4-5 kilo vermek isteyenler

Sabah kahvaltısından vazgeçemiyorum. 6 dilim tam buğday ekmeği yedim 5 tane siyah zeytin 1 domates 1 salatalık yarım sivri biber iki tane üçgen peynir yedim :) ben yediklerime dikkat etmekten ziyade sanırım az yemeye çalışıyorum inşallah vercem :)

Herkese merhaba Benim de vermek istediğim son 3-5 kilo kaldı. Kabul ederseniz size katılmak isterim. 2.5 ayda fazla olan 12.5 kiloyu diyetisyen desteğiyle vererek 73 kilodan 60.5 kiloya ulastim. Boyut 1.69 ilk hedefim 57 kilo

Benim bugünkü menüm:

sabah: light beyaz peynirle tam bugday ekmeğinden tost

Ogle: 100 gr yağsız tavuk göğüs tavada kavrulmus +1 dlm tam buğday ekmeği

Ara: 1 haşlanmış yumurta
kuşburnu cayi
yeşil cay

simdiye kadar bunları yedim

akşam da madimak yemeği ve light yoğurt yiyecegim

Tekrar ara öğün 1 porsiyon meyve olacak

Herkese merhaba Benim de vermek istediğim son 3-5 kilo kaldı. Kabul ederseniz size katılmak isterim. 2.5 ayda fazla olan 12.5 kiloyu diyetisyen desteğiyle vererek 73 kilodan 60.5 kiloya ulastim. Boyut 1.69 ilk hedefim 57 kilo
maşallah ne güzel vermişsin kiloları.ben bugün hep dışarıdaydım.istemediğim şeyler yemek zorunda kaldımzaten bu hafta hiç kilo verebileceğimi zannetmiyorumof of offffff

maşallah ne güzel vermişsin kiloları.ben bugün hep dışarıdaydım.istemediğim şeyler yemek zorunda kaldımzaten bu hafta hiç kilo verebileceğimi zannetmiyorumof of offffff
Teşekkür ederim. İnan üzerimden bir çuval yük kalktı.
Bugün için üzülme bence. Motivasyonunu da hiç bozma. Yarın telafi edersin sporunu arttirsin. Tartida yuzun gülecek ins.
Haftada bir mi tartiliyorsunuz?

Dün az yedim hep sabah kahvaltım yoğun olduğu için akşamlara kadar yemek zorunda kalmıyrum

Bugun gene güzel bir kahvaltı yaptım

herkese haftanın ortasından iyikilo verişler :)

Teşekkür ederim. İnan üzerimden bir çuval yük kalktı.
Bugün için üzülme bence. Motivasyonunu da hiç bozma. Yarın telafi edersin sporunu arttirsin. Tartida yuzun gülecek ins.
Haftada bir mi tartiliyorsunuz?
sağol canım, desteğin için.bu sabah iki kayısı ve sporla güne başladım, sonra 10 dakika sıkılaştrma hareketleri yaptım.kahvaltımı klasik yaptım zeytin peynir yeşiilk ekmek şeklinde.ara öğünde 3form bisküvi ve Türk kahvesi içtim.öğlen sUsu barbunya yemeği,iki baget ve bir kase yoğurt yedim ekmeksiz.şu ana kadar da 1,5 lt su içtim

Ses veriyorum 1 2 3 . . . Bir kaç gündür Internetim yoktu bugün modemi tamir ettirdim. Benim su sıralar yemekle ilgili problemim yok ama spora olan ilgimi kaybettim suya da şöyle böyle alısiyorum sanırım :) Takiptteyim millet siz doğru beslenin ki bizim gibiler de örnek alsınlar

ben de geçen hafta verdiğim 1,4kgnin şımarıklığıyla bu hafta coştum biraz.ama bugün kendime geldim şükür.bu hafta veremiyeceğimi biliyorum yeter ki almayayım
ge

Ben de bugun güne çok geç başladım. 12 de kahvaltı yaptım kepekli tost light beyaz peynirle

Sonra 1.10 dk k.bandinda yürüyüş +koşu

Öğlen yemeği madimak yemeği 4 kaşık light yoğurt üstüne keten tohumu

Şimdi Türk kahvemi yapacağım.

Şimdilik boyle

Uzun süredir diyette olduğum için kilo vermem güçlesti. Spora yükleniyorum inşallah bu hafta verebilirim

mesafe ne kadar zeyzey

İstanbulda mısın bilmiyorum ama güngörenden küçükçekmeceye gidiyorum sabah 10 dk yokuş aşağı tramvaya yürüyorum c.bağda inip metrobuse biniyorum. m,köyde inip 20 dk iş yerine yokuş aşağı iniyorum. akşamda tam tersi yokuş çıkyorm

bu madimak yemeği nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…