4-5 kilo vermek isteyenler

keşke sabah yeseydin omleti yakması daha kolay olurdu.gerçi yumurtada bi şey yok da o hain kaşar var ya o:)benim de çok su içme problemim var.ben bir den içiyorum.bütün gün şiş karınla dolanıyorum
Hepsini içmeyi başaramam midem almaz Bir de karın ağrısına dayanamam herhalde ama yavaş yavaş içerim az da olsa onun yerine mesela çay ya da Yeşilçay falan icsem sayılmaz mi deyip kendimi kandırmaçalı bir soru sorayım siz de olumlu cevap verip psikolojik sorunlarımı düzeltin bari

bildiğim kadarıyla çorbalar,ayran,maden suyu su yerine geçiyor ama çay,kahve malesef

Yeşil çay su yerine geçmese bile metabolizmayı hızlandıran etkili bir çay olduğu için seni belki susatabilir

selamlar bende katılabilir miyim? 5 kilo vermek istiyorum . istediğim kiloya ulaşmıştım mayıstan sonra bırakınca tekrar aldım
boyum 160 kilo 55 hedefim 50

hoşgeldin aramıza limon1988.biz her gün yediklerimizi yazıyoruz, cumartesileri de tartılma günümüz.kolay gelsin:))
selamlar bende katılabilir miyim? 5 kilo vermek istiyorum . istediğim kiloya ulaşmıştım mayıstan sonra bırakınca tekrar aldım
boyum 160 kilo 55 hedefim 50

arkadaşlar bugün yediklerimi yazayım.sabah kalkınca iki k.kayısı ve su, kahvaltı: küçük bir kepekli sandiviç ve bir bardak çay, öğlen:bunu nasıl yaptım bilmiyorum ama nutella yanında hiçbişey yemedim hoş daha ne yiyecektim ara:yulaf ezmesi ve yoğurt, akşam:bir tabak çorba,salata ve hamsi.ekmek yok. 2,5lt de su içtim.siz neler yediniz

Ben sabah kahvaltıda yumurta , peynir , zeytin yedim çay içtim ogleye dogru biraz uyuyayım dedim fazla kaçırdım akşam üzeri uyandım yine kahvaltı türü birseyler atıştırdim peynir , zeytin , yumurta , domates ve çay :) Çok su içmedim yine belki 1 litre falan artık yatana kadar ne içersem Dün akşam spor yapamadım maalesef ama belki bugün yaparım son zamanlarda dikkat etmiyorum spor yapmaya bilmiyorum ne olacak zaten bu hafta kilo verebildigimi düşünmüyorum biraz daha düzenli olmalıyım sanırım

Brnim şu günlerde düzenim yok bi kaç güne aranıza katılabilitim. Şimdilik takipteyim

Şu an gecenin 2 si ve yapacağımı yapıp oturup 3 tane fındıklı kurabiye 2 tane peynirli poğaça yedim Yerken çok güzeldi ama sonra pişman oldum gündüz çok uyuduğum için şimdi uyku tutmadı çareyi yemekte buldum Ne yapayım acaba kendime ceza mi versem muhtemelen siz bunu sabah görürsünüz o zaman kendime ne ceza vermem gerektiğini söyleyin sizce yemeği kaçırınca ertesi gün uzun süre spor mu yapmalıyım yemekten mi kismaliyım

Spor çözüm değil kendini suyla cezalandır..

Ahh bnde dün ne güzel az yemiştim ablamlarr geldi akşam ellerinde pasta süpriz yapmışlar

bu hafta hayatımda yemediğim tatlıyı yedim bide güya hep beraber kilo vercektik. bugun 3 litre su içicem

benim cezam bu normal de yapamam ama ekstra yeşil çay vs içmeye çalışçam.
bide bu sabah ki kahvaltım 1 simit 2 tane üçgen peynir çay :)
sandviç yapamadım.

ama sanki verdim gibi hissediyorum bi hafiflik kendimide kandırıyor olabilirimmm

Su cezası mantıklı :) Yarın tartilma günü ben verdim gibi hissetmiyorum inşallah almamışimdır Ne kadar güzel başlamıştım oysa ama acele yok yavaş yavaş şimdilik alışma aşaması diyelim umarım sen kilo vermişsindir zeyzey bari birimiz başarılı olsun

500 gram vermişimdir belki
ama acelemiz yok dediğin bu hafta yediğim pastalar yarn beni tırmalıcak
ayavaş yavaş vercez bunları

arkadaşlar haftasonu yaklaştıkça hedefler şaşıyor galiba biraz:))ben de merak ediyorum ne olduğumu,bakalım sabah görücez.bugünkü menüm...sabah kalkınca k.kayısı ve su, kahvaltı iki dilim t.buğday,5 yeşil zeytin,büyük bir dilim peynir,üzerine sirke dökülmüş maydanoz ve kayısı çayı ara:5fındık,kayısı çayı ve 4kayısı,öğlen:3dilim kepek ekmek,tavuklu salata ve ayran ara:form bis. ve çay. akşama ablam gelecek umarım yoldan çıkarmaz beni

ben çok şükür diyetime devam ediyorum, bizim evdeki baskülün pili bitti o yüzden bu gün eczanede tartıldım 600 gr vermişim, ptesi başlamıştım, 5 gün için iyi diye düşünüyorum. inşallah devam edebilirim

Evet bende bugun tartılamam diye dün tartıldım artık neden öyle oldu bilmiyrm 61,450 çıktı:) bu hafta pasta diyeti yapıp resmen hep pasta yedim ama daha dikkat edicem haftaya c.teyi kadar 2 kilo vermek hedefim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…