• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 ayda bir yıkamam için battaniye veren komşum

Önemli olan maddi boyutu değil. Son günlerde beni rahatsız eden şeyler oldu. Mesela yemeğe çağırıyor ve genç kızı var ona rağmen tüm işi benden bekliyor. Sofraya yiyeceği seçip koyuyor iyisini ayırıyor. Anlamadığım çağırma ya, hem arayıp çağırıyor hem böyle garip şeyler yapıyor. Mesela bir şey alacağım hemen bende var sana 100 tlye vereyim diyor. Ama herşeye böyle iki katı fiyat. Ben bu tip muhabbeti hiç sevmem o yüzden rahatsız olmaya başladım.
Iyyy iyice tiksindim komşunuzdan.

Anneminde makinası büyük samimi olduğu bir komşusuna ısrarla getirtip yıkıyor battaniyelerini :halay:Alt tarafı makina yıkıyor yani nolcak ki samimi iseniz lafı olmamalı

Önemli olan maddi boyutu değil. Son günlerde beni rahatsız eden şeyler oldu. Mesela yemeğe çağırıyor ve genç kızı var ona rağmen tüm işi benden bekliyor. Sofraya yiyeceği seçip koyuyor iyisini ayırıyor. Anlamadığım çağırma ya, hem arayıp çağırıyor hem böyle garip şeyler yapıyor. Mesela bir şey alacağım hemen bende var sana 100 tlye vereyim diyor. Ama herşeye böyle iki katı fiyat. Ben bu tip muhabbeti hiç sevmem o yüzden rahatsız olmaya başladım.
İşin rengi şimdi değişiyor
Kendinizi kullandırmayın

Makinem 9 kg ama servis kurarken tam doldurmayın,battaniye vs yıkamayın dedi. Dedim 9 kg değilmiydi bu makine?evet öyle ama her zaman az doldurmak gerekli. 5kg ise maksimum 3.5 kg yıkamalısınız su alınca iyice ağırlaşıyor kg artıyor dedi.

Ben yıkamıyorum kendi makinamda o kadar büyük parçalar kuru temizlemeye veriyorum.
Sizde makine ses çıkarıyordu servis çağırdım battaniye yıkamayın dediler artık yıkayamam deyin.

Arkadaşlar iyi geceler, bu durum beni rahatsız etmeye başladı o yüzden bir de sizlerin fikrini almak istedim.
Apartmanda samimi olduğum bir komşum var. Ilk olarak geçen yazdı sanırım battaniyesi makinaya sığmamış senin makinada yıkar mısın diye Rica etti. Ben de olur tabi dedim. Aylar sonra bu durum yinelendi ve yine tamam dedim. Bir hafta önce yine oldu yine kabul ettim. Ama sonra bir durdum düşündüm ve ne oluyoruz ya dedim . Bir ömür bende mi yıkayacak??? Aylar sonra yine böyle bir teklifle gelecek ve şimdiden dert oldu ne desem de kabul etmesem ? Artık bu durum sinirimi bozmaya başladı, insanlık hali olur dedim ama nereye kadar yani. Bana yardımcı olun lütfen, ben mi abartıyorum?
Aynı dertte muzdaribiz
Benim de komsum aynısını yaptı bana sonra ben zaten anneme geleceğim için bakarız olur vs dedim gecistirdim
Sonra ben annemdeyken eşi eşimi arayıp benim eve gelmişler makinamı kullanmış
Güya deterjanda getirmişmiş
Sonra aradan zaman gecti yine dedi ona da tm dedim baktım bırakmıyor pesimi yikatacagi zaman gelince yanında laf ettim makinadan ses çıkıyor vs dedim
Yine dedi getireyim diye geçen dedim ya ariza sesi geliyor diye dedim sonra peşini bıraktı
Benim evi kendi evi gibi görür yatak odama girer dolapları açıp kapar ama inanın ki ben evine gidince kanepeden kalmaya çekinirim
Arkadaşlar yüz vermeyin böylelerine
Tayin olacagiz insallah kurtuluyorum
Gittiğin yerde kesinlikle kimseyle gidip gelme haşir neşir olmayacağım insanı yildiriyorlar

Aynı dertte muzdaribiz
Benim de komsum aynısını yaptı bana sonra ben zaten anneme geleceğim için bakarız olur vs dedim gecistirdim
Sonra aradan zaman gecti yine dedi ona da tm dedim baktım bırakmıyor pesimi yikatacagi zaman gelince yanında laf ettim makinadan ses çıkıyor vs dedim
Yine dedi getireyim diye geçen dedim ya ariza sesi geliyor diye dedim sonra peşini bıraktı
Benim evi kendi evi gibi görür yatak odama girer dolapları açıp kapar ama inanın ki ben evine gidince kanepeden kalmaya çekinirim
Gittiğin yerde kesinlikle kimseyle gidip gelme haşir neşir olmayacağım insanı yildiriyorlar

Siz evde yokken sizin evde sizin makine yi kullaniyor ?
Vallahi garip geliyor bana bu durumlar.

Arkadaşlar iyi geceler, bu durum beni rahatsız etmeye başladı o yüzden bir de sizlerin fikrini almak istedim.
Apartmanda samimi olduğum bir komşum var. Ilk olarak geçen yazdı sanırım battaniyesi makinaya sığmamış senin makinada yıkar mısın diye Rica etti. Ben de olur tabi dedim. Aylar sonra bu durum yinelendi ve yine tamam dedim. Bir hafta önce yine oldu yine kabul ettim. Ama sonra bir durdum düşündüm ve ne oluyoruz ya dedim . Bir ömür bende mi yıkayacak??? Aylar sonra yine böyle bir teklifle gelecek ve şimdiden dert oldu ne desem de kabul etmesem ? Artık bu durum sinirimi bozmaya başladı, insanlık hali olur dedim ama nereye kadar yani. Bana yardımcı olun lütfen, ben mi abartıyorum?
Bu insanlar nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyor... ona şunu söyleyin battaniyenin ağır ve büyük geldiğini makineyi zorladığını artık buna devam edemeceğinizi ve kuru temizlemeye vermenin hem onun hemde sizin makinanız için daha yarar sağlayacağını söyleyin.

Aynı dertte muzdaribiz
Yok artık ne terbiyesizlik !!! Benimki o kadarını yapamaz çünkü tepki vereceğimi bilir. Artık o yıkamayı da yapmayacağım. Siz de kısa sürede kurtulursunuz inşallah baya arsızmış.

Yok artık ne terbiyesizlik !!! Benimki o kadarını yapamaz çünkü tepki vereceğimi bilir. Artık o yıkamayı da yapmayacağım. Siz de kısa sürede kurtulursunuz inşallah baya arsızmış.
Evet canım malesef öyle ders oldu bana da bi daha az bi samimiyet mi asla

Ben çevreme kendim söylüyorum, yıkanacak büyükleri verin diye.
Yılda 10 kere yıkansa ne olur, maddi olarak size yükü 20 tl eder o da yılda!
Arkadaşlıklarda böyle şeylerin lafı olmamalı.

Ayni seyi dusunuyorum ya.
Yani 4 ayda 1 battaniye yikasam nolcak..hele ki samimiysem.
Burdaki kadinlarin yorumlarina sastim kaldim.

Bugüne kadar sorun etmedim ama üçün beşin hesabını yapan birisi. O yüzden artık bir dur demek istiyorum.
O zaman haklisin benimde icimden gelmez karsimdaki kucuk hesablarin derdinde ise diger turlu feda olsun kafasindayim kotu belki bikiyorum ama sevdigim insana yagdiriyorrum maalesef sonra kendime kizsamda

Makina arızalandı. Servis çağırdık. Makinada kilim yorgan vs gibi şeyleri yıkıyor musunuz? Eğer öyleyse bu sorun yaşanır, zamanla makinaya zarar verir dediler. O yüzden artık makinada yıkamıyorum böyle şeyleri deyin

Eee konunuzda makinem bozuldu dememişsiniz ama direkt artık yıkamak istemiyorum beni kullanıyor demişsiniz yorumlar gelince de tamirci geldi de böyle dedi diyorsunuz o zaman geldiğinde ne diyeceğim diye düşünmenize gerek yok ki madem öyle dedi direkt makine bozuldu tamirci geldi böyle dedi deyin neden kafa yoruyorsunuz o zaman anlamadım aylar sonra yine gelecek dert oldu diyorsunuz tamirci öyle dediyse neden dert oldu şimdiden söylerim o zaman durumu 9 kg makinede de sorun olmaz tamirci de demez benimde 9 kg ve yorgan yıkama programı oluyor zaten sıkıntı olmuyor aksi yorumlar gelince bahane de gelmiş bence
Bosuna atarladin bana kardes :) Konu sahibi degilim ben...

Yok de yıkamam de kusura bakma komsucum de. ben yıkamam banane ayol milletin içine pirtladigi battaniyesinden
Sesli guldum hala guluyorum cok yasayin :D

Konu sahibi yakin arkadasimsa ve beni kullanmak maksatli olmicagini biliyorsam asla sorun etmem.ama sizin baska seyler de takilmis kafaniza heralde bu yuzden verdiginde yikayin arizalandi tamir oldu kazana fazla gelmis diyin . tamam sizin makinaya sigiyordur ama islaninca cok daha agirlasir kazana zarar verebilir gercekten. Temizlemeciye verir bundan sonra.

Back
X