4 aylık hamile eşinizi alır mıydınız?

İfşa edilmediniz mi siz geçen konunuzda?

Yıldızlıyağmurlugeceler, canımyavrumm, güneşdoğacakbence falan eski hesaplarınız değil miydi, ayıp değil mi artık bu kadar insanı yeni bir üye olduğuna inanırıp aptal yerine koyarak yorum istemek?

Çocuğum doğunca anormal davrandım sabretmedi diyordunuz, kusura da bakın valla ama sabredilecek tarafınız yok, benim ekran üzerinden boşayasım geldi bu kadar sabit fikirli, saplantılı insana kim nasıl dayansın?

Kabul edin yaşım geçmesin, geliri de iyi diyerek evlendiniz. O da elinizde patladı.

Niye evlendi SEVMEDİĞİ kadınla günahına girdi?
Burada da kızlar konu açıyor sevgilim böyle davranıyor ne yapmalıyım diye. Herkes ayrıl evlenince daha beter olacak diye söylüyor. Dinlemeyip evleniyor kızlarımız evlenmeyi marifet sanıp. İşte sonuç...

Bunlar geçmişteki konular ve siz de boşandığınız adamdan mı bahsediyorsunuz? Yok artık. Valla arkadaşlar yazmasa, olay dün yaşandı, ortalıkta virüs cirit atarken, bu adamda nasıl bir beyin var da kadına minibüse bin diyor yazacaktım. Ama şuan yazabileceğim tek şey önünüze bakamıyorsanız, psikolojik destek alın. Takıntı durumunu geçmişsiniz de geçmişte yaşıyor gibisiniz.

Bunlar geçmişteki konular ve siz de boşandığınız adamdan mı bahsediyorsunuz? Yok artık. Valla arkadaşlar yazmasa, olay dün yaşandı, ortalıkta virüs cirit atarken, bu adamda nasıl bir beyin var da kadına minibüse bin diyor yazacaktım. Ama şuan yazabileceğim tek şey önünüze bakamıyorsanız, psikolojik destek alın. Takıntı durumunu geçmişsiniz de geçmişte yaşıyor gibisiniz.
bende böyle düşündüm ortalık kıyamet yeri nasıl karısını almaz diyordum
Hani normal koşullarda 4 aylık hamile birinin dolmuşa bilinmesinde ne var
Bu bunca çalışan hamile kadınlar insan değil mi

Bak güzel kardeşim bu kendini suclama psikolojisini iyi bilirim genelde çok merhametli ve aşırı tavizkar kişiler yapar bunu.Bunlardan biri de bendim.Soyle yapsaydım şöyle olurdu diye ama şunu anladım ki ister ağzınla kuş tut bu insanlar yine seni suçlayacak bir şeyler buluyorlar çünkü benciller ve vicdanlarının sesini öyle susturuyorlar.Sen kendini suçlarken en ufak meselede o neden yaptığı kocaman hatalarda bile kendini haklı görüyor biliyor musun?Çünkü o bencilin teki ve sen kendini sucladikca kendini Hint kumaşı zannediyor.Biz insanız ne tam beyaz ne de simsiyahiz,hatalarımız var gri renklerde yüz demişti bana psikolog.Lutfen o içindeki çocuğa çok değerli olduğunu söyle ve elinden tut,sen kendine değer vermezsen bunu hisseden narsist insanlar bundan besleniyor ve acimasizlasiyor.Ben de öğretmenim senin gibi.Bizler bizim gibi güçlü çocuklar yetiştirelim.Gucunun farkına var lütfen en büyük intikami dik durusunla alırsın.Sevgiler...

Loreth Loreth S su-doku yanlış hatırlamıyorsam o bebek şu an 8 aylık.

Resmen taktım konu sahibine, eskiden üzülüyordum artık müthiş sinirleniyorum.

O bebeğe yazık değil mi böyle bir anne figürüyle büyüyecek.

Öğrencilerine yazık değil mi bu üyenin, kendisine yardım etmeyen/edemeyen/etmek istemeyen başkasının çocuğuna ne verecek?

Sadece huzur istiyorum nickini ironi olsun diye seçmiş sanırım zira kendisi dümdüz mutsuzluktan, olumsuzluktan besleniyor.

Nereden nereye göç ettiniz anlamadım ama öğretmenlerin yazma hali böyleyse diğer üyelere kızmamak lazım. Zaten boşanmışsınız tedavi olmanız dışında bir yorumum yok ek olarak hamilelik=ağır hastalık demek değil. Hadi ilerlemiş olsa anlarım ama 4 aylık hamilelikte tek başınıza her yere gidebilirsiniz riskli bir durum yoksa zaten yokmuş ki annenize kalmaya gitmişsiniz.

Öncelikle göçünmek nedir allah aşkına ya😒
Canım ben açıkçası bu evlilikte senin hatalı olmadığını düşünüyordum ama insan kendisini bu kadar suçluyorsa demek ki bir de karşı tarafı dinlemek lazım. Adam seninle vakit geçirmek istemiyor iki adım yere gelmeye üşeniyor adam sana tahammül edememiş bu kadar takıntılı bir insana kimse tahammül edemez bi yere kadar yani. İstiyorsun ki burda adama sayalım yerin dibine sokalım seni gazlayalım sen haklısın diye sen vicdanını rahatlat adama karşı iyi da ne güzel hayat. Daha dün konu açmışsın başka hesapların da var insanları kandırarak olaylar yeni yaşanmış gibi fikir istiyorsun insanlar geçmiş gitmiş bir dava için sana lafa patlatıp çözüm bulmaya çalışıyor bir bakmışlar ki çoktan boşanmışsın te allahım yaa

bende böyle düşündüm ortalık kıyamet yeri nasıl karısını almaz diyordum
Hani normal koşullarda 4 aylık hamile birinin dolmuşa bilinmesinde ne var
Bu bunca çalışan hamile kadınlar insan değil mi
Aslında KK bana bir şey öğretti, o da üyelerin geçmiş konularına bakmadan yeni konularına yorum yapma. =)) Ama insan bazen üşeniyor ya, sürekli dedektif gibi mi takılacağız? Bir de konu sahibi gibi farklı üyeliklerle aynı konuyu pişirip pişirip önümüze getirenler var, onu da hafiyelikte sınır tanımayan arkadaşlar sayesinde anlıyorum, şahsen o kadar dikkatli hiç değilim. Neyse.
Loreth Loreth S su-doku yanlış hatırlamıyorsam o bebek şu an 8 aylık.

Resmen taktım konu sahibine, eskiden üzülüyordum artık müthiş sinirleniyorum.

O bebeğe yazık değil mi böyle bir anne figürüyle büyüyecek.

Öğrencilerine yazık değil mi bu üyenin, kendisine yardım etmeyen/edemeyen/etmek istemeyen başkasının çocuğuna ne verecek?

Sadece huzur istiyorum nickini ironi olsun diye seçmiş sanırım zira kendisi dümdüz mutsuzluktan, olumsuzluktan besleniyor.
Valla mı ya? Konuyu yeni anladığım için şuan üzülme aşamasındayım ama haklısınız da, kendini toparlamak, hayatına bakmak yerine kendi kendine acıyıp duran, sürekli geçmişin muhakemesini yapan, bir adım ileri gitmeyen ve bunlarla çevresindeki insanlara zarar veren insanlar beni de müthiş sinirlendirir. Yani bu kadının acilen tedavi olması gerekiyor. Kendine de bebeğine de yazık olur böyle.

İfşa edilmediniz mi siz geçen konunuzda?

Yıldızlıyağmurlugeceler, canımyavrumm, güneşdoğacakbence falan eski hesaplarınız değil miydi, ayıp değil mi artık bu kadar insanı yeni bir üye olduğuna inanırıp aptal yerine koyarak yorum istemek?

Çocuğum doğunca anormal davrandım sabretmedi diyordunuz, kusura da bakın valla ama sabredilecek tarafınız yok, benim ekran üzerinden boşayasım geldi bu kadar sabit fikirli, saplantılı insana kim nasıl dayansın?

Kabul edin yaşım geçmesin, geliri de iyi diyerek evlendiniz. O da elinizde patladı.
Ciddi misiniz? Yuh artık. Dönüp dolaşıp aynı yerde duruyor o zaman konu sahibi. O zaman kocası da bisanmakta ayrılmakta haklı. Klavye başında insanı yoruyor, reel hayatta hayli hayli yorar bunaltir. Ayıp ya. Bu da son yorumum zira artık sinirlenmek istemiyorum.

Hani siz adam üzülsün falan istiyorsunuz ya onun icin ilk olarak ailesiyle de kendisiyle de çocuk harici görüşmeyi kesin.Yoksa bu şekilde adam her gun ayrildigina şükür ediyordur.Ayrildigim eşim ailemle görüşmeye çalışsa bana durduk yere hakaret içeren mesaj atsa iyi ki kurtulmuşum derim
Lütfen en kısa zaman da dr a gidin hergün geçmişle ilgili bir konu açıyorsunuz ben artık sizin adınıza endişeleniyorum.Çocugunuzla aranız nasıl onunla ilgilenebiliyor musunuz?

Galiba henuz kabullenme surecini atlatamadiniz. Ortada size ve evliligine deger vermeyen bir es varmis, agzinizla kus tutsaniz dahi yurumezdi bu evlilik. Kendinizi suclayacak bir durum yok. Ogretmen misiniz? Bu ise yaramaz organizmayi dusunmeyi birakin, kendinizi tertemiz ogrencilerinize verin. Kiz ogrencilerinize ayaklari uzerinde durmayi, erkek ogrencilerinize kadina saygiyi ogretin. Evlatlariniza, kendi ayaklari uzerinde dimdik duran bir anne nasil olurmus gosterin.

Back
X