- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Ayy inşallah
Kızlar memleket meselesi ha bende samsun lüzum ama es durumundan erbaliyimTokat'ın neresindensin sen
Süpersiniz tatlı içime doğdu sen yarın 84 lerde cikacan2 gundur diyete bozmadan devam ettigim icin cok mutluyum yaaaa
bu da menum bugun ki dun o kadar açtim ki sabah 6 da
1 dilim ekmek
lor peyniri
biber turşusu
ara
1 salatalık
Ara
şekersiz türk kahvesi
14 .30 da oglen
1 tavada yumurta
çeyrek ekmege tost
Roka domates
4 yk yogurt
Aksam da 18 den once yerimmm
1 tabak haslama et
salata
auran
Hoş geldin arkadaşım bende migren var ve evet açlık tetikliyor arada o yüzden hafif bir şeylerle geçiştirmek lazimbilmem fazla ac kalamıyorum mıgren var canıım bendee...daha az yemeye başladım bakalım hayırlısı.. bi yola girdik bakalımm..
Gelelim menum hhhhimm ne Yemisti m bakım
sabah
1 dl çavdar ekmegi
1ck bal
1 kk peynir
ara
1 hurma
1 Nescafe 2 li
öğle
1 kepçe çorba
1 kk peynir
1 dl ekmek
1 kare bitter
akşam
4 yk pilav tavuklu
kola zero
2 kare bitter
dönemsel tatlı krizleri var bitter anca kesiyor fazla kaçırdım galiba
Süpersiniz tatlı içime doğdu sen yarın 84 lerde cikacan
Tatlı isteğim okadar fazlaki anlatamam tek care bunu buldum ne haftası her gün yemeden duramaz oldum acaba alışkanlık yaptıCanim o iki kare bitteri galiba diyetisyen ler hafta da 1 ya da 2 oneriyorlar doye biliyorum.
aksam salata ve ayran olsaydi daha tok kalkardin sofradan veeee gece acikman daha gec olurdu
Tatlı isteğim okadar fazlaki anlatamam tek care bunu buldum ne haftası her gün yemeden duramaz oldum acaba alışkanlık yaptı
Samsunun neresi bende samsunluyumKızlar memleket meselesi ha bende samsun lüzum ama es durumundan erbaliyim
Hoş geldin arkadaşım bende migren var ve evet açlık tetikliyor arada o yüzden hafif bir şeylerle geçiştirmek lazim
Samsun Ondokuz Mayıs ilçesi senSamsunun neresi bende samsunluyum
Aslında bir çok şey tetikliyor ama açlık kesinhosbuldum canımm:))kesınlıklee mıgrenın açlığa tahammulu yokk(
Aslında bir çok şey tetikliyor ama açlık kesin
Bende bu aksam sadece cay icicem soz hadi bakalım açınca aklıma sen gelicem arkadaşım ve dayanicamaksam: 1 kase çorba
4 yk patlıcan
4 yk bulgur pılavı
salata
cay ve kahveyle kapatmayı düşünüyorum..
Bende bu aksam sadece cay icicem soz hadi bakalım açınca aklıma sen gelicem arkadaşım ve dayanicam[/QUOTE
canım benım hadıı bakalımm:))bu arada kac kiloyla başladın??suan kac kıloson??kac kilo verdın??
güzel fikir yarın kahvaltıda yapayımDomates maydanoz peynir ve zeytinyagi immm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?