4 Aylık kilo verme yarışması

Bisiklet vücudu güzelleştiriyor dıye duydum tatlım doğru mu ? beli inceltip kalçayı kaldırıyormuş doğru mu ?

Selamlar, ben halen 75,5tayım hiç kilo veremedim bu hafta ve hasta oldum, acil detoksa başlamam gerek sanırım, şu anda vücudum bu kiloda inat ediyor

Aramızda yüz gram var canım tatlıtambak kendine rakip beni seçti bende seni seçiyorum nehircim sanırım sende emziriyon???
Belki bu şekilde daha çok gaza gelirsin

Maşallah canım sana aman ben gibi yapma bi ara verince zor toparlanıyor hadi azmine kuvvet canım

Bu arada kirmizibalikkac ne guzel vermissin okadar kiloyu.benimde oglum 11 aylik .90 kilo doguMa girdim.hala 82 kiloyum.hos zateen 78 kiloydum hamile kaldigimddaa.
evet canim ben sezerynla dogum yapmistim 3 gun sonra eve geldigimde hemen tartildim o halimle 98 kiloydum. Bir ay dolunca hemen zayiflama cabalarina basladim. Kimi zaman bozdum kimi zaman ilerledim. Ama ilk 4 ay sabahlari bir somun ekmek kocaman kase tahin pekmez bir kase dolusu peynir vs yiyordum.

Tebrik ederim cok iyi.ben hic oyle 2-3kilo veremiyorum.masallah sana

Canım emziriyorum
Bisiklet vücudu güzelleştiriyor dıye duydum tatlım doğru mu ? beli inceltip kalçayı kaldırıyormuş doğru mu ?

Canım ben gebelikten önce 30 dk bisiklet 15 dkda zumba yyapıyordum 81.5 olmuştum ama belin cidden çok inceldi. Kalça küçüldü ve dikleşti canım. Memnun kaldım yani bu egzersiz ban göre çıkabildiğim zamanlar da yürüyüş oluyor

Gunaydın kızlar ,
Bu sabahkı kılom : 56,1 ( -700 )
Tebrikler tatlim
KENDİME ÇOK KIZIYORUM NE BU YOYO GİBİ + - BU NE DIR YAAAAA
MILLET HER İSTEDİĞİNİ YEDIĞI HALDE SIFIR BEDEN BEN EN UFAK KAÇAMAKTA HATTA KAÇAMAK OLMASADA ADET OLUNCA + BASIYORUM OYNATCAM YAAAAAAAAAAAAAA BU NEDIR

YA ARKADAŞLAR HAFTAYA KİLO VEREMEZSEM ATIN BENI YAAAAA NEFRET EDIYORUM BUTUN ENERJIM YERLERDE
malesef bazi insanlar ne yese yariyo ufacik bi kacamak yapayim mutlaka + cikarim kimiside yer yer kurtlu gibi kilo almaz onlarinda trioid bezleri hizli calisiyo bizimki yavas iste elimizden gelenin fazlasini ortaya koymak zorundayiz .kendimize psikolojik enerji yüklemesi yapmalıyız seni gaza getircek hareketli sarkilar dinlemeni öneririm.mesela ben sarki dinlemeyi sevmem daralirim ama hit pop sarkilar dinliyorum bazen beni hirslandiriyo fit olmam gerektiğini kendime bakma isteğimi hırslarimi kamçılıyo gazliyoo yani

Sizi seviyorm üye oldugundan bu yana motivasyonum en üst düzeyde...
Bende zumba yapmak istiyorm ama hareketler biraz zor gibi ayrica eliptik bisikletimde var evde onlada calisicm

Canım önümüzdeki de ki haftaya kadar 3 ya da 4 gün boyunca bisikleti ni kullan en az 30 dk canım. suyu arttırdım farkı gör.
Ayrıca ben 16 dk zumba buldumhem kolay hem bana ggöre yaptıkça alışıyor sun canim

fileeeee senin moralin bozuksa biz öldük o zaman. Sen 1 ayda 9 kilo verdin daha ne istiyorsun bu ayın kraliçesisin. Maşallah sana istikrarliymissin tebrikler..ikinci ay bu kadar verme. Ikinci ay verecegin maksimum 5 kilo olsun saglikli olsun cok hizli gitme. Ayy anlatsana 9 kilo neler degistirdii.rahat nefes aliyosun onu bilirim..yumusak olmussundur oda zamanla toplanir sıkılasır

Ewt anlatta bizide özendir biraz

Bence savunma mekanizman devreye girmiş ve kas miktarın artmış sıkma canini sen oncaaa kilolar vermiş bir inansn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…