4 Aylık kilo verme yarışması

Günaydın kızlar dün akşam bir kaçamak yaptım söylemiş hemde saat 23 te ama bugün hızlı başladım
sabah
1 dl ekmek ve yoğurtlu sebze kavurmasi
yedim
az sonra 9 lu çay yeni aldım denicem ve bir hurma ile ara yapicam

Ben bayadır gelemedim.
Motivasyonum yerle bir oldu reeldede görüştüğümüz KKdaki kızçelerde yeniden bir başlangıç yapalım dedik nasıl gidiyor:)

Geçmiş fotolara bakıyım dedim belki ilham gelir die

Inşallah kac aydir al ver yerim de sayıyorum....
kirmizi eger kacamak yaparsam beni sil listeden olur mu. Bari sizin de motivasyonunu zu azaltmayayim
Aa olur mu sen boyle diyerek beynini kacamak yapmaya hazirliyosun ama.
nerelerdesin canım senide görmedim topik de tatlım merak ediyordum ?
Ara tatil uzun ve bol kacamakli oldu canim:) artik buralardayim ama

l
Günaydın afiyet olsun cok güzel görünüyor
Tesekkur ederim:)

merhaba tatlım ,
Hımmm başka bir topiktemi yazıyorsun anlamadım tatlım ? motivasyonu herkesin arada bir gidiyor maalesef , hemen hepimizin toparlaması dileğiyle :)

Günaydın kızlaaaarrrr
Bende aynıyım ya 2ileri 1geri niye böyle oldum of ya tam motivasyonum iyiydi tel virüs bulaştı sizlerle Paylaşım yapamayınca kötü gittim yine....
Ama pes etmek yok eşimin d.gününe 75 Olacağım yani 23 marta kadar olacam inşallah hadi kızlar desteklerinizi bekliyorum

merhaba tatlım ,
Hımmm başka bir topiktemi yazıyorsun anlamadım tatlım ? motivasyonu herkesin arada bir gidiyor maalesef , hemen hepimizin toparlaması dileğiyle :)

Biz kızçelerle uzun zamandır motivasyonumuzu kaybetmiştik canım ya
Sonra baktık olcak gibi değil zaten haberleştiğimiz için konuştuk yeni bir başlangıç yapalım dedik.
Ve sevgi bacım topik açtı.
Artık hep beraber buralardayız..

Vazgeçmek yok..

kaçamak yapmassan olursun tatlım
bende 21 mart oğlusun doğum gününde 68 olmak ıstıyorum:)

Öğle 5 yk kuru fasulye
2 dl çavdar ekmegi
2 sb ayran
1 kk pernir alakasız ama canım çekti
1 kare bitter akşam ekmek yemem artık söz burdan aksamlari ekmek yememe kararı aldim

Olursun tabikide canım , kaçamak yok :)

Ogle
1 tabak pirasa
1 kase yogurt

Bitki caylarimi da ictim
Birazdan sekersiz Nescafe icicem

Bahar geliyor hizlanalim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…