4 aylık hamile eşinizi alır mıydınız?

Kızlar boşandığımın farkındayım ama hala kendimi suçluyorum.sanki ben iyi davransaydım bu evlilik bitmeyecekmiş gibi
Eşiniz size değer vermemiş ve ailesi olarak görmemiş bu çok açık değil mi? Kendinizi suçlamaktan vazgeçin, hatanız varsa eğer bu takıntılardan kurtulmak adına tedavi olmamanız.

Kızlar boşandığımın farkındayım ama hala kendimi suçluyorum.sanki ben iyi davransaydım bu evlilik bitmeyecekmiş gibi
Ben bu virüs ortamınıda hesaba katarak yorum yapmıştım
Evet hamilesiniz ama hamile haliyle hergün işe gidip gelen insanlar var
Ben böule birşeyi sorun yapmazdım sanırım
Ama herşey geçmişte kaldı geçmişte yaşamaktan vazgeçin

.4 aylık hamilesiniz.1 haftalığına annenizi görmeye gittiniz.kocanız da ilk eşinizden olan çocuğunuzla 1 hafta geçirecek.anneniz size 1 buçuk saat uzaklıkta bir ilin ilçesinde yaşıyor.il ilçe arası da 1 saat.yani toplamda 2 buçuk saat.
1 haftanın sonunda diyorsunuz ki canım beni annemden alır mısın.oda diyor ki oraya kadar gelemem sen il merkezine gel dolmuşla.ordan alırım seni.yalnız bunu size yapan aynı adamın yeğeninin karısı arıyor.dayı bizi 2 saat uzaklıktaki yazlığımuza göçür arabamız yok.o da onların eşyalarını toplayıp göçürüyor.savunması ise onların arabası yok alternatifi yok swnin alternatifin var sen dolmuşla il merkezine gekebilirsin oluyor.
Ne yapardınız?

2.olarak bir haftasonu eşinize sürekli söylüyorsunuz ya gel intrrnetren bişeyler araştırmaya ara ver 15 dk sohbet edelim.adam yok diyor.ardından ablası arıyor gel bizi al diyor ablasına gidip bir saat oturuyor??????
Sizi tanımıyorum ama boşandığınızı yazmışlar.
Siz haksızsınız desek ne yapacaksınız? ESKİ eşinizden özür mü dileyeceksiniz?

Sürekli geçmişi düşünüyorsunuz.
Etrafınızda derdinizi paylaşacağınız kimse yok.
Buraya yazıp anlık rahatlıyorsunuz.
Ayrıldınız bitti geçmiş olsun.
Ama içinizde unutamadığınız şeyler sizi yaralayan geçmişi kabul edil muhasebesini yapmak için bir psikoloğa gidin.
Hem geleceğe daha güvenle bakarsınız.

Brnc sizin konu açmanız yasaklanmalı bezdirdiniz milleti herkes konuşuyor öneri veriyor siz yeni baştan dönüyorsunuz

Evlilik kurumu 2 tarafın çabalarıyla devam eder. Farklı davransaydınız bile eninde sonunda boşanacaktınız. Bugün boşanmazdınız, 5 sene 10 sene sonra olurdu orası ayrı.

Lütfen kaç konudur size verilen tavsiyeleri dinleyin ve acilen terapiye başlayın. Anladığım kadarı ile çocuğunuzda var. En azından onun için ayakta durmak zorundasınız. Siz aşırı derecede saplantılısınız ve sanki kendinize acı çektirmekten zevk alıyorsunuz. Yani evet eski kocanız haksız, ee sonuçta ne değişecek??? Değiştiremeyeceğiniz şeylerde boğulmak yerine, önünüze bakıp yeni hayat kurun.

Evlilik kurumu 2 tarafın çabalarıyla devam eder. Farklı davransaydınız bile eninde sonunda boşanacaktınız. Bugün boşanmazdınız, 5 sene 10 sene sonra olurdu orası ayrı.

Lütfen kaç konudur size verilen tavsiyeleri dinleyin ve acilen terapiye başlayın. Anladığım kadarı ile çocuklarınızda var. En azından onlar için ayakta durmak zorundasınız. Siz aşırı derecede saplantılısınız ve sanki kendinize acı çektirmekten zevk alıyorsunuz. Yani evet eski kocanız haksız, ee sonuçta ne değişecek??? Değiştiremeyeceğiniz şeylerde boğulmak yerine, önünüze bakıp yeni hayat kurun.
Terapi artı ilaç alıyorum canım

Adam sizi sevmiyordu ki
Ne kadar iyi davransanız da işe yaramazdı

O ADAM SİZİ SEVMİYORDU

Kabul edin artık.

Terapi artı ilaç alıyorum canım
Bende bir dönem ilaç kullandım, oldukça faydasını gördüm. Tedaviniz çok yeni ise belki etkisini henüz tam göstermemiş olabilir. Diğer durumda ilaçlarınız yetersiz kalıyorda olabilir. Eğer uzun süredir ilaç kullanıp hala bu durumda iseniz, doktorunuzla tekrardan görüşün. Ayrıca düşünmekten vazgeçin, geçmiş işte, adı üstünde geçmiş gitmiş. O zamana dönmek mümkün değil ama geleceğinizi güzelleştirme şansınız hala var.

Niye evlendi SEVMEDİĞİ kadınla günahına girdi?

Çünkü akılsız
Çünkü merhametsiz
Çünkü vicdansız

Sizinle ilgisi yok. Onun kişilik problemi olduğu için yaptı. Bırakın artık neden diye sormayı. Türlü türlü insan var hayatta. Herkes normal değil ki

Niye evlendi SEVMEDİĞİ kadınla günahına girdi?

Evlenmeden önce belli etmiştir size merhamet etmediğini, sevmediğini?
Siz bunu bile bile neden evlendiniz? Neden kendinize acımadınız? Neden anne babanıza acımadınız?

Dönüp kendinize de soru sorun.

Normalde seven,değer veren adam böyle yapmaz.Boşuna oturup üzülmeyin bişey kaybetmemişsiniz.Hem size evet ufak tefek şeyleri sorun etmişsiniz desek burada ne yapacaksınız gidip özür mü dileyeceksiniz?Yorumlardan anladığım sadece alma bırakma olayı yüzünden ayrılmamışsınız çok daha büyük sorunlar var arkanıza bakmayın artık

Back
X