- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
kamera çok iyi fikir ama izlemek te çok mantıkllı inş.ikna edersin işyrlrindekini ama şu bakıcı işi gerçekten çok zor allah yardımcımız olsun hamile olduğumu öğrendiğimden beri onun için dua ediyrm inş.allah göndlümüze göre bakıcı bulmayı nasıp etsin sen bu konuda nasıl bir kıstasla arıyrsun bakıcıyı özellikle neye dikkat ediyrsn
inş.çok merhametli hayırılı bakıcılarımz olr bebşlerimize çok iyi bakan bakıcılar allah nsp etsin bizlere
DENİZVERDİ:duan için çok sağol cnm ben artık sana sabah kuşu diyecem o saatte valla çok enerjiksin galiba
şu şiir olayına gelince ilham sana sen istediğin zaman gelmiyr birden geliyr bu herkeste böyle bir adam en çok aklıma wc de geliyr ilham demişti tv de izlmştm ismini hatırlamıyrm
HÜLYA:canım bence erverdi doğru söylüyr o kadar iliaçla o yumurta gayet iyi ben bence hemen başla
CANS:tiroidin çok geçmş olsn tp ilaçlarının sana iyi gelmemisi yani tiroidine bir yerde elini kolunu bağlıyr sanki allah şifa versin gerçi atrtık düzeldi demişti sanki öyle hatrlıyrm o zaman inş.heryşey daha güzel olacak
limonkbğu:tansiyon gayet güzel zaten hamşlerde daha düşük tansiyn istryr dr lar benmki de genelde bu seviyelerde bu araada erkekin hayırlı olsun canm allah tammna erdirr inş.bebşlerimizi ,,
kızlar bugün ebruliddee 1,5 ay sonra süt içmeye başlamş br bebekten bahsettiler anne yılmamş ısrarla vermiş ve bebek ondan sonra içmeye başlmş yani hemen bırakmayalım mücadeleye devam edelim kesin kazanırız gibi
hamişler ben şmdidn bebşime tmbih ediyrm doğar doğmaz sütümü içen kızım diye beni dinler inş.sizde söyleyin bence
herkese mutlu bir gün diliyrm hanmlar
tamam balık konusunda burdaki adam da sorun var çünkü eşime de öyle gelyr ve işyrdndki bir arkdş ta buaraya geldiğimiden beri doğru dürüst balık yemedim diyrdu burda sadece üç balıkçı var ve üçü de kardeş pis adamlar ne yapıyrlar sa balıklara piyasayı istediği gibi yön veriyrlar eminönüdeki taze balıkçıları özledim ne güzeldi o rdaki balıklar
deniz verdiciyim sanada iyi aksamlarr tatlim bebeyin nezaman geliyo bakeem
h oh oh maşallah.toana bahar nisa canlı bir iyi akşamlar kıslar
canım eşinin senin son bir kez denemini istemesi beni de duygulandırdı.rabbim gönlünüzdekini tez zamanda versin,göndersin
kamera çok iyi fikir ama izlemek te çok mantıkllı inş.ikna edersin işyrlrindekini ama şu bakıcı işi gerçekten çok zor allah yardımcımız olsun hamile olduğumu öğrendiğimden beri onun için dua ediyrm inş.allah göndlümüze göre bakıcı bulmayı nasıp etsin sen bu konuda nasıl bir kıstasla arıyrsun bakıcıyı özellikle neye dikkat ediyrsn
inş.çok merhametli hayırılı bakıcılarımz olr bebşlerimize çok iyi bakan bakıcılar allah nsp etsin bizlere
DENİZVERDİ:duan için çok sağol cnm ben artık sana sabah kuşu diyecem o saatte valla çok enerjiksin galiba
şu şiir olayına gelince ilham sana sen istediğin zaman gelmiyr birden geliyr bu herkeste böyle bir adam en çok aklıma wc de geliyr ilham demişti tv de izlmştm ismini hatırlamıyrm
HÜLYA:canım bence erverdi doğru söylüyr o kadar iliaçla o yumurta gayet iyi ben bence hemen başla
CANS:tiroidin çok geçmş olsn tp ilaçlarının sana iyi gelmemisi yani tiroidine bir yerde elini kolunu bağlıyr sanki allah şifa versin gerçi atrtık düzeldi demişti sanki öyle hatrlıyrm o zaman inş.heryşey daha güzel olacak
limonkbğu:tansiyon gayet güzel zaten hamşlerde daha düşük tansiyn istryr dr lar benmki de genelde bu seviyelerde bu araada erkekin hayırlı olsun canm allah tammna erdirr inş.bebşlerimizi ,,
kızlar bugün ebruliddee 1,5 ay sonra süt içmeye başlamş br bebekten bahsettiler anne yılmamş ısrarla vermiş ve bebek ondan sonra içmeye başlmş yani hemen bırakmayalım mücadeleye devam edelim kesin kazanırız gibi
hamişler ben şmdidn bebşime tmbih ediyrm doğar doğmaz sütümü içen kızım diye beni dinler inş.sizde söyleyin bence
herkese mutlu bir gün diliyrm hanmlar
tamam balık konusunda burdaki adam da sorun var çünkü eşime de öyle gelyr ve işyrdndki bir arkdş ta buaraya geldiğimiden beri doğru dürüst balık yemedim diyrdu burda sadece üç balıkçı var ve üçü de kardeş pis adamlar ne yapıyrlar sa balıklara piyasayı istediği gibi yön veriyrlar eminönüdeki taze balıkçıları özledim ne güzeldi o rdaki balıklar
Selam
Denizverdi saol canım, dün yine tansiyon hopladı hastanelerdeydim bugünde dinlendim biraz canım. Şimdi daha iyiyim. Ama tansiyon tüü kaka. İlacımın dozu şimdilik aynı kalıcak 24 saatlik idrar vericem
Limon Kabuğu bir yakışıklımız daha oluyor maşallah canım.İnşallah Sağlıkla kucağına alırsın canım Bebişimin cinsiyeti 16.haftada kesinleşmişti galiba Tansiyonunda çok iyi bence ben hiç o rakamları görmedimbi kez 10 u bikaç kez 11 i görmüştüm senin haftalarındayken sonrası malum 12 13 14 ler gidiyor bakalım hayırlısı.
DenizBulut kameralı sistemi iyi düşünmüşsün inşallah güvenilir birini bulursunda bu kadar uğraştırmaz seni, yazında Batuyu yazlığa gönderirsin sende arada kaçar oğluşuna katılırsın.
Patikler sıkma sivilceni bende çok kızarım
kürlere başladınmı?
Merye istersen burdan balık yollayabilirim canım?
Erken doğum riskimden dolayı haftasonu alışveriş yapmaya karar verdim Forum İstanbula gidip ordan toplu alıcam herşeyi ( İnşallah hem kendim hem bebiş için herşeyi bulabilirim) çünkü artık gezme lüksüm kalmadı tansiyondan dolayı( bir sürü planım vardı eminönü filan ama yapamıycam sanırım.
merye baharnaz inşş kamera işi sorunsuz gerçekleşir çalışır. hiç çalışmasa bile evde kamera olması bakıcıyı izleniyorum diye daha dikkatli olmaya iter.denisdualarımıs karşılıklı canım.
günaydınn günaydınn günaydınn 38 in gülleri
denissenin bakıcıyı söyledim:)) tamam inşallah...
sabah kuşu mu?sevdim.. ama nerdeee... keşke her sabah olsa...hep isterdim.her sabah namasa kalkmayı adet edinmeyi ne çok isterdimmmm.
yaa... senin şu balık işine üsüldüm.keşke bir yolunu bulsak diye konuştum yemekte kocayla.hani o kendi tutuyor ya... tase tase ne güsel olurdu..şu teknoloji biras daha ilerlese ne iyi olur.bir tabakçık usatıverirdim canı isteyene..
birine ilham vc de mi geliyormuşnasıl şiirler çıkıyor ondan merak ettim doğrusu
Herkese günaydınlar,
Baharnaz'cım çok geçmiş olsun arkadaşım. Keyifli alışverişler diliyorum, umuyorum erken doğum olmaz, bebeklerimiz olabildiğince miadına yakın gelirler. Sağlıkla ve hayırlısıyla inşallah.
günaydın herkese
merye baharnaz inşş kamera işi sorunsuz gerçekleşir çalışır. hiç çalışmasa bile evde kamera olması bakıcıyı izleniyorum diye daha dikkatli olmaya iter.
merye yabancı bakıcılardan çok şey isteyemiyorsun. referans vs gibi. sadece kendi çocuğu var mı ona bakıyorum. biraz büyütmüş gelsin aklı kalmasın istiyorum. ilk gelen yardımcı bir tanıdığın senelerdir evinde çalışan yardımcısının görümcesiydi o nedenle hırsız vs olması pek mümkün değildi ama şimdi alacaklarım artık kapalı kutu. şirketten alacağım. şirketi de alt kattaki bayanın yanındaki yardımcı önerdi bir de eve gelen sigortanın gönderdiği hemşire o da çocuğuna baktırıyormuş. hayırlısı artık. inşş 10 tane değiştirmeden bulurum.
baharnaz yazın çok çaresiz kalırsam bakıcı ile yazlığa gönderebilirim. hafta sonları da ben giderim. çok zor olacak hem her hafta ayvalğa kadar o yolu yap hem de hafta arası uzak kal ama mecbur kalırsam çaresiz yaparım.
canım sen dediysen ben oldu kabul ediyorum
altınyunus ve ileride başka mama gereksinimi duyabilecek olanlar dün hipp mama geldi. başladım ve gaz kesildi. daha doğrusu oluyor tabii ama ağlamadan alttan çıkarabiliyor. gece daha uzun aralıklarla uyuduk. valla son anda imdadıma yetişti. kul sıkışmazsa hızır geçirmezmiş. 1 gece daha öyle geçseydi artık kucağımdan falan düşürürüm diyordum. gece değil tüm gün de kucakta aralıklarla ağlayarak geçiyordu. ben de birazcık dinlendim. nazarım değmez ve inşallah böyle devam eder. sap simplexs damla veriyordum onu günde 8 damla 4 kere olarak uygulamaya başladım.
gunaydin denizverdiciyimdeniz bulutcugum meryecim patikciyim baharcigim hepinize gunaydinlar:79: evet kizlar bekledigim gun cuma yarin insallah rabbim sizinde benimde yuzumu guldurur ,ismini yazamadigim diger arkadaslarim kusmeyin hemen sizlerede gunaydinlar allah im gonlunuzdekini versin yavrularinizi size bagislasin canlarim benim bugun biraz duygusalim nedendir bilinmez allahim yardimcimiz olsun insallah
gunaydin denizverdiciyimdeniz bulutcugum meryecim patikciyim baharcigim hepinize gunaydinlar:79: evet kizlar bekledigim gun cuma yarin insallah rabbim sizinde benimde yuzumu guldurur ,ismini yazamadigim diger arkadaslarim kusmeyin hemen sizlerede gunaydinlar allah im gonlunuzdekini versin yavrularinizi size bagislasin canlarim benim bugun biraz duygusalim nedendir bilinmez allahim yardimcimiz olsun insallah
Denızverdıcıyım canım allah razı olsun ben ozelden pek msj atamıyom bebeem sen bana at ben sana gonderırım bak onu bılıyom bak sagol yınede tatlım dusunduyun ıcın kımının parası kımının duası kapı acarmıs dılekler gerceklesırmıs canım benım allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?