4 Aylık kilo verme yarışması

Kizlar sizinle bi bilgi paylasmak istiyorum belki bileniniz vardir bilmeyenler icin sut balgami artirip koyulastiriyor dun aksam oglusa balik yedirdim diye sut vermedim bu sabah da vermedim cok sukur oksurugu azaldi :))

Kizimi goturdugum doktor soylemisti onun yerine corbalarina bol bol dereotu maydonoz koy demisti onlardan da alir sutten alicagini demisti sagolsun bide c vitamini tabiki :))

Tüketme canım umudunu öncelikle yapacağına inan ve azmet Allah ın izniyle yapılmayacak şey yoktur.
Mesela benim 69 şubat sonu, 65 mart sonu sen de böyle kısa vadeli hedefler koy kendine.

Haklisin canin hala umuta 80 olacan 4 martta diyorum kendime

Sagol canim evet az yemiyorum
Hersey den yiyorum ama olculu olmaya calisiyorum tabi arada kacamaklar la
Boyum 1.70 canim
Ama ne bileyim soyle 55 kiloyum demek de ayri bir mutluluk olsa gerek
Canim gayet guzel yapiyorsun diyeti sen ,boyun uzunmus tatlim benden daha zayifsin su anda hatta , 50 li kilolar cok zayif durabilir sende yada ben hafif kivrimli daha cok begeniyorum bayanlari , tabi guzellik cok goreceli tatlim

Cok guzel vermissin tatlim 17 kg ne demek masallah cnm

Bilmiyordum ben bunu cok guzel bir bilgi

Bugün yediklerim
Sabah:3 kasık yulaf ezmesi,2 kasık süt ile pişti
1 muz,3-4 çilek
Öğle:evyapımı zeytinli poğaça
1 bardak ayran
Domates,marul
Ara öğün:1 ç.bardağı leblebi
2 kasık kuru üzüm
1 fincan sütlü kahve
Aksam:3 kaşık yulaf ezmesi 2 kaşık süt ile pisti
Kivi,çilek
bugünde spor yoook

canim bende geçen sene martta 89 dum sen benden iyi vermişsin :)) bende yazin em azindan 65 diyorum ama gonul isterki 54

helaal sanaa unutma bana cvo vermeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…