evet hedefimde tam bu 4 mart 79 inşallah olurum.
Tüketme canım umudunu öncelikle yapacağına inan ve azmet Allah ın izniyle yapılmayacak şey yoktur.Benim de hedefim oyle idi. Ama sanki umudum tükeniyor
Tüketme canım umudunu öncelikle yapacağına inan ve azmet Allah ın izniyle yapılmayacak şey yoktur.
Mesela benim 69 şubat sonu, 65 mart sonu sen de böyle kısa vadeli hedefler koy kendine.
Canim gayet guzel yapiyorsun diyeti sen ,boyun uzunmus tatlim benden daha zayifsin su anda hatta , 50 li kilolar cok zayif durabilir sende yada ben hafif kivrimli daha cok begeniyorum bayanlari , tabi guzellik cok goreceli tatlimSagol canim evet az yemiyorum
Hersey den yiyorum ama olculu olmaya calisiyorum tabi arada kacamaklar la
Boyum 1.70 canim
Ama ne bileyim soyle 55 kiloyum demek de ayri bir mutluluk olsa gerek
Cok guzel vermissin tatlim 17 kg ne demek masallah cnmKizlar ben iki gundur hic su icemiyorum ee buda haliyle kilo vermemi engelliyo hic istahim da yok ama ilac icmek icin biseyler yiyorum taporlamam lazim bir an once:)
Bu hafta sabit ciksam bile raziyim:)kilo verme surecimde hep duse kalka ama az da olsa eksilerle ilerliyorum pes etmek yokk hedefim olan 60 i gormeden pes etmiycemm asla:))
Gecen sene 21 mart da 90 kiloydum
11 ay gecti 73 kiloyum:))
Hic yoktan iyidir diyorum
Vucudumdan tam 17 kilo gitti 2 kilo bile versem komsularim hemen farkediyo cok dikkatliler sagolsunlar e buda beni simartiyo tabi:)) yazin oglumla bahcede parkta piknikte 60 kilo olarak gezmek istiyorum ve tabi esim ve kizimlada:))))))))))
Hedefine ulasacagina ben eminim tatlimslm kızlar bende şükür 2 gündür kendimi toparladım menülerim düzene girdi spor da var hayatımda inşallah daha güzel olacak her şey.beni beni 79 geliyorum sana doğru ilk hedefim
Kizlar sizinle bi bilgi paylasmak istiyorum belki bileniniz vardir bilmeyenler icin sut balgami artirip koyulastiriyordun aksam oglusa balik yedirdim diye sut vermedim bu sabah da vermedim cok sukur oksurugu azaldi :))
Kizimi goturdugum doktor soylemisti onun yerine
corbalarina bol bol dereotu maydonoz koy demisti onlardan da alir sutten alicagini demisti sagolsun bide c vitamini tabiki :))
Canim nasilda ciger istedi yapayim bende bari ,bazen dusun dusun yemek bulamiyorum buradan iyi oluyor bazen :)Slm kızlar
Ara
5 yulaflı Bisküvi
Akşam şimdi yedim
Yağsız Ciğer
Bi bardak kola
2 Kaşık tadımlık bulgur pilavı
sende benim canimsinCanimsin sen benim gercekten cok guzel motive ediyorsun cnm hepimizi bu nedenle bizim topigimiz en guzeli :) cok guzel bir grup oldu sayende cnm
canim bende geçen sene martta 89 dum sen benden iyi vermişsin :)) bende yazin em azindan 65 diyorum ama gonul isterki 54Kizlar ben iki gundur hic su icemiyorum ee buda haliyle kilo vermemi engelliyo hic istahim da yok ama ilac icmek icin biseyler yiyorum taporlamam lazim bir an once:)
Bu hafta sabit ciksam bile raziyim:)kilo verme surecimde hep duse kalka ama az da olsa eksilerle ilerliyorum pes etmek yokk hedefim olan 60 i gormeden pes etmiycemm asla:))
Gecen sene 21 mart da 90 kiloydum
11 ay gecti 73 kiloyum:))
Hic yoktan iyidir diyorum
Vucudumdan tam 17 kilo gitti 2 kilo bile versem komsularim hemen farkediyo cok dikkatliler sagolsunlar e buda beni simartiyo tabi:)) yazin oglumla bahcede parkta piknikte 60 kilo olarak gezmek istiyorum ve tabi esim ve kizimlada:))))))))))
benim goguslerim yogun emzirdigim icin kocamanInsallah canim emzirmem azaldi zaten canim goguslerim bile kuculduler
helaal sanaa unutma bana cvo vermeyi.canım eşinin tavrı nasıl sorusuna şimdi cevap vermiyecem 10 mart ta semilere gidecek 1 hafta kalacak nereden baksan 3 hafta var önümde vere bildiğim kadar verecem kilo o gelmeden saçlarımı boyatıp kestirecem o gün soruna cevap veririm.bakalım görecem ben dış görünüşe önem vermem diyen eşimi.
canim simdilik oylesine yaziyorum. gunden gune kilom :) insallahKirmizibalikcim 25 mart daha gelmedi kiii niye 74.4 yazdin canim sen gecen hafta aldigini vetirsin cabiuk gelen cabuk gider insallah
olmasak ta en azından yaklaşırız canım.Benim de hedefim oyle idi. Ama sanki umudum tükeniyor
Canım ben baştan hedef belirtmemişim galiba hep 65 düşünüyordum ama artık 62 istiyorum. Sana zahmet benim hedefi 62 yapabilir misinbugun hava iyiydi tam 3 saat yurudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?