banucum allah ol dedikten sonra üç tane koyuncada biri tutuyo bir olunca da tutunur niye tutunmasın. yeterki kısmette var olsun çok sevindim hayırlı haberlerini bekliyoruz bakalım dualarımız seninle.

cans canim benimde troitim var seninki ne durumda simdi ayy o engelliyomu hamileliyi bak simdi moralim bozuldu gerci benimkine doktor iyi diyo ama bilmiyorumki bukadar hormon ignesi aliyoruz beni bilgilendirsene tatlim

merhaba canımm
agır ama kuvvetlı adımlarla devam eden tedavın ınşallah ıyı sonuclanacak .. tıroıd konusuna gelınce benım 3 yıldır devam eden hıpotırodım var . onceden boyle bır rahatsızlıgım yoktu . yanı tıroıd bezlerım calışmıyor ve hormon uretemıyor .. ben de ılac kullanıyorum .. bu arada tıroıd antıkorlarım da yuksek .. ve hasımato tırodı denılen bır hastalıgım da var .. aslında en tehlıkesı bu .. cunku bu antıkorlar bazen bebegı yabancı gıbı hıssedıp oldurmeye calısıyor .. ama tam da bellı degıl .
neyse ... ısın ılgınç yanı.. benım çalışmayan tıroıd bezlerım devam eden yasantılarından sıkılp hıpertıroıdi olmaya karar verdıler .. yanı cok calısıp cok tıroıd hormonu uretıyorlar ..tabırı caızse sankı başlarına saksı dustu
sanırım senın ıcın bıraz karısık oldu .. ama sen hıc endıselenme tedavın basrıyla sonuclanacak ve bebegını kucagına alacaksın ınşallah....

Son düzenleme:
erverdicim;dün pazara giderken yol boyunca gözlemlediklerini öyle güzel tasvirlemişsin ki, bir an senin yerine ben yaşamışım gibi hissettim yaşadıklarını..bence bahar haklı kesinlikle yazmalısın

baharcım,dün sağlık ocağında tansiyonumu ölçürdüm 8/5 çıktı bugünde gittiği doktorun hemşiresi ölçtü 9/5 çıktı..vücudu düşük tansiyona alışık oldsuğu için en ufak yükselmede ensemden başıma ağrı vuruyor..bu dönemlerde hormonlarımızdan dolayı böyle ağrılar ve tansiyon yükselmeleri olabilirmiş...

denizbulut,evet çok zayıfım..zayıf olanların 18 kiloya kadar almalarının normal olduğunu okumuştum..
inşallah bakıcı konusunda şansın yolunda giderde vicdanlı,merhametli bir bakıcı bulabilirsin...işe başlarken eve kamerada yerleştirirsen iyi olur,en azından gözün arkada kalmamış olur..bebeğine nasıl bakıldığını izleme imkanına sahip olursun...
altınyunus,yaklaşık 2 ay ayrı kaldınız,bu dönemde UMUT biberona aıştığı için emmek istememesi çok normal...bebeğin sağlıklı olsun da varsın mama yesin boşver..

zarpdeniz,canım inan hep aklımda ve dualarımdasın..Rabbim diğer evladına sağlıklı uzun ömür versin inşallah...
kilo muhabbetime gülmüşsün.. akrep nalan işin şakasıydı tabi okadar kiloyu uğraşsamda alamam...
kilo takıntım yok aslında,sadece bu aylarda kimse bu kadar kilo almazken benim almam normal mi diye sormak isedim...bebiş sağlıklı olsunda ben 100 kilo olayım çokda umrum değil....

cans,10 yaşında kızın varmış maşallah bende diğer arkadaşlar gibi hiç çocuğun yok sanıyordum...inşallah kızına birde kardeş gelir en kısa zamanda...

toana,yumurtalarına maşallah inşallah sayıları gibi kaliteleride çok iyi olur....

hülyacım,o geriden gelen yumurta belki bir atak yapmış ve kendiliğinden de çatlamış olamaz mı?çatlatma iğnesi bulamamanızda da bir hayır mı var acaba?arkadan gelen yumurta kendiliğinden çatlayıp doğal bir gebelik elde edilebilir..neden olmasın dimi?msjını okurken içimden geçenler bunlardı,yazmadan edemedim...

heradacım,2 gün üst üste ölçtürdüm tansiyonum 8/5 ve 9/5 çok düşük ama beni rahatsız etmiyor..yıllardır tansiyonum bu şekilde,azıcık bir yükselmede yani büyüğü 11'e çıktığında ensemde ağrım oluyor..bugün birşeyim yoktu şükür,inşallah geçici bir tansiyon yükselmesidir..

banu,benim bir arkadaşım tek yumurtayla hamile kaldı ve şuanda bir kızı var..sakın tek yumurta diye moralin bozulmasın...seninde güzel haberlerini bekliyoruz...

meryecim,benim tansiyonum düşük çıktı..yüksek olsaydı eğer seninde yazdığın gibi hangi yiyecek ve içecekler yükseltiyor diye araştırıp bir liste yapıcaktım..ama düşük olunca gerek kalmadı arkadaşım....sağolasın..

bugün doktora gittim ama daha öncede söylemiştim kendi doktorum değildi gittiğim....evime yakın bir hastaneye gidip ultrasona girdim..
bebeğim büyümüştü maşallah hatta bize el salladı ben yanlış görüyorum sandım ama doktorda bak el sallıyor diyince yanılmadığımı anladım... doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi.cinsiyetini sordum..eğer bu göbek kordonu değilse erkek dedi...hatta sonradan bak bu tam iki bacağının arasında gördüğüm şey snde görüyormusun?evet evet erkek bu filan dedi...:))ultrasonu benim doktorumun ki kadar iyi değildi oyüzden de ne kadar doğru bilemiyorum...kız çocuk delisi olmamama rağmen erkek olduğunu duyunca da mutluluktan uçtum..sağlıklı olsunda cinsiyetin hiç önemi yok...babasına söylediğimde o da herzaman farketmiyor demesine rağmen sanki daha bir mutlu oldu gibime geldi...
bizden haberler böyle arkadaşlar...

sagol cansim insallah iyi sonuclansinda bebisimiz gelsin gayri ALLAHIM SANA DA SIFALIK VERSIN HERSEY ISTEDIYIN GIBI OLSUN TATLIM

toana canım iyi akşamla yumurtalarına maşallah canım inşalllah güzel güzel büyüyüp annelerine bebiş olarak dönerler

ah herada ah.. ağlattın ya ıs beni bu saatte.sen çok iyisin.

canım bence yumurtaların durumu çok çok iyi..1 tos 1 su menogon da bu kadar sayın varsa...tüpü fasla bekletme derim..benimbir dememde 4tos 2suda 3 yumurtam olmuştu.son denememde hergün bir kuru menogon da toplamda 8 büyüyen 6 yumurta gelişmişti.bence çok şanslısın.
güsel dilekelrin için sağol canım... bilmiyorum..bir daha tüp olursa ilk kes kocam istediği için olacak.soğudum.tüp aşkım bitti...tüm isteyenlere olsun..allah kimsenin emeğini boşa çevirmesin inşallah.bu sabah erkenden dirildim.esan okunsun hepinise dua edeceğim

teşekkürler canım.latife yapıyorsun..yalancı şiir demem saten gerçek sanatçılara saygısıslık olmasın diye...ben ösel bir çaba göstermiyorum yasılarımda ya da şiir görünümünde olanlarda..o anki duygularımı yasıya döküyorum.bugün şu şiiri oku deseler baştan sonuna okuyamam.o an gelir gider.yani oturup bir şiir yasayım olmuyor bendeki.ha onu da denedim.olmuyor.benimkiler gelir uçar gider.. yasarsam kalır.sayende artık yasıyorum
okumalar bitmedimi daha?

merye canım ne güsel yasmışsın hocaya... ağsına eline sağlık..sen doğur büyüt kısını..masallar şiirler kolay..gerçi daha hiç masal kısmına geçmedik ama.ben uydururum bişeyler.öptümmm senibende sana dua edeceğim birasdan.sana ve diğer güllere

canım bisim hocaya soracağım şey neden ilk akla getirdiğimis olumsusluktu... tese ile ilgili değil.bransşı değil... o psikolog.ne saman toplanıyordu yumurtalıkların :))
gösümden kaçtımı acaba?

iyiym canım...bu akşambaşladımn o saman küre..şifa olsunbildiğimis bieşey olursa.. ne demek..elbette..

iyiki biras sis yasın dedik haa... ne çok yedek yapmışsınıs bana

amaannn karnımda guruldadı.. çayım demlenirken sise dua edeceğim.kendime de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…