4 Aylık kilo verme yarışması

menü
kahvaltıeynirli tost,kepek ekmekle
3 zeytin
açık çay
ara:sütlü kahve
öğlen:
haşlanmış tavuk,
bol yeşillik 2dilim kepek ek
ara:elma
akşam:
sebze yemeği
yoğurt
1 dilim kepek ek
ara:şimdi 1 avuç leblebi
su 2.5 lt
spor:35 dk koşu bandı.

Slm kızlar yokluğumu fark etmediniz
Telefonuma virüs bulaşmış giremedim tabi bu arada çokda dikkat edemedim siz olmayınca yarın sabah kolları tekrar sıvayalım demi ama hepinizi öptüm iyi geceler

Telefonuma virüs bulaşmış giremedim tabi bu arada çokda dikkat edemedim siz olmayınca yarın sabah kolları tekrar sıvayalım demi ama hepinizi öptüm iyi geceler
hosgeldın canım ben farketmıstım yokluğunu hafta sonu yoğunluğundan gıremıyo heralde demıstım

Gunaydın Nazcım ,
Bende farkettım ama hafta sonu herkes aktif giremiyor diye dusunmustum , bugün soracaktım kızlara

Gunaydin kizlar bu 3 gundur üstüste misafirim vardi . Bugun de ben davetliyim. Bugun filenin sayesinde umutlandim ve tekrar kollari sıkı bir sekild3 sıvadim. menümü aksam toplu halde paylasacahim veeee yorum istiyorum

Gunaydin kizlar bu 3 gundur üstte misafirim vardi . Bugun de ben davetliyim. Bugun filenin sayesinde umutlandim ve tekrar kollari sıkı bir sekild3 sıvadim. menümü aksam toplu halde paylasacahim veeee yorum istiyorum
Bende semin gibi bugun basliyorum diyip sonradan bozanlardanim canim uzun bi suredir ama bugun bende gercekten yeniden basladim sakin bu sefer pes etme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…