4 aylık hamile eşinizi alır mıydınız?

sadece huzur istiyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
236
93
13
40
.4 aylık hamilesiniz.1 haftalığına annenizi görmeye gittiniz.kocanız da ilk eşinizden olan çocuğunuzla 1 hafta geçirecek.anneniz size 1 buçuk saat uzaklıkta bir ilin ilçesinde yaşıyor.il ilçe arası da 1 saat.yani toplamda 2 buçuk saat.
1 haftanın sonunda diyorsunuz ki canım beni annemden alır mısın.oda diyor ki oraya kadar gelemem sen il merkezine gel dolmuşla.ordan alırım seni.yalnız bunu size yapan aynı adamın yeğeninin karısı arıyor.dayı bizi 2 saat uzaklıktaki yazlığımuza göçür arabamız yok.o da onların eşyalarını toplayıp göçürüyor.savunması ise onların arabası yok alternatifi yok swnin alternatifin var sen dolmuşla il merkezine gekebilirsin oluyor.
Ne yapardınız?

2.olarak bir haftasonu eşinize sürekli söylüyorsunuz ya gel intrrnetren bişeyler araştırmaya ara ver 15 dk sohbet edelim.adam yok diyor.ardından ablası arıyor gel bizi al diyor ablasına gidip bir saat oturuyor??????

.4 aylık hamilesiniz.1 haftalığına annenizi görmeye gittiniz.kocanız da ilk eşinizden olan çocuğunuzla 1 hafta geçirecek.anneniz size 1 buçuk saat uzaklıkta bir ilin ilçesinde yaşıyor.il ilçe arası da 1 saat.yani toplamda 2 buçuk saat.
1 haftanın sonunda diyorsunuz ki canım beni annemden alır mısın.oda diyor ki oraya kadar gelemem sen il merkezine gel dolmuşla.ordan alırım seni.yalnız bunu size yapan aynı adamın yeğeninin karısı arıyor.dayı bizi 2 saat uzaklıktaki yazlığımuza göçür arabamız yok.o da onların eşyalarını toplayıp göçürüyor.savunması ise onların arabası yok alternatifi yok swnin alternatifin var sen dolmuşla il merkezine gekebilirsin oluyor.
Ne yapardınız?

2.olarak bir haftasonu eşinize sürekli söylüyorsunuz ya gel intrrnetren bişeyler araştırmaya ara ver 15 dk sohbet edelim.adam yok diyor.ardından ablası arıyor gel bizi al diyor ablasına gidip bir saat oturuyor??????

Güzel kardeşim boşandın sen ya
Boşandın.....

Ne yapardınız?

boşanmışsınız zaten. Niye geçmişi bize yaşatmaya çalışırcasına soruyorsunuz? Kaçıncı konunuz bu? Sizce siz normal misiniz? Ayrıca göçmek ve göçürmek değil o. Götürmek... siz Asya dan Avrupa ya temelli geçmiyorsunuz ki göçesiniz...

Karakteri bozuk , beyni gelişimini tamamlamamış ondan böyle .. boşandıysanız kurtulduğunuza şükredip corona dan sonra sadaka dağıtın.
Ya biraz açıklar mısınız yaptıklarını yani ben hep kendimi suçladım?

Kızlar boşandığımın farkındayım ama hala kendimi suçluyorum.sanki ben iyi davransaydım bu evlilik bitmeyecekmiş gibi

Öyle ya da böyle bitti
Artık şöyle yapsaydım böyle olsaydım demenin anlamı yok
Kendinizi suçlamakta yersiz
Bakın böyle yaparak boşuna kendinizi hasta edersiniz
Olan oldu, artık yolunuza bakıp, kafanızı boşaltacaksınız

Back
X