- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi ummandakises
-
Pes etmek yok acelesi de yok önce vücudumuzun az yemeye alışmasi lazım o zamana kadar elbette ki biraz fazla yiyeceğiz ya da canımız birşey ler isteyecekmesela ben nerdeyse son iki haftadır en doyurucu kahvalti mi yaptım normalde bile ekmek yemeyen ben ekmek yedim hem de 5 dilim falan ki hiç aramam yani ama bugün de böyle oldu ne yapalım bi de su icebilsem süper olacak Neyse biz birbirimize destek oldukça veririz hayirlisiyla tek derdimiz kilo olsun Allah sağlık sıhhat versin boşver [/QUOTE
bak bu son olsun 5 dilim ekmek ne yaaaa. adetin mi yaklaştı? eğer öğle değilse abartma liütfen, yaşın gençse bilemem ama benim gibi 35 veya 30 un üstüyse artık kriz anlarında bile çeyrek ekmeği geçmemeli. dost acı söyler
Ben pastanın yanında höpürtede höpürtede içiyrm o kahvleeri ama artık olmıcak
yanı olmasada olur.
OLmicak
Öğlen iki üç kaşık yoğurtlu soğuk makarna, yarım kase çorba, kuru fasulye yedim :)
Akşamda köfte varmış evde yoğurt, çorba :)
salata :)
ama yarım saat önce bir posiyon frambuazlı pasta yedim süpriz yapmışlar.
Bu arada ben hiç birşeye ekstra tuz atmam.
her iki başlığa da bakabilirsen diye dedim canım yoksa elbette terketme : )çok teşekkür ederim canım ama konu sahibi olarak gemiyi terketmek ayıp olur:))
im
hiii frambuazlı pasta vişneli çikolatalı pasta vs hastasıyım beni kesin ama pastamdan vazgeçemem ha ama seyrek yemeye çalışırım o ayrı ..tatlıdan kesemiyorum depresyona giriyorum hemen .geçen sene diyetisyene gitmiştim o zaman 77 kiloydum (doğum kilolarım) haftada iki defa tatlı yeme hakkım vardı yine öyle yapmayı düşünüyorum hergün yemeyeceğim ama bu şuan için sadece bir düşünce
Grubun direği nasıl gidiyor kilo verme işi ben sanki vermek yerine alıyorum ya ne yapsak ki
aman efenim utandırıyorsunuz beni
:)kıskandırmak gibi olmasın ama iyi gidiyor sanki.az önce arkadaşlarla pastaneye gittik ve bir orta kahveyle çıkabildim o gönülçelen kurabiyelerin içinden:)bakalım cumartesiye az kaldıGrubun direği nasıl gidiyor kilo verme işi ben sanki vermek yerine alıyorum ya ne yapsak ki
Aman ya kıskandım bak şimdi cumartesi gelmese diyorum ben de 1 gram vermedim 1 kilo aldım sanki korkuyorum tartiyla yüzleşme ye:)
:)kıskandırmak gibi olmasın ama iyi gidiyor sanki.az önce arkadaşlarla pastaneye gittik ve bir orta kahveyle çıkabildim o gönülçelen kurabiyelerin içinden:)bakalım cumartesiye az kaldı
:)
:)kıskandırmak gibi olmasın ama iyi gidiyor sanki.az önce arkadaşlarla pastaneye gittik ve bir orta kahveyle çıkabildim o gönülçelen kurabiyelerin içinden:)bakalım cumartesiye az kaldı
tatlı beni de zorluyor ama ne yapalım bir kere söz verdik birlikte zayıflayacağız diye:))bugünkü menümü yazayım:sabah iki dilim tam buğday ekmeği, beyaz peynir,beş tane zeytin. araBravo ya ben tutamıyorum kendimi demin sütlü şekersiz kahve içtim üstüne şekersiz çay
ben şekersiz tuzsuz tüketirim çoğu şeyi :) ama ah şu tatlı ve hamur işi sevdam olmasa
Kendini nasıl hhissediyorsun :)
ben bu gün sonunda şeytanın bacağını kırdım ve 30 dk yürüyüş yaptım. yarın arkadaşlarla kahvaltı yapıcaz inşallah böreklere karşı iradeli olurum
keşke sabah yeseydin omleti yakması daha kolay olurdu.gerçi yumurtada bi şey yok da o hain kaşar var ya o:)benim de çok su içme problemim var.ben bir den içiyorum.bütün gün şiş karınla dolanıyorumBugün akşam üstü yemek yemedi onun yerine Kaşarlı omlet yedim biliyorum biraz ağır ama canım istedi gündüz spor yapma şansım olmadı onun yerine yatmadan 1 saat yürürum kendi kendime 2 litre de su içtim az biliyorum en fazla iki bardak daha içerim işte daha fazlasını icebilsem keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?