Oldu canim1.ciler belli oldumu Sbeden cim ?
Öğle yemegım : 1 porsıyon kıymalı patates yemegı , kucuk kase yoğurt + 1 dilim ekmek
Ekleyecegm canim hosgeldin aramiza hyirli olsun. Bende de bir cocuk var neyseki disarda calismiyrm zor gercekten Allah kolaylik versin calisan annelereArkadaşlar çok teşekkür ederim motivasyon için. Daha önce 55 den 46 ya inmiştim 4 ayda, haftanın 5 günü spor ve sağlıklı beslenme ile. Sonrasında doğum olana kadar 6 yıl devam ettim bu şekilde yaşamaya, çocuktan sonra değiştim, hiç vakit olmuyordu, bir de çalışınca siz düşünün artık. Ama vakit yaratıcam. Sbeden beni de listeye eklersen evet çarşambaları bildirim yaparım, zaten sık tartılıyorum. Teşekkürler şimdiden.
Hepimiz hizla zayiflayalimda ben yorulmaya razıyımmHımm şimdi gordum canım teşekkürler , seni cok yoruyoruz guzelım ..
Yakamozz tebrıkler tatlım gerçekten hakettıgını düşünüyorum harikaydın gerçekten gecen ay , azmine helal olsun
guzelım artık fıstık gibi olmuşsundur emınım ona
oyyyy kıyamam ben sana kıskanma kuzum hadi istersen rakibem ol kıyasına savaşalım
senı cok pozıtıf gordum canım ınan bu dusunce ve heyecan bıle sana bu hafta en az 2 kılo kaybettırır bu hafta kaçamaksız ve doyarak zayıflıycagına emınım sen azımlısın ve cok guclusun
Hepimiz hizla zayiflayalimda ben yorulmaya razıyımmbu ay 70 79 gurubuna talibim
Ayy insallah büyük olay olurDiger aya insallah bu gruba dalariz
Yaaa bak hayat sürprizlerle dolu tebrik ederimAnammmmm kendi grubundan 1. olmuşum ya ben
oyyyy kıyamam ben sana kıskanma kuzum hadi istersen rakibem ol kıyasına savaşalım
kesinlikle canım teşekkür ederim ay böyl eşeyler görünce iyice hevesleniyorum daha bi azimleniyorumYaaa bak hayat sürprizlerle dolu tebrik ederim
teşekkürler canım ben hiç beklemiyordum açıkçası kesinlikle irade işi buna katılıyorum kafada bittimi bitiyor herşekilde canım yaBu arada Umran + Su + File + Veronica kızlar tebrik ediyorum hepinizi iradenizden dolayı , maşallah hepinize , vallahi zayıflamak kesinlikle irade işi , herkes başaramıyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?