4 Aylık kilo verme yarışması

Turkishcandy yazmis canim

neden adet olmuyor yeni dogummu yaptin eger oyleyse orucu neden tutuyorsun kafam karisti

benimde bacaklarim kalindir o sebeple bacak egzersizlerini biraktim.yuruyus yapiyorum firsat oldukca insallah bu kalinlastirmaz
squat ya da jillian kalınlaştırıyo diye okudum çoğu yerde:/ inceltiyo diyen de var ama bilmiyorum. yürüyüş de benim alt bacaklarımda kas yaptı. napcagımı bilmiyorum

kızlar evlendıgımde 2 sene boyunca spor salonuna gıttım..hos o zamanda zayıftım sırf vakıt gecırmek ıcındı..daha sonra esımın ısınden dolayı aılemle yasamaya başladım ve sporu bıraktımm..bıraktığım ann bende kilo artısı oldu..anladım kı spora baslarsam bırakmamalıyım..devamı gelmeli..kendım ıcın en güzel sporr yuruyuss..

squat ya da jillian kalınlaştırıyo diye okudum çoğu yerde:/ inceltiyo diyen de var ama bilmiyorum. yürüyüş de benim alt bacaklarımda kas yaptı. napcagımı bilmiyorum
Senin başarı hikayeni çok merak ettim canım kızımı okula bırakıp geleyim okucam

Evet coook ama cooook dikkat ettim 2 nedeni olabilir 1. Adet olmuyorum 3 aydır 2.oruc tutuyorum sahuru yapıp yatyorum gün içinde egzersiz yapmıyorum allahtan son 2 gün kaldı umarım değişme olur
canım sahur da su falan içmişsindir,ondan +çıkmıştır bide iftara yakın tartıl.

c
doğru 3 kere kaçamak yapalı listen çıkaralım
ay sonunda 2 kilonun altında kilo verenler listeden çıkaralım ama af yok direk silinsin,tabiki herkes kabul ederse.
anım ole bişi olsa ben ılk sırada yer alırım sılınmek ıcınn..ben her kaçamağı yapıyorum ama az yıyorumm..o kadar yememe ragmende yıne cok sukur - lerdeyim

kızlar çok işim var çıkıyorum akşama önce ığdıra gidip annemleri alıp oradan da köye gideceğiz.annemin halasının kızı vefat etmiş başsağlığına gideceğiz.

Kizlar bence ilerde de devam ettiremeyeceginiz bir sporu yapmayin sonrasinda kilo alirsiniz. Tum hayatiniz botunca Yapabileceginiz bir spora devam edin. Mesela benim icin yürüyüş kondisyon bisikleti ve zumba tabi bunlarin hepsini ayni anda yapmıyorum donusumlu ara ara oluyor. Ve simdilik hafta da 3 gun

O zaman en dogalina devam. Yani yuryuse belki ideal kiloya ulastiktan sonra spor birakilirsa bacaklarda normal hAline doner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…