- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler. değer istenilen kadar artmamış. ilki 54,5 idi şimdi 91 olmuş. dr daha aramadı cevabı çarş tekrar test olacak. şimdi de dış gebelikten korkmaya başladım. roniyam bunu da sen çağırdın diyemezsin çünkü şimdiye kadar rahim ve tüplerle ilgili hiç önemli bir problemim olmadığı için (rahimde biraz yapışıklık çıkmıştı ama histeroskopi oldum herşey temizdi) bu seçenek aklıma bile gelmemişti. şu anda işe geldim ama ağlayıp duruyorum. yine de iyiki iş var yoksa kafayı yerdimmafoldumben
kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler. değer istenilen kadar artmamış. ilki 54,5 idi şimdi 91 olmuş. dr daha aramadı cevabı çarş tekrar test olacak. şimdi de dış gebelikten korkmaya başladım. roniyam bunu da sen çağırdın diyemezsin çünkü şimdiye kadar rahim ve tüplerle ilgili hiç önemli bir problemim olmadığı için (rahimde biraz yapışıklık çıkmıştı ama histeroskopi oldum herşey temizdi) bu seçenek aklıma bile gelmemişti. şu anda işe geldim ama ağlayıp duruyorum. yine de iyiki iş var yoksa kafayı yerdimmafoldumben
Deniz,
Artık hiç ama hiç araştırma yapmıyorsun ve hamileliğinin tadını çıkarıyorsun. Bu topic'te herkes sana moral vermeye giriyor, çok istiyorsan girer bizle konuşursun ama o kadar. Gözünü seveyim. Araştırma, bakma, okuma, rahat olllllllllll.
Ah be arkadaşım, sana dış gebelik diyen mi oldu, niye araştırıyorsun ki. Bak ne güzel artıyor değerin. Yapma güzelim, yapma. Bak hamile arkadaşlarımız neler diyor, daha yolun çok başındayız. Çok sabırlı ve güçlü olmamız lazım, yolumuz uzun. Allahaşkına sakinnn ollll. Bebeğin seninle ve inan doğru yerde sana tutunuyor. Lütfen sakinleş. Git koca bir çukulata ye. Öğleyin en sevdiğin yemekle kendini ödüllendir. En sevdiğin parçaları dinle. En sevdiğin insanlarla konuş. Ama gözünü seveyim yok dış gebelik, yok değer düşecek, yok birine böyle olmuş, ne olur bırak bunları. Allahaşkına ya.
merhaba deniz.bak ne güzel neredeyse iki katı olmuş sevineceğine üzülüyorsun ben burdan sevindim sense (çıkçıkçık).... anlamışsındır herhalde.bende okurken bu kıza pat pat yapmak lazım dedim herada doğru söylüyor tam dayaklık sın heeee.ama neyse şimdi kıyamayız biz sana....başkalarının hikayelerini okuyup kendine kurgulama..bak o şu an seninle elini uzat ona.sen ona o sana tutunsun.şanslı olduğunu da unutma.senin yerinde olmak isteyen çok kimse var buna eminim başta ben. ağlamayı bırak hamileliğinin tadını çıkar anı yaşa.hoşçakal...................
RONIYAMCIM CANIMMM bak simdi bir tip mensubu olarak kasik agrisi ve bel agrisinin hamilelikle nekadar paralel oldugunu bilmen lazim canimcim:)hamileligin basinda tam 3 ay butur sanci ve agri cektim...zaten ne oluyorsa kasiklarda ve her iki kasigin ortasinda oluyor ve sancilar agrilar ayni adet sancisi gibi oluyor..goguslerini hic ellesme bu hamileligimde hicccc gogus agrisi olmadi ...buda bir belirti degil...kendini motive et..bebek disinda ne varsa dusun kendini oyala...allah insallah hepimizin yuzunu guldurecek:)Kizlar bende de dunden beri kasik ve bel agrisi oluyor sanki heran adet olucakmisim gibi. WC ye korkarak gidiyorum kan gorucem diye.
goguslerimi elleyip duruyorum. Cok zor ya bu bekleme donemi. Ruyamda hep bebek, cocuk goruyorum ama daha once gordugum ruyalardaki gibi hic biri benim cocugum degil.
Off ya Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah.
hepinizi opuyorum kader arkadaslarim
evet kizlar ya ne guzel bir dusunce bende katiliyorum:)buyaz goruselim:))Buyuk hamile denizcim yani koca karinli olan, tabii neden olmasin yilda bir kez bebeklerimizle bulusuruz ne tatli olur ya. Ama artik benim Turkiyeye geldigim tarihlere denk getirirsiniz, bu kadar bencillik yapmaya hakkim olsun demi :)) O kadar gurbet kahri cekiyorum:kedi:
alabama cok haklisin canim..dayimin 3 tane dunya guzeli coocugu oldu iki erkek bir kiz en buyuk erkek ile en kucuk kiz inanilmaz guzeldi saclari sari gozleri masmavi ve herikiside inanilmaz terbiyeli caliskan biri tibbi kazandi kucugu koleji...dayim senelerini onlara verdi ...uzerlerine titredi..ve 4 sene once bir trafik canavari heriki melegimizi bizden aldiumut diye bir film izledim yeni bir film. türk filmi. izleyin..... ben bu filmi izledikten sonra bildiğim şeylerin birkez daha üstünden geçtim hatta altını çizdim. elde ettiklerim ve sahip olduklarım bana yeter. bunu anladım. bunu anlamak için sevdiklerimi ve sahip olduklarımı kaybetmeme gerek yok. evet şu hayatta istediğim ve sahip olamadığım tek şey bir bebek sevdiğim adamdan bir bebek.... bizden bir parça. bunu neden bu kadar istiyorum bunu bilmiyorum... onu çok güzel bir dünyaya mı getireceğim.. onun yollarına güller mi sereceğim... çok mutlu mu olacak... çok sağlıklı mı olacak... kaç yıl yaşayacak.... bilmiyorum... yoksa ben kendi egomu mu tatmin edeceğim... ya da etraftaki insancıkları mı susturacağım... veya içimdeki sesi mi susturacağım.... nedir bu kadar takıntımın sebebi... bunun haketmekle bir alakası yok... kader mi matematik mi.... üzülmek istemiyorum... başa gelen çekilir elbet başına gelenler tabiiki çekiyor kimse mutsuzluk istemez... ancak kafamdaki soruları cevaplayamıyorum cevaplayamayacağım da. allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin pozitifler beni bulsun pozitifler sizi bulsun... umut adlı filmde çok ağladım annelik babalık çok zor dostum dostlarım.
hulyacim haklisin...canim bak ben son 1 senemi nekadar tahlil nekadar arstirma varsa onunla gecirdim ve hepsi yolumu acti beni aydinlatti iyiki yaptirmisim..tromboz panelini yaptirmaya karar verdigimde iki prof ve 3 docent bana guldu sacma bulduDefne 05 ve RüzgarDeniz arkadaşlarım cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Beni bayağı aydınlattınız.Ben de yarın (tüp bebeğe ekim ayında başlıyacam) trombofili paneli testlerimi yaptırmaya gidiyorum İstanbul'a.Gitmişken tüp bebek dr'la da görüşüceğim.Hakkımızda hayırlısı tabi.Kendimi bayağı hazırladım bu kez.İlk denememde pek acemiydim.Ben de deniz arkadaşım gibi çok stres yapmıştım.Bir de ikiz olursa diye çok korkum vardı.Malum özürlü bir çocukla ikiz çocuk beni ürkütüyor ama Allah onu kararlaştırmıştır herhalde.En kısa zamanda bebeklerinize kavuşmanız dileğiyle arkadaşlar.
denizbulutcum canim gecen yaz ayni seyleri yasadim bunun ne sekil bir iskence oldugunu coook iyi biliyorum..degerim duzenli artmadi ama surekli artti tam 2 aykızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler. değer istenilen kadar artmamış. ilki 54,5 idi şimdi 91 olmuş. dr daha aramadı cevabı çarş tekrar test olacak. şimdi de dış gebelikten korkmaya başladım. roniyam bunu da sen çağırdın diyemezsin çünkü şimdiye kadar rahim ve tüplerle ilgili hiç önemli bir problemim olmadığı için (rahimde biraz yapışıklık çıkmıştı ama histeroskopi oldum herşey temizdi) bu seçenek aklıma bile gelmemişti. şu anda işe geldim ama ağlayıp duruyorum. yine de iyiki iş var yoksa kafayı yerdimmafoldumben
denizbulutcum canim gecen yaz ayni seyleri yasadim bunun ne sekil bir iskence oldugunu coook iyi biliyorum..degerim duzenli artmadi ama surekli artti tam 2 ay(( ne birkanama nede degerde dusme oldu...ben bebegi biraktim disgebelik korkusuyla oldum bittim..ama bak dis gebelik cok farkli bir kere cok fazla agrin oluyor ve bir noktadan sonra kese tuplerde gorunuyor...aklindan onu uzaklastir...sonra deger ikikati degil yuzde 70-75 arttigi zaman saglikli bulunuyor ben yabanci sitelerde ozaman cok arastirmistim...o yuzden umudunu kaybetme..her tahlili ayni labr da ve ayni saatte yaptir....doktorum bazen labr yanilir ufak bir kirlilik ufak bir hata sonucu etkiler demisti...sen umduunu yitirme sakin...hem en kotusu sagliksiz bir sonuca gitsede bunun devami saglikli bir hamilelik bak beni ornek al:)uzme kendini
Kızlar bu iğneler filan amma duygusal yapıyor adamı. 2. aşılamaya start verdiğim günden beri patronla yeni bir iş gezisine gidip gitmemem konusunda resmen saklambaç oynuyordum. Bu iki haftada ihale hep gariban patronuma kaldı. Neyse atlattık diye sevinirken bugün bir aciliyet doğdu, yarın gitmem gerekiyor. 3 gün yokum. Sevgilimle çalışma programamızla çakışıyor tabii :-(( Canım benim, aradım ağlayarak gitmem lazım benim, ne yapalım olacağı varsa böyle de olur demeye. Yarım saat sonra geri aradı beni, işlerimi hallettim senle geliyorum dedi. Ben çeşmeleri daha çok açtım tabii. Kimbilir, belki bebiş saçma bir arap ülkesinde aramıza katılacak
kızlar selam, doktordan geldim klomen gibi basit bir hapla 2 tane kocaman yumurta olmuş ama 11.güne fazla büyük 28-29 mm.
Doktorda oooo ne çabuk olgunlaşıyorlar böyle dedi ancak benim adet döngüm 26 , dolayısıyla zaten 12. gün çatlarlar ondan mı dedim evet dedi.
Neyse bu gece 12,00 de iğnemi yapacağım çarşamba 12,30 da aşılama var.
Ben fazla büyüdüler diye umudu şimdiden kestim ama bakalım artık hayırlısı.
Büyük yumurta kalitesiz midir ?
maşallah maşallah bence sen klomeni bırak doğal akışında dene kesin olur bence. fazla büyümüş ama iyi midir kötü mü doktoruna sorarsın. klomeni ben de kullanmıştım. 3 kere 2 şer yumurta büyümüştü ama normal ölçülerde sırnaşık şey sonra 1 kez daha denedimdi kist yapmıştı tövbe ettim. bu arada arkadan gelen küçükler yok mu? dr çalışma programı veriyor bazen arkadan gelen 3. büyüyor ve o doğal yolla birkaç gün sonra işi bitiriyor. hayırlısı canım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?