Tebrik ederim seni canım ne mutlu sana darısı başıma inşallahselam kızlar
kılo bıldırımı
gecen hafta 70,4
bu hafta 69,8
aslında pazartesı 70,9 gormustum 2 gun proteın agılıklı beslendim sonuç böyle oldu ve artık bende 60 lar grubundayım canlarım cok mutluyum
cok teşekkür ederım canım ınsallah canım engec 2 haftaya sende 78 lere dusersın tatlımTebrik ederim seni canım ne mutlu sana darısı başıma inşallah
bitirdin sayılır tebriklerGunaydin kizlar cok mutluyum
Geçen hafta 64.0
Bu hafta 63.5
Gerci protein sonrasi daha dusuk bir rakam gormustum Ama su kaybiydi sanirim
Yillardir gormedigim kilolardayim
Hedefime kaldi 3.5 kilo
Hedefim 1 mayista korumaya gecmek
tebrikler canım,inşallah haftaya bize de nasip olur 70 ler grubuna girmek nasip olur.selam kızlar
kılo bıldırımı
gecen hafta 70,4
bu hafta 69,8
aslında pazartesı 70,9 gormustum 2 gun proteın agılıklı beslendim sonuç böyle oldu ve artık bende 60 lar grubundayım canlarım cok mutluyum
ınsallah canım kılo vermek gerçekten zorlu bı süreç herkese nasıp olur ınsallah herkes ıstedıgı kıloya düşer en kısa zamandabitirdin sayılır tebrikler
tebrikler canım,inşallah haftaya bize de nasip olur 70 ler grubuna girmek nasip olur.
Decavit gebeyken kullaniyordum canim halsizligimi kansizliga bagliyordum kanimda gayet iyi cikti hormonlarimda..belki cok emzirmekten olabilir kalsiyum eksikligi bitkinlik yapiyrsa kesin odurCanım bitkin hıssediyorsan emziren anneler ıcın vitamınler var , Elevit pronatal ve dekavit pronatal , Decavit fiyat olarakta uygun , hemen hissedersin degisimi tatlım
supradynall day bunu bi arastiriyim :)bende vitamin kullanıyorum canım , gerçekten dinç enerjik oluyorum , dahada pozitif oluyor ınsan gereklı vıtamınlerı alınca , ben her gun degılde , 2-3 gunder bır 1 tane alıyorum, kesınlıkle faydasını gordum
hosgeldin canım senlede rakip olabilirim ihtiyacım vardaselam kızlar
kılo bıldırımı
gecen hafta 70,4
bu hafta 69,8
ya 3 gün kaldıAz kaldi az:)
Ye Tabi canim yumurta gibisi var miGünaydın kızlar ,
55,0 .. gecen haftadan ıyıyım ama 55 ın altınada dusmedım ... her neyse benım ıcın ıyı bır sonuç ,
teşekkür ederım kızlar , sabahları mıdem bulana bulana yedıgım 2. yumurtanın faydası oldu sanırım :)
Tebrikler canim kilo azdikca 500 gram bile kayda deger . Peki 60 ta kalacak misinGunaydin kizlar cok mutluyum
Geçen hafta 64.0
Bu hafta 63.5
Gerci protein sonrasi daha dusuk bir rakam gormustum Ama su kaybiydi sanirim
Yillardir gormedigim kilolardayim
Hedefime kaldi 3.5 kilo
Hedefim 1 mayista korumaya gecmek
50 inşallahHoşgeldin aramiza Hedef kilon kaç canim
Helal olsun sana senin bu ilerleyisine cok seviniyorum. insallah 80 lerden en kisa zamanda kurtulacaksinGecen haftaa 84.1
bu hafta 83.1
fark 1 kg
Aalinda 82 leri görürüm sanıyordum ama malum tuvalete cikamayinca
olur tabıkıde canım rakıp olalım daha zevklıhosgeldin canım senlede rakip olabilirim ihtiyacım varda
Hep yapiyorum canim.S beden sen niye hiç kilo bildirimi yapmıyon yada ben kaçırıyorum
eee şey tamam kabulm ü ettinolur tabıkıde canım rakıp olalım daha zevklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?