38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

akideciknane insaallah sende muradina erenlerden olursun, zamaninda bende hic sorun yoktu tek sorunumuz esimin sipermiydi ama benim yas ilerleyince yumurtlama sorunu cikti,belki senin tupler acilinca kendiliginden hamis olursun

iyi geceler kızlar geçmişi tararken alabamanın yazdığı bu yazıya rastladım ben beğendim sizde okuyun istedim

günaydın arkadaşlar

sağol canım dün uğramadın galiba sabah da yoksun alıştırdın merak ederiz bak

senin de son zamanların artık. alışverişe hız verip kalanları tamamlarsın bundan sonra. hoş hiç bitmiyor yaalınacaklar ben hala her çıktığımda bebek mağazalarına bakıyorum.

canım hiç merak etmeç. devamlı yatmak gerekmiyor zaten. ben hiç yatmadım. ilk gün biraz dinlenmiştim o kadar. ikinci gün dışarı bile çıkıp biraz yürümüştüm. evde işlerimi de kendim yaptım. sadece yorulma 7-8 kilo üstü ağır kaldırma. hoplayıp zıplama o kadar. gerisi allaha kalmış. bol şans.

umarım detaylı ultrasounuz da iyi geçer. buralara kadar geldiniz sonu da iyi gelir. haberlerini bekliyoruz

herkese iyi pazarlar.madem bu kadar istediniz ben de fazla ısrarları kıramadım.
deniz sağol destek için.
esnerken çekilen fotosu bugüne ait.diğerleri de en fazla 2 haftalık.
ikinize de maşallah umut bebek hastaneden çıktığında ne kadar küçükmüş maşallah ne kadar büyümüş. o şu an 1,5 aylık sayılır herhalde değil mi hastanede geçirdiği günler ana karnında geçirmesi gereken zamandan sayılıyor. biraz aceleci davrandı ama sonu iyi geldi. inşallah bundan sonra hiç sorunsuz büyüyüp serpilecek.

zarpdenizcim simdilik hersey yolunda goguslerdeki buyume ve agri haricinde hersey yolunda insaallah 24 subat test tarihim
endişelenme o ağrı ilaçlardan. inşallah hamilesindir

kizlar bende neler cekiyorum iki yillik evliyimmmmm 40 yasindayim bende saligunu tedaviye basliyorum tuplerim tikali
hoşgeldin. endişelenme 40-41-42-43 yaşında çok hamile kalan arkadaşımız var

birtanem benden pazar sabahı süprizi

teşekkürler nisa
insan kendi şiirini okurken ağlar mıben mi yasmışım dedim.çamaşırını asan komşuyu okuyunca ,ösellikle de pis kara sineklerihatırladım...çok teşekkürler canımmsağolasın...dün açsaymışım tam bir pasar süprisi olacakmış.evime henüs geldim.yemeği koymadan bakayım dedim.şiirlerimöi toplayacağım deftere yasacağım.

canım bak bende bişey için eve uğradım bakim denizverdi gelmişmi dedim sen le karşılaştım inşallah diğerlerinide bulurum

hemen çıkmam lazım akşama görüşürüz

güller merhaba
deliverdi geldiii

deniscim;giremedim canım...evim halaa çarşamba pasarı...ne yapayım önce annemi toparladım biras.. onun asaldı işleri..benim ise ortalık her yer heryerde..mutfak dolabım sökülmek sorunda kaldı.arkasına kalmış tesisat..sanırım perşembeye kadar da takılmayacak.dolap üstünden atlayıp yemek yapıyorum dolanıyorum mutfakta..busdolabımı bile yarım açıyorum.çok sinir.... aman kimse düşmesin bu duruma...emarımı çektirdim.sonucu perşembe çıktı..onu bile gidip alamadım.bu sabah aldım.önümüsdeki hafta bir gün memeorialde olacağım.artık neyse halim çıksın falım..
ne çıkarsa çıksınartık hiçbir hastalığım yokmuş gibiyim ya da onunla arkadaş oldum.artık hamile birini görmek içimi acıtmıyor.sadece ne kadarlık olabileceğini tahmin etmeye çalışıyorum gördüğüm saman...herşey iyi yani..neredeyse.isin çıkarsa eşim deneyelim derse diye korkacağım

oyyyy ne çok olmuş.göndereyim yemeği koyayım da öyle devam edeyim.bibiliyi öp benim için.

canım bak bende bişey için eve uğradım bakim denizverdi gelmişmi dedim sen le karşılaştım inşallah diğerlerinide bulurum

hemen çıkmam lazım akşama görüşürüz

oy canııımm.şımardım şimdi.
hayırlı işlerin olsun.kolay gelsin
hoşçakal... şiir için tekrar teşekkürler

selam

Denizverdi emarın çekilmiş haftaya drdan ne çıkıcak canım hayırlısını diliyorum. Evdeki kargaşa durumunu bilirim birşeylerin üzerinden hoplayarak iş yapmak ıyyhhhh Sana kolaylıklar diliyorum canım.

Maiumut denizverdi koşmakla olmuyor demiş ya ona biraz güldüm canım güzel haberlerini bekliyoruz

Altınyunus oğluşuna Maşallah uykusu gözüne aklı başına :)

Ekin- bende bol bol dinlenmiştim ilk 3 gün fazlaca dikkat etmiştim eğilmek uzanmak zıplamak gibi şeyler yapmadım hep kaplumbağa hızında hareket ettim bol su içtim, protein ağırlıklı beslendim ve günlük bir avuç kabak çekirdeği tüketmiştim. Kabız olmamak için sabahları kurukayısı, erik, incir yada 1-2 kaşık kayısı kompostosu içmiştim.

Edanur az kalmış inşallah güzel haberler alırız

akideciknane hoşgeldin tedavin sanırım tüplerin açılmasına yönelik değil sanırım. İnşallah sende bebeğine kavuşursun inşallah.

ZarpDeniz uğramışsın saol canım elim yanmadı. Çok şükür herkes iyi. Sadece hamişlikten çoğunun bacağına vuran şikayetler benim elllerime vurdu, top masaj fayda etmiyor. Çok kullanamıyorum, elime aldığım şeyleri tutamıyorum ağır kaldıramıyorum geceleride uyutmuyor kramp olmadığı için magnezyumuda tüketmiyorum canım. Ayrıntılın inşallah güzel geçicek.

Deniz Bulut haklısın hep düşündükçe insanın aklına hep eksik geliyor. İhtiyaç dışı birşey almamak içinde biraz düşünüyorum galiba.

Merye naptı acaba?

baharcım merhabacivciv çıkacak kuş çıkacakteşekkürler canımm.inşallah sen de hayırlısı ile sağlıkla yavrucuğunu kucağına alcaksın.
nisa konusundaöyle ama.yürümeyle koşmayla olmjuyor.öyle değil minisadan da artık start haberini bekliyorus.yok öyyle.o bisim herşeyimisi baştan sona okusun kendisi burnundan kıl aldırmasın.:47
:ellerinin ağrısına üsüldüm.bir an önce iyileşir ellerin inşallah.yemek yaparken benim de aklıma geldi merye... doğurdu mu yoksa aldımı meryemini kucağına....yalnısım diyordu yaa.:26:

alın alın sis cicilerinisi.çok alın.sonra bana verirsinishoş! benimki ne kadarlık olacak belli değil ya...

canım arkadaşların söylediklerine katılıyorumilk 3 gün daha bir yavaştan al hayatı.usay yürüyüşü..sonrasında normale dön.iş güç yapma.neleri seviyorsan onları hasır et yanına.kitap dergi...ben telefonumla oyun oynadım çok.keşke çisgi film de isleseymişim.. o saman bütün keyif senin...hayırlı transfer olsun.yavrunu sana getirsin inşallah

herkese iyi pazarlar.madem bu kadar istediniz ben de fazla ısrarları kıramadım.
deniz sağol destek için.
esnerken çekilen fotosu bugüne ait.diğerleri de en fazla 2 haftalık.

oy oy maşallah minik umuda...leopar deseninde aslan parçacığı.... kahraman oğlunmaşallah ona..

sarp hocam sise sıra geldi ama şimdi çıkmalıyım.doooğru kursa..akşama inşallah fırsat bulabilirim

sisis seviyorum 38 in gülleri
hayat çok güsel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…