38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

toana canım yumurta sayın gayet güzel dilerim bebek olarak sana dönerler annelerine gelirler.tekrar hayırlı olsun

bak doktorlar dondurmadan bahsediyorlar demek herşey iyi gidiyor inşallah sonu da güzel olur

2,5 saat dükkan, alışveriş merkezi, sokak gezdik. akşam da 8 de banyosunu yaptı ama 1030 da uyutana kadar biz öldük mahvolduk. gündüz 3 saat kesintisiz uyumak yaramadı tabii. neyse hakkını yemeyeyim gece iyi uyudu batu yu bugün 1 saat dolaştırdım şimdi de ben gezeceğim bakalım

waters ın bebeği öyleydi 5 saat uyuyor diyordu ben de nasıl yani uyandırmıyor musun diye sorduğumda 1-2 uyandırdım ama uykudan emmiyor ben de ellemiyorum gibi bişi demişti yalan olmasın. bizimkilere saat meselesini dediğimi yazmıştım. annemle halam ağızlarını bırakıp birtaraflarıyla gülmüşlerdi ay bebeğe saat kuracakmış diye. 5 dakika uyusa da gözümü kapasam diyeceksin demişlerdi. sağolsun batu bu dediklerini aratmadı pek4 aylık olduğunda birkaç kez kesintisiz 5 saat uyudu sevinçten ne yapacağımı şaşırdım şimdi bile 4 saati pek geçmiyor. ama umarım senin kızın bol bol uyur şekerim

baharnaz doğumu nerede yapacaksın? belki yazdın ama ben atladım?

alabama çocuklarını babadan maddi destek hatta pek manevi destek de olmadan büyüten 4 arkadaşım var. zor ama onlar yaptığına göre ben de yapabilirim herhalde. gönül isterdi ki böyle olmasın. tabii onların çocukları 11-26 yaşları arasında. gençliğin verdiği güç ve cesaret de varmış. ne yapalım bende de yaşın verdiği olgunluk var.

Son düzenleme:
Maıumut,denız bulut Sagolun canlarım dıleklerınız ıcın allah razı olsun ıyıkı varsınız ıyıkı tanımısım Hepınızı... Sızler herseyde ıyı destekcısınız.. Sızlerı hepınızı sevıyorum Rabbım bundan sonrada ısımızı rast getırıde dılerım allhımdan kucaklarımız dolar

Alabama, ayy yazmayi unuttum. Iyi agaclarin cicekleri biraz actiysa arkasi da yakindir demektir. Oglen gunesi gorur gormez hemen disari cikarsiniz artik.

Deniz Bulut, masallah iyi gezmisiniz, oyle oyle alisacak sanirim. Demek Waters'in bebek kesintisiz 5 saat uyuyordu, ohh ne guzel fakat ben bu aralar sut meselesine taktigim icin ben de eger oyle uyursa uyandirmaya calisirim yada zaten benim hic uyandirmama gerek kalmadan o ben uyanik tutar. Olsun, saglikla gelsin de o surecleri de bir sekilde yasayacagiz sanirim.:13:

Toana, rezervin iyiymis peki sorun neydi simdi hatirlayamadim? Baska hangi ileri teknikleri yapacaklar sordun mu? Tup mu mikroenjeksiyon mu? Lazerle traslamayi artik her merkez yapiyor, kolay tutunsunlar diye, insallah iyice tutunurlar seni birakmazlar.

Baharnaz, kasintim gecti cok sukur canim sanirim aldigim tabletler ise cabuk yaradi sagolasin canim. Bu hafta biraz gezin dolanin, malum bebek dogunca bir sure evde kalacaksiniz. Yazin burada kum firtinasi surekli oluyormus daha once hep filmlerde gormustum!!! Simdi gercegini yasiyorum.

Zarpdenızcım ,benım esımden tese yontemıyle sperm alıyolar baska sorunumuz yok yanı.bana burda hollandada oldugum 3 tedavımde mıkroenjeksıyon yapılmadı ..burdada yapmazlar zannedersem Bakalım hayırlısı ınsallah dedıyın gıbı sıkı sıkı sarılsınlar Tutunsunlarda bırakmasınlar ınsallahh

ıyı akşamlarrrr

alabama cok teşekkur ederım arkadaşım.. tiroıd hastalıklarında beslenmenın onemlı bır rolü varmış ..ben de sonradan öğrendım maalesef.... kırmızı lahananın degerlerı alt ust etmek gıbı bır marifetı bıle varmış

toana .. gelışmeler cok guzel .ınşallah her sey cok guzel gelısecek ve bebegını kucagına alacaksın ..

denızbulut bosver canım .. senın en degerlı hazınen kucagında ..allah cocuklarımıza uzun ve saglıklı omur versın ....geleceklerını aydınlık yapsın ..

baharnaz .. hayırlısıyla yavrunu kucagına almana cok az zaman kalmıs ... saglıcakla gelsın.....

zarpdenız ... kum fırtınası gercekten zor ... ev temızlıgı de zor oluyordur herhalde ...

patıkler .kangurum . kartopu.denızverdı .hulya .mai umut .hereda. herkese cok selammmmm

bugun ben de yorucu bır o kadar da komık bır gun gecırdım .. ayakkabı almak dusuncesıyle alısverıse cıkıp butun dukkanları gezıp belkı 60 tane ayakkabı denedıkten sonra kırmızı bır canta alıp eve dondum .... ne alakaysa.....

Son düzenleme:
Cans ıyı aksamlar canım:79:,benımde troıdım var canım senelerdır var.. Herseyım normaldı..ama bu almanyada tedavıye baslamadan once kan verdım orda cıkmıs doktor hamılelıkte cok onemlı troıdın dengelı olması dıyo buda sans Sımdı ılac kullanıyorum sabahları ac karnına 3 tane kullnıyorum ,,ve bende kırmızı lahanayı nezamandır yemıyorumm cunkı zararlıymıs senın troıdın ne alemde ılac verdılermı sanada?

Tunaydin Arkadaslar

Cans, kirmizi cantan hayirli olsun canim, gule gule kullan. Bazen listemizin disina cok kolay cikabiliyoruz. Kum firtinasini sorma, her gun her yer kum, nasil nereden eve bu kadar kum giriyor anlamak zor, alismaktan baska caremiz yok maalesef.

Toana, umarim bu seferki farkli prosedurle yavrunuza kavusursunuz, yarindi randevun degil mi? Bol sanslar.:13:

Herkese Mutlu Pazarlar dilerim.

iyi pazarlar

Cans iyi dileğin tşkler. Kırmızı çantanı güle güle kullan, maalisef tuz almaya gdip neler alıp dönüyoruz eve bazen :) ayar tutmuyor . Troidde beslenmeden ve kırmızı lahanadan bahsetmişsin ben k lahana hastasıyımdır tüketmediğim gün olmazdı şimdi o msjından beri uzak duryorum.

Deniz Bulut ciddi ciddi geziyrsunuz oğluşunla Maşallah. Baba kendisi kaybediyor...
Allah kısmet ederse Hizmet hastanesinde olcak doğum.

Zarpdeniz kum fırtınası zordur öyle havalarda dışarı çıkmasan dışardayken korunmak zor olsa gerek.

sagol kangurucugum.. rabbim hepimize annelik duygusunu tattirmayi nasip etsin..insallahh sen napiyon nezaman basliyorsun tedavine rabbim yardimcimiz olsun insallahh

günaydın güller

herkese iyi bir hafta olsun bu hafta..

yağmur var istanbulda..son yağmurlar.......

sizin orda daha çiçeklenmedimi ağaçlar alabama..maşallah bizim buradakilerin pembe pembe çiçekelri ruyaa gibiler...çok güzeller
uyarın için sağol...bende de tiroit rahatsızlsığı var.ama benimki günlük kullandığım yarım tabetle kontrol atında.dereotunu ender kullanırım.
düğününüz de hayırlı olsun.mayısa ne kaldı..
en son resminden hatırladığım zaten vermişsin kiloyu.. biras da düğünde oynadın mı tamam..
benim teltoşum nasıl....

ah hocammm... inşallah biz de uykucu kızlara sahip oluruz...benim de en çok endişelendiğim gece kısmı..ama bazen de diyorum ki bir gelse herhalde yanından ayrılamam.aklım onda kalır nefes alıyormu uyuyormu diye..
kum fırtınası he.ooo işiniz çok o zaman.bana filmerden bir kare hatıratıyorsunus bu konudan bahsederken..

Gunaydinlar

Denizverdi, ooo ne guzel pembe pembe agaclariniz cicek acmis, tam fotograf cekme zamani...
Kizlar bir gelsin huylarini suylarini ogrencegiz insallah.

Kartopu, nasilsin canli canli gunaydin.

Baharnaz, hep unutuyorum sormayi...Umarim oncelikle iyisindir. Nisan geliyor demistin ya, ben nisan gelir bir kez, arkasindan biter zannediyordum, seninki devam ediyor sanirim? Diger akintiya gore daha mi farkli, yogun filan?:44:

Toana, bugun sizin icin onemli bir gun, guzel haberlerle gelmen dilegiyle. :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…