- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi ummandakises
-
Bu arada bugün ölçüm günümdü.
Sadece 400 gr verebilmisimüstelik sadece 100 gr yağ gitmiş. O kadar spora karsi olsun ki 59.9 u gordum ya ona da sevindim.:))
Hoşgeldinyürüyüş ve diyetle 4 kilocuk uçup gidecek hep destek tam destek :)
Hoygeldin canım:) hayırlı olsun bende bu sabah tartıldım 61 olmuşum 2 haftada anca 1 kilo verdim ama ben spor yapamıyorum. düzenli bir beslenmem yok ama inşallah vercez bu kiloları.
4 kilo ddeiğin nedir.
hoşbulduk :) bugün sabah başladım bile :) kahvaltımda 4 zeytn biraz peynir domates salatalık ve 1 dilim ekmek vardı. inanılmaz tok hissediyorum :) umarım kısa sürede uçar gider o elbiseleri bir an önce giymek istiyorum :)
hoşbulduk canım :) bu sabah aç karnına tartıldım 54.5 çıktımgüne süper başladım diyebilirim . bu tartılma işini her gün mü yapıyorsunuz yoksa her hafta mı? karar veremedim hangisi daha uygun olur sizce ne yapmalıyım
Merhaba kızlar. Ben de 70.5 kg civarındayım.65 olsam yeter.yalnız çok desteğe ihtiyacım var.kendimde diyet yapacak güç bulamıyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.
Tam da istediğim bu canım.sürrkli kilo alıp vermekten bıktım.saģlıklı yeme alışkanlığı kazanamadım bir türlü.bunun için uğraşıyorum.en önemli sıkıntım, eksiğim bana destek olacak birinin olmayışızeyzey3428 .!.:Bizimki aslında diyet değil :) mive olup az yiyip sağlıklı yaşamak azcık sporla :)
Bende de sinbo nun dijital tartı kullanıyorum benim de sürekli farklı tartıyor ben de yeni tartı alacağım 400 gr da ben almisim bu arada bir de depresyonda gibiyim canım sıkkın iyice alırım herhalde bu haftamerhaba arkadaşlar,bugün tartıldım amavermek bi yana 400 gr almışım.biliyordum zaten bu hafta veremediğimi çünkü her gün bi toplantı bi buluşma bi etkinlik bi etkinlik.offfffff çok kızgınım kendime.gerçi iki gün sonraki regl şişliği de var ama olsun.çok mutsuz ve çok hırslıyım.bi de ben arzum dijital tartı kullanıyorum hep farklı çıkarıyor.yeni bi tartı alacağım var mı önerisi olan?bi de dijital mi iyi,yoksa klasikler mi?
merhaba arkadaşlar,bugün tartıldım amavermek bi yana 400 gr almışım.biliyordum zaten bu hafta veremediğimi çünkü her gün bi toplantı bi buluşma bi etkinlik bi etkinlik.offfffff çok kızgınım kendime.gerçi iki gün sonraki regl şişliği de var ama olsun.çok mutsuz ve çok hırslıyım.bi de ben arzum dijital tartı kullanıyorum hep farklı çıkarıyor.yeni bi tartı alacağım var mı önerisi olan?bi de dijital mi iyi,yoksa klasikler mi?
Bende de sinbo nun dijital tartı kullanıyorum benim de sürekli farklı tartıyor ben de yeni tartı alacağım 400 gr da ben almisim bu arada bir de depresyonda gibiyim canım sıkkın iyice alırım herhalde bu hafta
Sayfayi artik çok sık ziyaret etmiyoruz sohbet durmuş gibi ortamı Şenlendirmek lazım
Ben de bugun senin kadar kararliyim güzel güzel başladım sularımı içeceğim hareket edesim yok bi yirmi dakika falan müzikle tepinecegim benim yaptığıma dans demek dansa haksızlık olurEvet herkes gelmiyo sohbete
günaydın bayanlar.
Nasılız bugun
Ben bomba gibiyim
Bu hafta kilo vericem inşallah.
Herkese kolay gelsin iyi çalışmalar.
Bu arada. Bacak inceltmek istiyorum yardımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?