4 Aylık kilo verme yarışması

Arkadaşlar çok teşekkür ederim motivasyon için. Daha önce 55 den 46 ya inmiştim 4 ayda, haftanın 5 günü spor ve sağlıklı beslenme ile. Sonrasında doğum olana kadar 6 yıl devam ettim bu şekilde yaşamaya, çocuktan sonra değiştim, hiç vakit olmuyordu, bir de çalışınca siz düşünün artık. Ama vakit yaratıcam. Sbeden beni de listeye eklersen evet çarşambaları bildirim yaparım, zaten sık tartılıyorum. Teşekkürler şimdiden.

Ekleyecegm canim hosgeldin aramiza hyirli olsun. Bende de bir cocuk var neyseki disarda calismiyrm zor gercekten Allah kolaylik versin calisan annelere

Hımm şimdi gordum canım teşekkürler , seni cok yoruyoruz guzelım ..
Yakamozz tebrıkler tatlım gerçekten hakettıgını düşünüyorum harikaydın gerçekten gecen ay , azmine helal olsun
guzelım artık fıstık gibi olmuşsundur emınım ona

Hepimiz hizla zayiflayalimda ben yorulmaya razıyımm bu ay 70 79 gurubuna talibim

senı cok pozıtıf gordum canım ınan bu dusunce ve heyecan bıle sana bu hafta en az 2 kılo kaybettırır bu hafta kaçamaksız ve doyarak zayıflıycagına emınım sen azımlısın ve cok guclusun
Çoooook teşekkür ederimmm tatliimm bu hafta yeminliyim en az 2 kilo kaybetmem gerekiyor ama ben bu hafta belki 2 buçukta kaybederim.ama.bir sonraki hafta hedef 1 bucuk olur.

Bu arada Umran + Su + File + Veronica kızlar tebrik ediyorum hepinizi iradenizden dolayı , maşallah hepinize , vallahi zayıflamak kesinlikle irade işi , herkes başaramıyor ..
teşekkürler canım ben hiç beklemiyordum açıkçası kesinlikle irade işi buna katılıyorum kafada bittimi bitiyor herşekilde canım ya

ben file76 su321 Y yakamozz veronika_nika sizleri de tebrik ederim maşallah kızlar darısı hepinizi başına inşallah

ben de yeme düzenime değiştirdim.Sabahları kahvaltım aynı olacak ama yumurtayı artık hafta da 3 gün yiyeceğim.öğlen ne yapabilirsem ekmeksiz yemeği deneyeceğim,akşamları salata yapıp içine ya ton balık yada haşlanmış tavuk göğsü biraz atıp 1 bardak ayran olacak.spora ve spora devam.bide yeşil çay mutlaka 2 bardak olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…