Aa olur mu sen boyle diyerek beynini kacamak yapmaya hazirliyosun ama.Inşallah kac aydir al ver yerim de sayıyorum....
kirmizi eger kacamak yaparsam beni sil listeden olur mu. Bari sizin de motivasyonunu zu azaltmayayim
Ara tatil uzun ve bol kacamakli oldu canim:) artik buralardayim amanerelerdesin canım senide görmedim topik de tatlım merak ediyordum ?
Tesekkur ederim:)l
Günaydın afiyet olsun cok güzel görünüyor
merhaba tatlım ,Ben bayadır gelemedim.
Motivasyonum yerle bir oldu reeldede görüştüğümüz KKdaki kızçelerde yeniden bir başlangıç yapalım dedik nasıl gidiyor:)
Geçmiş fotolara bakıyım dedim belki ilham gelir die
merhaba tatlım ,
Hımmm başka bir topiktemi yazıyorsun anlamadım tatlım ? motivasyonu herkesin arada bir gidiyor maalesef , hemen hepimizin toparlaması dileğiyle :)
Haha canim yaersni:D post: 39581453 .!.:Bu arada bizi toparlayanda sevgi böylelikle bunuda anladık
Hele bir yazmayalım kıyamet koparır valla
kaçamak yapmassan olursun tatlımGünaydın kızlaaaarrrr
Bende aynıyım ya 2ileri 1geri niye böyle oldum of ya tam motivasyonum iyiydi tel virüs bulaştı sizlerle Paylaşım yapamayınca kötü gittim yine....
Ama pes etmek yok eşimin d.gününe 75 Olacağım yani 23 marta kadar olacam inşallah hadi kızlar desteklerinizi bekliyorum
Bu arada bizi toparlayanda sevgi böylelikle bunuda anladık
Hele bir yazmayalım kıyamet koparır valla
Olursun tabikide canım , kaçamak yok :)Günaydın kızlaaaarrrr
Bende aynıyım ya 2ileri 1geri niye böyle oldum of ya tam motivasyonum iyiydi tel virüs bulaştı sizlerle Paylaşım yapamayınca kötü gittim yine....
Ama pes etmek yok eşimin d.gününe 75 Olacağım yani 23 marta kadar olacam inşallah hadi kızlar desteklerinizi bekliyorum
Tabiki de olursunuz kizlarkaçamak yapmassan olursun tatlım
bende 21 mart oğlusun doğum gününde 68 olmak ıstıyorum:)
Tatlim sensiz olur mu hiçInşallah kac aydir al ver yerim de sayıyorum....
kirmizi eger kacamak yaparsam beni sil listeden olur mu. Bari sizin de motivasyonunu zu azaltmayayim
Canim tatlitambak a ayni sey yazmis izsensiz olurmu hıc bu topik tatlı tambakım . Sen hep ol , kaçamak yapma tabıkıde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?