- Konu Sahibi ummandakises
-
Hepsini içmeyi başaramam midem almaz Bir de karın ağrısına dayanamam herhalde ama yavaş yavaş içerim az da olsa onun yerine mesela çay ya da Yeşilçay falan icsem sayılmaz mi deyip kendimi kandırmaçalı bir soru sorayım siz de olumlu cevap verip psikolojik sorunlarımı düzeltin barikeşke sabah yeseydin omleti yakması daha kolay olurdu.gerçi yumurtada bi şey yok da o hain kaşar var ya o:)benim de çok su içme problemim var.ben bir den içiyorum.bütün gün şiş karınla dolanıyorum
Hepsini içmeyi başaramam midem almaz Bir de karın ağrısına dayanamam herhalde ama yavaş yavaş içerim az da olsa onun yerine mesela çay ya da Yeşilçay falan icsem sayılmaz mi deyip kendimi kandırmaçalı bir soru sorayım siz de olumlu cevap verip psikolojik sorunlarımı düzeltin bari
selamlar bende katılabilir miyim? 5 kilo vermek istiyorum . istediğim kiloya ulaşmıştım mayıstan sonra bırakınca tekrar aldım
boyum 160 kilo 55 hedefim 50
10 numara değil de 100 numara olmasın o zeyzey valla anlayana kadar çok uğraştım anlayınca da çok güldümSu içip zayıflıcam diye 10 numaraya kamp kurcam
100 müydü ay ne bilim:)10 numara değil de 100 numara olmasın o zeyzey valla anlayana kadar çok uğraştım anlayınca da çok güldüm
Şu an gecenin 2 si ve yapacağımı yapıp oturup 3 tane fındıklı kurabiye 2 tane peynirli poğaça yedimYerken çok güzeldi ama sonra pişman oldum gündüz çok uyuduğum için şimdi uyku tutmadı çareyi yemekte buldum Ne yapayım acaba kendime ceza mi versem muhtemelen siz bunu sabah görürsünüz o zaman kendime ne ceza vermem gerektiğini söyleyin sizce yemeği kaçırınca ertesi gün uzun süre spor mu yapmalıyım yemekten mi kismaliyım
Su cezası mantıklı :) Yarın tartilma günü ben verdim gibi hissetmiyorum inşallah almamışimdırSpor çözüm değil kendini suyla cezalandır..
Ahh bnde dün ne güzel az yemiştim ablamlarr geldi akşam ellerinde pasta süpriz yapmışlar
bu hafta hayatımda yemediğim tatlıyı yedim bide güya hep beraber kilo vercektik. bugun 3 litre su içicem
benim cezam bu normal de yapamam ama ekstra yeşil çay vs içmeye çalışçam.
bide bu sabah ki kahvaltım 1 simit 2 tane üçgen peynir çay :)
sandviç yapamadım.
ama sanki verdim gibi hissediyorumbi hafiflik kendimide kandırıyor olabilirimmm
Su cezası mantıklı :) Yarın tartilma günü ben verdim gibi hissetmiyorum inşallah almamışimdırNe kadar güzel başlamıştım oysa ama acele yok yavaş yavaş şimdilik alışma aşaması diyelim umarım sen kilo vermişsindir zeyzey bari birimiz başarılı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?