tamam canimCanım ben baştan hedef belirtmemişim galiba hep 65 düşünüyordum ama artık 62 istiyorum. Sana zahmet benim hedefi 62 yapabilir misin
hosgeldın canım ben farketmıstım yokluğunu hafta sonu yoğunluğundan gıremıyo heralde demıstımSlm kızlar yokluğumu fark etmediniz
Telefonuma virüs bulaşmış giremedim tabi bu arada çokda dikkat edemedim siz olmayınca yarın sabah kolları tekrar sıvayalım demi ama hepinizi öptüm iyi geceler
Gunaydın Nazcım ,Slm kızlar yokluğumu fark etmediniz
Telefonuma virüs bulaşmış giremedim tabi bu arada çokda dikkat edemedim siz olmayınca yarın sabah kolları tekrar sıvayalım demi ama hepinizi öptüm iyi geceler
yarışmanın sonunda yemek olmaz mı hıc :)yarışmanın sonunda yemek varsa ben yarışmaya hazıırm:)
Bende semin gibi bugun basliyorum diyip sonradan bozanlardanim canim uzun bi suredirGunaydin kizlar bu 3 gundur üstte misafirim vardi . Bugun de ben davetliyim. Bugun filenin sayesinde umutlandim ve tekrar kollari sıkı bir sekild3 sıvadim. menümü aksam toplu halde paylasacahim veeee yorum istiyorum
Bende semin gibi bugun basliyorum diyip sonradan bozanlardanim canim uzun bi suredirama bugun bende gercekten yeniden basladim sakin bu sefer pes etme:)
Gormen icin kacamak yapmamak gerek:) bende aylardir 55 goremedim:/Insallah canim ya yeni ben bir 79.9 u gorsem sanki daha da hirslanacam. 82 de olur
Gormen icin kacamak yapmamak gerek:) bende aylardir 55 goremedim:/
nerelerdesin canım senide görmedim topik de tatlım merak ediyordum ?Gunaydin kizlar
lGunaydin kizlar
sensiz olurmu hıc bu topik tatlı tambakım . Sen hep ol , kaçamak yapma tabıkıde :)Inşallah kac aydir al ver yerim de sayıyorum....
kirmizi eger kacamak yaparsam beni sil listeden olur mu. Bari sizin de motivasyonunu zu azaltmayayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?