4 Aylık kilo verme yarışması

Tebrik ederim seni canım ne mutlu sana darısı başıma inşallah

Gunaydin kizlar cok mutluyum
Geçen hafta 64.0
Bu hafta 63.5

Gerci protein sonrasi daha dusuk bir rakam gormustum Ama su kaybiydi sanirim
Yillardir gormedigim kilolardayim
Hedefime kaldi 3.5 kilo
Hedefim 1 mayista korumaya gecmek
bitirdin sayılır tebrikler
tebrikler canım,inşallah haftaya bize de nasip olur 70 ler grubuna girmek nasip olur.

bitirdin sayılır tebrikler

tebrikler canım,inşallah haftaya bize de nasip olur 70 ler grubuna girmek nasip olur.
ınsallah canım kılo vermek gerçekten zorlu bı süreç herkese nasıp olur ınsallah herkes ıstedıgı kıloya düşer en kısa zamanda

Canım bitkin hıssediyorsan emziren anneler ıcın vitamınler var , Elevit pronatal ve dekavit pronatal , Decavit fiyat olarakta uygun , hemen hissedersin degisimi tatlım
Decavit gebeyken kullaniyordum canim halsizligimi kansizliga bagliyordum kanimda gayet iyi cikti hormonlarimda..belki cok emzirmekten olabilir kalsiyum eksikligi bitkinlik yapiyrsa kesin odur
supradynall day bunu bi arastiriyim :)

Ye Tabi canim yumurta gibisi var mi

Gunaydin kizlar cok mutluyum
Geçen hafta 64.0
Bu hafta 63.5

Gerci protein sonrasi daha dusuk bir rakam gormustum Ama su kaybiydi sanirim
Yillardir gormedigim kilolardayim
Hedefime kaldi 3.5 kilo
Hedefim 1 mayista korumaya gecmek
Tebrikler canim kilo azdikca 500 gram bile kayda deger . Peki 60 ta kalacak misin

Sabah 7 de
2 yk peynirli yumurta
domates 1ck bal
1 dl tt ekmek
Ara
1 sb tarçınlı sut
1 ceviz
öğle
2 kepçe lahana çorbası
1 kk mısır ekmegi
1 kare bitter
şimdilik böyle aksama balık olacak insallah

Sbeden canın biraz sikinti sabah yorum yazmadım ama şimdi iyisin galiba üzülme kendini motive et ve geri gel haftalik hedef belirle mantıklı olsun 2 kilo olmaz yem inde etmene gerek yok hedefin az altında olabilr yarısı bile olabilir Salma kendini yaa hadi topla kendini

Arkadaslar en güzeli kalıcı kilo vermek bunun içinde 1 yada 0.5 kilo vermek gerek haftada tabi hedef böyle olmalı ama 100 gr verdin o da kar aynı kaldın yine canın sıkma aldinsa geri dön bak ne hata yaptım ders al benim öğretmenliğim Tutu kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…