38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

güller sabah olmuş yaa.bir günaydın dememişim sislere.
günaydın günaydın günaydınn

dua tamam.

Banu arkadaşım çok sevindim canım.İnşallah tek embriyo ile bebeğine kavuşursun.Haberlerini bekliyoruz canım.

Deniz Bulut canım bakıcı problemi başlı başına bir sorun.Biz Tekirdağ'a taşındığımızdan beri yani 5 yıldır 3 bakıcı değiştirdik ki 2 sene kayınvalidem bakmışştı ilk taşındığımızda.Benim bakıcı yatılı değil canım.Yatılı bakıcı ben istemiyorum evde yabancı birine tahammül edemem çünkü.Bir de gerek yok artık tabi.Ama senin durumun farklı ve Bebeğin de şimdi çok ufak.İnşallah aklına içine yatan bakıcıyı bulursun en kısa zamanda canım.
Yeni mamayla inşallah Batu'nun gaz sancısı düzelir arkadaşım biz ne denediysek olmamıştı ki sen 1 saat ağlamadan bahsetmişsin bizim 24 saat kadar süren ağlamalarımız olurdu.Aralarda sadece 5 dk'lık uykumuz oluyordu ki ağlayarak uyanıyordu yine.Resmen kabus gibiydi o günler.

Cans arkadaşım sen de 3 kez tüp denemişsin.Senin tüp tedavilerinin sonucu negatif mi yoksa kimyasal mı oluyordu?

Günaydın arkadaşlar,

Limon kabuğu, gözün aydın hem oğluşunun müjdesini almışsın hem de tansiyonunun yüksek olmadığını. Herşey gönlünce gelişsin, keyifle ve sağlıkla kucakla miniğini inşallah.

Toana, güzel haberlerin devamı gelsin, herşey gönlünce olsun senin de arkadaşım.

Denizverdi, ne demek güzelim aşkolsun, yaşanılan sancılı süreçler hiç unutulabilir mi, hiç yaşadım bitti deyip hafifsenebilir mi, en iyi biz anlarız birbirimizin halinden. Tüpü kafaya takmadan tedavi olmak da güzel bir yöntem, hani hep stressiz bir tedavi süreci önerilir ya. Herşey gönlünce olsun canım.

allah allah ?heradacım.sen yasınca dedim e been gece limona da yasmıştım(limon kabuğu kısmıyorsun değilmi.ben herkese sevgimden bişeyler derim işte)hem komik te oluyor.:86:
bir ara kapanmıştı.demek gitmemiş.
limon koğlunun müjdesini almışsın.gösünaydın.tansiyonun da iyimiş..oh iyi..sağlıkla gelsin oğlun..

bahartansiyon dedim de bugün nasılıs?oğlunla ,he....

denisbatu nasıl bugün?as daha büyümüştür.senden de alabamadan da yeni resimler bekliyorum.inşallah batuya gönlüne göre bir bakıcı bulursun.yoksa.pc den ben girip sevip bakacağım ona.

Cans arkadaşım sen de 3 kez tüp denemişsin.Senin tüp tedavilerinin sonucu negatif mi yoksa kimyasal mı oluyordu?

merhaba hulya... evet canım 3 kez denedım ama hepsı de negatıf ..aslında her seferınde 11 12 10 adet yumurta toplandı ve 5 tanesı 1. kalıte ve 8 hucrelı olarak devam ettı .. ama benım vucudum sanırım bu ılaclara tepkı gosterıyor .. rahım kalınlasıyor fakat transfer gunune kadar ıncelıyor .. 7 - 8 mm cıvarında .. kalınlastırıcı ılacalar da kullandım ..ama hıc faydasını gormedım ..ısın ılgıncı tup bebek tedavısınden 1 ay sonra kendılıgınden hamıle kaldım . 8. haftada kaybettım .. kalp atısları da vardı .. ama olmadı ..bu yuzden tup tedavısıne pek sıcak akmıyorum ama son bır defa daha deneyecegım ..

Cans ben de son defa deneyeceğim dedim ve hamile kaldım. İnşallah senin de öyle olur arkadaşım. Tüpe benim de hiç inancım yoktu ama 4. denemede oldu benim de. İnşallah sen de son diye denedim ve hamile kaldım diyeceksin arkadaşım. Herşey gönlünce olsun.

Deniz, yazmayı atlamışım. Bakıcı işi çok zor gerçekten. Umarım haftaya gelecek olan içine siner ve güvenle bırakırsın Batu'yu. Allah'tan işe başlamana daha var, adaptasyon sürecinde yanında olacaksın .

oğlun hayırlı olsun canım. ben 11. haftada kötü ultrasonlu bir doktora gitmiştim. o ben sormadan (sormaya niyetim yoktu) söyleyen oldu mu erkeğe benziyor dedi. 12. haftada kendi doktorum pipisini göstererek doğruladı. erken ve kötü ultrason da olsa yanılma payı az oluyor. kız veya erkek farketmez hayırlısı olsun.
kamera koyduracağım. kardeşim ilgileniyor yakında yapacaklar. internetten izlemek için ayrı program yüklemek gerekiyormuş. bizim işte program yüklemeye izin vermezler ama birilerini bulup konuşacağım. olmadı yanıma kendim için ayrı notebook veya internetli telefon alacağım. bu da hiç olmaması gereken zamanda ayrı maliyet getirecek ama ne yapalım içim rahat seyredebileyim de. kamera aynı zamanda kayıt da yapıyormuş. eve gittiğimde şüpheli bir durum olursa oturup o günü seyretme olanağım olacak.

canım arda ya göre çok iyi elbette. batu dün 7 den 1215 e kadar (akşam) uyumadı ama sürekli ağlamadı mızmızlandı ağladı sustu vs. devamlı evir çevir masj yap arada tekrar besle vs. sonra da günün en uzun uykusunu uyudu 2,5 saat. bir daha o kadar uyumadı ama sizinle kıyaslanınca 100 kez şükür. ne yapalım geçecek bu da böyle bir dönem. ben azıcık hırpalanıcam ama babası hırpalayacağına varsın oğlu hırpalasın
5 senede 3 bakıcı çok iyi ben onu 2-3 ay içinde yapacağım gibi duruyor. evet akşam ayak altında biri resmen kabus gibi ama ne yapalım mecburum

ekliyeyim canım. vaktim olursa arkada albüm kısmına koyarım. öyle kameradan olmaz gel burada yakından bak. bak deyince ben size çok dua ediyorum sen de bana bakıcı için et olur mu? tez zamanda temiz vicdanlı biri çıksın karşıma

sağol tabii haftaya kadar vazgeçip başka yere gitmemesi sonra da karşılıklı memnun kalmamız lazım. çok zormuş bu iş. nelerle karşılaştım şu 2 haftada bilseniz. keşke başında duracakyakında oturan annem teyzem halam vs biri olsaydı. gelip gidecekler ama yazın 2-3 ay yazlığa giderler. tabii bir de onlar da yaşlılar önemli bir hastalık vs çıkmaz inşallah. bir şekilde büyüyecek ya

altınyunus hipp mama geldi. öğleden sonra denemeye başlayacağım. bakalım yarın bu saatlerde fark olmuş olacak mı?

Son düzenleme:

kamera çok iyi fikir ama izlemek te çok mantıkllı inş.ikna edersin işyrlrindekini ama şu bakıcı işi gerçekten çok zor allah yardımcımız olsun hamile olduğumu öğrendiğimden beri onun için dua ediyrm inş.allah göndlümüze göre bakıcı bulmayı nasıp etsin sen bu konuda nasıl bir kıstasla arıyrsun bakıcıyı özellikle neye dikkat ediyrsn
inş.çok merhametli hayırılı bakıcılarımz olr bebşlerimize çok iyi bakan bakıcılar allah nsp etsin bizlere

DENİZVERDİ:duan için çok sağol cnm ben artık sana sabah kuşu diyecem o saatte valla çok enerjiksin galiba
şu şiir olayına gelince ilham sana sen istediğin zaman gelmiyr birden geliyr bu herkeste böyle bir adam en çok aklıma wc de geliyr ilham demişti tv de izlmştm ismini hatırlamıyrm

HÜLYA:canım bence erverdi doğru söylüyr o kadar iliaçla o yumurta gayet iyi ben bence hemen başla

CANS:tiroidin çok geçmş olsn tp ilaçlarının sana iyi gelmemisi yani tiroidine bir yerde elini kolunu bağlıyr sanki allah şifa versin gerçi atrtık düzeldi demişti sanki öyle hatrlıyrm o zaman inş.heryşey daha güzel olacak

limonkbğu:tansiyon gayet güzel zaten hamşlerde daha düşük tansiyn istryr dr lar benmki de genelde bu seviyelerde bu araada erkekin hayırlı olsun canm allah tammna erdirr inş.bebşlerimizi ,,

kızlar bugün ebruliddee 1,5 ay sonra süt içmeye başlamş br bebekten bahsettiler anne yılmamş ısrarla vermiş ve bebek ondan sonra içmeye başlmş yani hemen bırakmayalım mücadeleye devam edelim kesin kazanırız gibi
hamişler ben şmdidn bebşime tmbih ediyrm doğar doğmaz sütümü içen kızım diye beni dinler inş.sizde söyleyin bence
herkese mutlu bir gün diliyrm hanmlar

tamam balık konusunda burdaki adam da sorun var çünkü eşime de öyle gelyr ve işyrdndki bir arkdş ta buaraya geldiğimiden beri doğru dürüst balık yemedim diyrdu burda sadece üç balıkçı var ve üçü de kardeş pis adamlar ne yapıyrlar sa balıklara piyasayı istediği gibi yön veriyrlar eminönüdeki taze balıkçıları özledim ne güzeldi o rdaki balıklar

Selam

Denizverdi saol canım, dün yine tansiyon hopladı hastanelerdeydim bugünde dinlendim biraz canım. Şimdi daha iyiyim. Ama tansiyon tüü kaka. İlacımın dozu şimdilik aynı kalıcak 24 saatlik idrar vericem

Limon Kabuğu bir yakışıklımız daha oluyor maşallah canım.İnşallah Sağlıkla kucağına alırsın canım Bebişimin cinsiyeti 16.haftada kesinleşmişti galiba Tansiyonunda çok iyi bence ben hiç o rakamları görmedim bi kez 10 u bikaç kez 11 i görmüştüm senin haftalarındayken sonrası malum 12 13 14 ler gidiyor bakalım hayırlısı.

DenizBulut kameralı sistemi iyi düşünmüşsün inşallah güvenilir birini bulursunda bu kadar uğraştırmaz seni, yazında Batuyu yazlığa gönderirsin sende arada kaçar oğluşuna katılırsın.

Patikler sıkma sivilceni bende çok kızarım
kürlere başladınmı?

Merye istersen burdan balık yollayabilirim canım?

Erken doğum riskimden dolayı haftasonu alışveriş yapmaya karar verdim Forum İstanbula gidip ordan toplu alıcam herşeyi ( İnşallah hem kendim hem bebiş için herşeyi bulabilirim) çünkü artık gezme lüksüm kalmadı tansiyondan dolayı ( bir sürü planım vardı eminönü filan ama yapamıycam sanırım.

valla çok iyi olr güzle balığı çok özledim sırf bunun için burdan taşınmayı isteyebildrm forum ist dan ne alacan baharnz o nerdeydi forum ist hiç hatrlamıyrm onu

tansiyn için allh şifa versin ne yapcz senn bu tansiyn ile

denizverdiciyim tatlim benim sagol benim yumurtalik cuma gunu allah izin verirse bugun soyledi doktr,umarim hersey istediyimiz gibi giderde yuzumuz guler insallah canim benim sagol

hocam maşallah artık daha fasla görür olduk sisi burada.

sagol meryecim cuma gunu toplaniyo benim yavrular bakalim hayirlisi insallah yuzumuz gulsun rabbim rast getirsinde insallah canlarim sagolun hepiniz guzeller:89::89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…