Bisiklet vücudu güzelleştiriyor dıye duydum tatlım doğru mu ? beli inceltip kalçayı kaldırıyormuş doğru mu ?Ben de çokistedim yyürüyüş bandı ama eşim almadı sağlıklı değildik ses çıkarıyor diye lojmandayiz da onun yerine kondisyon bisikleti aldı. Kullanıyorum ama bu konularda daha bilgili oolsaydım eliptik bisiklet aldirirdim
Aramızda yüz gram var canım tatlıtambak kendine rakip beni seçti bende seni seçiyorum nehircim sanırım sende emziriyon???Ben yine gram gram vermisim.ama + dayim diye cok korkmustum.azar azar da olsa gitsin su kilolar.
Gecen hafta. 82
Bu hafta.81.6
400 gram gitmis
Bu hafaa daha dikkat edicem.8 mart oglumun dogum gunu.o gune kadar en azindan hamile kaldigim kiloma 78 e insem cok mutlu olacam.1 ay var ama gram gram gidiyor.
Maşallah canım sana aman ben gibi yapma bi ara verince zor toparlanıyor hadi azmine kuvvet canımEvet canlarım kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenlerde de benim gibi gazagelecek iinşallah
geçen hafta 89
bu hafta 85.8
Fark 3.2 kg ama bunun 2 kg ödem di biliyorum
inşallah haftaya hedef 84.5
Bu hafta cok tatli yedim.insallah bu hafta tatliyi azaltacam spora da daha dikkat gösterecem.
evet canim ben sezerynla dogum yapmistim 3 gun sonra eve geldigimde hemen tartildim o halimle 98 kiloydum. Bir ay dolunca hemen zayiflama cabalarina basladim. Kimi zaman bozdum kimi zaman ilerledim. Ama ilk 4 ay sabahlari bir somun ekmek kocaman kase tahin pekmez bir kase dolusu peynir vs yiyordum.Bu arada kirmizibalikkac ne guzel vermissin okadar kiloyu.benimde oglum 11 aylik .90 kilo doguMa girdim.hala 82 kiloyum.hos zateen 78 kiloydum hamile kaldigimddaa.
Tebrik ederim cok iyi.ben hic oyle 2-3kilo veremiyorum.masallah sana
Bisiklet vücudu güzelleştiriyor dıye duydum tatlım doğru mu ? beli inceltip kalçayı kaldırıyormuş doğru mu ?
Aramızda yüz gram var canım tatlıtambak kendine rakip beni seçti bende seni seçiyorum nehircim sanırım sende emziriyon???
Belki bu şekilde daha çok gaza gelirsin
Maşallah canım sana aman ben gibi yapma bi ara verince zor toparlanıyor hadi azmine kuvvet canım
Günaydın kızlar
Bugünkü kilom 62. Geçen haftaya göre sadece 200 gram vermişim. Ama dün akşam (hiç kaçamak yapılmaması gereken bir gün) fazla yedim maalesef..
04/02/2015......67.500 (-700)
04/02/2015 70,6 ( -400)
((((((((((((
bende sadece 300 rm vermişim 61,500 kilombuna da şükür
Bende 86 kiloyum kizlar bende rakip oldum sizeSeni yakalayacak bak Hızlan biraz
Bende 86 kiloyum kizlar bende rakip oldum size
Sizi seviyorm üye oldugundan bu yana motivasyonum en üst düzeyde...Zaten naz ve seni ve nehir sıkı takipteyim canlar.
Tebrikler tatlimGunaydın kızlar ,
Bu sabahkı kılom : 56,1 ( -700 )
KENDİME ÇOK KIZIYORUM NE BU YOYO GİBİ + - BU NE DIR YAAAAA
MILLET HER İSTEDİĞİNİ YEDIĞI HALDE SIFIR BEDEN BEN EN UFAK KAÇAMAKTA HATTA KAÇAMAK OLMASADA ADET OLUNCA + BASIYORUM OYNATCAM YAAAAAAAAAAAAAA BU NEDIR
malesef bazi insanlar ne yese yariyo ufacik bi kacamak yapayim mutlaka + cikarim kimiside yer yer kurtlu gibi kilo almazYA ARKADAŞLAR HAFTAYA KİLO VEREMEZSEM ATIN BENI YAAAAA NEFRET EDIYORUM BUTUN ENERJIM YERLERDE
57.1 bu hafta -100gcık bunada şükür almamışım bu hafta cok güzel olcak herkez için arkadaşlar inşallah
Günaydın kızlar
Geçen hafta 61.3
Bugün 60.1
-1.200 gr
Sizi seviyorm üye oldugundan bu yana motivasyonum en üst düzeyde...
Bende zumba yapmak istiyorm ama hareketler biraz zor gibi ayrica eliptik bisikletimde var evde onlada calisicm
fileeeee senin moralin bozuksa biz öldük o zaman. Sen 1 ayda 9 kilo verdin daha ne istiyorsun bu ayın kraliçesisin. Maşallah sana istikrarliymissin tebrikler..ikinci ay bu kadar verme. Ikinci ay verecegin maksimum 5 kilo olsun saglikli olsun cok hizli gitme. Ayy anlatsana 9 kilo neler degistirdii.rahat nefes aliyosun onu bilirim..yumusak olmussundur oda zamanla toplanir sıkılasırgünaydın kızlar
morelim çok bozuk sabahtan beri berki 10 kere tartıya çıktım sonuç hep aynı 86 pazar sabahı 85.500 geliyordum biliyorum adet olcağımı tam zamanı şiştiğimide fark deiyordum ama ginede artı beklemiyordum.
Ewt anlatta bizide özendir birazfileeeee senin moralin bozuksa biz öldük o zaman. Sen 1 ayda 9 kilo verdin daha ne istiyorsun bu ayın kraliçesisin. Maşallah sana istikrarliymissin tebrikler..ikinci ay bu kadar verme. Ikinci ay verecegin maksimum 5 kilo olsun saglikli olsun cok hizli gitme. Ayy anlatsana 9 kilo neler degistirdii.rahat nefes aliyosun onu bilirim..yumusak olmussundur oda zamanla toplanir sıkılasır
Bence savunma mekanizman devreye girmiş ve kas miktarın artmış sıkma canini sen oncaaa kilolar vermiş bir inansnkızlar
benim moral motivasyon yerlerde
vereceğim yerde kilo alıyorum
nerde yanlış yapıyorum ALLAHIM
1 haftadır deliler gibi spor yapıyorum
beslenmeme de dikkat ediyorum
sadece tek hatam akşamları 1 avuç çerez yiyorum 4-5 gündür
onun etkisi bukadar da gösterirmi kendini spor yapıyorum nasıl olsa diye rahatlıkla yiyordum ama
daha önce kaçamak yaptığım zamanlar az da olsa veriyordum ama şimdi sanki burda tutuklu kaldım
duraklama dönemine mi girdim ne oldu bilmiyorum
neyse sadete geleyim KİLOM:62.3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?