merhaba zarpdeniz,iyiyim umarım sen ve kızında çok iyisinizdir.
Alabama, ayy yazmayi unuttum. Iyi agaclarin cicekleri biraz actiysa arkasi da yakindir demektir. Oglen gunesi gorur gormez hemen disari cikarsiniz artik.
Deniz Bulut, masallahiyi gezmisiniz, oyle oyle alisacak sanirim. Demek Waters'in bebek kesintisiz 5 saat uyuyordu, ohh ne guzel fakat ben bu aralar sut meselesine taktigim icin ben de eger oyle uyursa uyandirmaya calisirim yada zaten benim hic uyandirmama gerek kalmadan o ben uyanik tutar. Olsun, saglikla gelsin de o surecleri de bir sekilde yasayacagiz sanirim.:13:
Toana, rezervin iyiymis peki sorun neydi simdi hatirlayamadim? Baska hangi ileri teknikleri yapacaklar sordun mu? Tup mu mikroenjeksiyon mu? Lazerle traslamayi artik her merkez yapiyor, kolay tutunsunlar diye, insallah iyice tutunurlar seni birakmazlar.
Baharnaz, kasintim gecti cok sukur canim sanirim aldigim tabletler ise cabuk yaradi sagolasin canim. Bu hafta biraz gezin dolanin, malum bebek dogunca bir sure evde kalacaksiniz. Yazin burada kum firtinasi surekli oluyormus daha once hep filmlerde gormustum!!! Simdi gercegini yasiyorum.
kırmızı çantanı güle güle kullan.ıyı akşamlarrrr
alabama cok teşekkur ederım arkadaşım.. tiroıd hastalıklarında beslenmenın onemlı bır rolü varmış ..ben de sonradan öğrendım maalesef.... kırmızı lahananın degerlerı alt ust etmek gıbı bır marifetı bıle varmış
toana .. gelışmeler cok guzel .ınşallah her sey cok guzel gelısecek ve bebegını kucagına alacaksın ..
denızbulut bosver canım .. senın en degerlı hazınen kucagında ..allah cocuklarımıza uzun ve saglıklı omur versın ....geleceklerını aydınlık yapsın ..
baharnaz .. hayırlısıyla yavrunu kucagına almana cok az zaman kalmıs ... saglıcakla gelsın.....
zarpdenız ... kum fırtınası gercekten zor ... ev temızlıgı de zor oluyordur herhalde ...
patıkler .kangurum . kartopu.denızverdı .hulya .mai umut .hereda. herkese cok selammmmm
bugun ben de yorucu bır o kadar da komık bır gun gecırdım .. ayakkabı almak dusuncesıyle alısverıse cıkıp butun dukkanları gezıp belkı 60 tane ayakkabı denedıkten sonra kırmızı bır canta alıp eve dondum.... ne alakaysa.....
haftaya mı doğum? hizmet bana oldukça uzak. keşke ayarlayabilsem de gelsem. tam günüü bekliyoruz artık.iyi pazarlar
Cans iyi dileğin tşkler. Kırmızı çantanı güle güle kullan, maalisef tuz almaya gdip neler alıp dönüyoruz eve bazen :) ayar tutmuyor . Troidde beslenmeden ve kırmızı lahanadan bahsetmişsin ben k lahana hastasıyımdır tüketmediğim gün olmazdı şimdi o msjından beri uzak duryorum.
Deniz Bulut ciddi ciddi geziyrsunuz oğluşunla Maşallah. Baba kendisi kaybediyor...
Allah kısmet ederse Hizmet hastanesinde olcak doğum.
Zarpdeniz kum fırtınası zordur öyle havalarda dışarı çıkmasan dışardayken korunmak zor olsa gerek.
canım sen girmişsin ben çıkmışım.iyi pazarlar arkadaşlar
baharnaz deniz bulut canlı canlı selam
ben de nefes aldığına bakarım falan demiştim ama gece yatırırken allaha emanet edip inşallah bu sefer uzun uyur diyip hemen uyumaktn başka birşey düşünmedim. şimdi ise uyku tulumu giydirmediysem üstünü açmış mıdır kısmına takılıyorum. herhalde tüm çocuk bu üstünü kontrolle geçecek. sen de bence bu kısma takılacaksınah hocammm... inşallah biz de uykucu kızlara sahip oluruz...benim de en çok endişelendiğim gece kısmı..ama bazen de diyorum ki bir gelse herhalde yanından ayrılamam.aklım onda kalır nefes alıyormu uyuyormu diye..
kum fırtınası he.ooo işiniz çok o zaman.bana filmerden bir kare hatıratıyorsunus bu konudan bahsederken..
Sagol Kartopu, iyiyim. Yarin doktor kontrolumuz var, umarim kizimizin da iyi haberlerini aliriz.
sabah herkese yazmıştım bişeyler odu.hepsi uçtu gitti.
denis...oh... batu havalanmış...endini de gezdirebildin mi doyunca.bahar bu sabah girmemiş.hizmet hastanesinde yapacaktı doğumunu... en son öyleydi..
toanacıyım... canım... bis de seni seviyorus...sevincine ortak olmak için yanındayıs
cans hocam...o kadar ayakkabıdan sonra çanta hahoş olmuş.
alabama kara lahana demiş siz kırmızı... hangisi:26:kara olanı bizim eve girmez de kırmızı her daim bulunur.özellikle sirke içinde...ama benim değerler levotiron ie kontrolde...
sahi hocam,sizin şu anki durumunuz nedir...ameilyat durumu:26:
bahar...iyimisin canım.. bugün uğramamısın.
sırayla yasdığım için şimdi gördüm.yasmıssın nerede doğum yapacağını..
yağmur da iyice hızlandı..dindiğini yakalarsam kaçacağım bir alışveriş merkezine.. 0 3 yaş arası kitaparı değerendireceğim.ilkim özü biliyorum bir de sabiha paktuna yı . bir bakayım neler var kimler ne yazmışlar.
kendimi eğliyeyim bugün.çünkü üzgünüm..lösemii çocuklar için düsenenecek olan23 nisan etkinliğinde kukla oynatımında rol alıcaktım.binaları depreme karşıdayanıksıs çıkmıştahliye edilmışbenim üzüntüm onlarınkinin yanında hafif kalır yine..çocukların hasırlıkları bile havada kalmış..sergiliyemiyeceklermiş.
herkese selamlar...hazırlanayım da yağmur dindiği gibi hop kaçayım.
Selam Arkadaşlar,
Bayağıdır yoğunluktan yazamadım, aralarda ancak girip okuyabildim, herkes nasıl, özellike Bahar nasıl diye girip okudum ama yazamadım, kusura bakmayın.
Dün minik bir ev kazası atlattım, ayağıma 1.5 metreden kitaplık rafı düşürmeyi başardım! Hem acıdan hem de sakarlıktan zır zır ağladım bir müddet, Allah'tan göbeğime düşmedi raf ama bu sakarlık beni bayağı gerdi. Penguenler gibi ne zaman yürüyeceğim diyordum, şimdi topal bir penguen gibi yürüyorum, neyse kırık çıkık yok, ağrı da idare eder boyuta geldi. Allah'ın sopası yok, hoppidi hoppidi iyiyim diye oradan oraya koşarsan, üzerine vazife olmayan işlere kalkarsan olacağı bu. Tabii şükrediyorum çok daha kötü olabilirdi.
Toana, çok sevindim, maşallah yumurtaların adedi süper. Bir sürü dondurulmuşun da olacak inşallah. Bu tedaviyle bebeğin gelsin, dondurulmuşlarla da kardeşleri inşallah.
Baharnaz, canım, çok az kaldı hayırlısıyla. Heyecan durumları nasıl? Haftaya bu saatlerde Enes'in kucağında olacak inşallah. Sabrın sonu selamet, yazamadım ama senin için geri sayım ve duamı eksik etmedim. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah.
Zarpdeniz, akıntıyı sormuşsun. Evet canım, akıntı oluyor rutin olarak. Günlük ped, gün içerisinde bir kereden fazla çamaşır değiştirmeyle filan idare ediyorum, çok şükür herhangi bir iltihabi durum olmadı şimdiye kadar. Bacak kaslarımda kasılma ve kramp benim de başıma geldi. Aynı hastaneye gittik ya ben de Osteocare kullanıyorum ama 4 kere kramp girdi bacağıma. Son ikisinde kasılan kası germeye çalıştım işe yaradı, çabuk geçti, yoksa birkaç gün kramp yeri normale dönmüyordu. Bir de kabak çekirdeğinin magnezyum açısından zengin olduğunu biliyorum, hem kabak çekirdeğini hem de kalsiyum alımını arttırmaya çalışıyorum son zamanlarda, çok şükür kramp da yok şimdilik. Barbekü için afiyet şeker olsun diyorum. Yarın benim de kontrolüm var bakalım, kızlarımızın güzel haberlerini veririz inşallah.
Cans, güle güle kullan arkadaşım. Ben taktım mı takar aynı şeyleri giymeyi sever bir tipim ama son yıllarda ayakkabı ve çanta düşkünlüğü yaşıyorum ben de. Kırmızı almışsın, oh mis gibi, keyifle kullan.
Alabama'cım, görümce olmak kolay değil şekerimDüğün mayıs ayında ne zaman belli mi? Mert'imiz nasıl?
Merye'den haber yok değil mi, Altınyunus ve Umut da iyidirler umarım.
Deniz Bulut'çum, insan ister istemez işe takılıyor, ancak eminim korktuğun gibi olmaz. Ben de herşeyin en kötüsünü düşünüp ona göre planımı yapan biriyim, şimdi bana sorsan, doğum iznini uzatırsam geriye döndüğümde çalışacak bir şirket bulamayabilirim ama bir yandan biliyorum ki korktuğumuz gibi olmayacak.
Patikler, kolaylaşıyor umarım tadilatlar. Mis gibi keyifle otur yeni yuvanda inşallah. Taşınma ne zamana gözüküyor?
Herkese selam ve sevgiler. Arayı uzatmamaya çalışırım, unuttuklarım varsa affola.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?