4 Aylık kilo verme yarışması

sbeden canım aslında sen gecen haftaya cok motıve başlamıştın ama regl gecıkmesı su tutmasına sebep oluyo bırde ılac kullanıyormuşsun kalıcı kılo degıldır onlar 2 günde proteın ağırlıklı beslenırsen 75 ı gorursun canım pes etmek yok sıfırdan başlıyormuş gıbı bugun basla canım

Decavit gebeyken kullaniyordum canim halsizligimi kansizliga bagliyordum kanimda gayet iyi cikti hormonlarimda..belki cok emzirmekten olabilir kalsiyum eksikligi bitkinlik yapiyrsa kesin odur

supradynall day bunu bi arastiriyim :)
evet canım mutlaka kullan , yararını goreceksın yalnız aksam yatmadan ıcmen lazım yoksa ıstah acıyor

Sbeden canım ben hamileyken kullanmaya başladım hiç bırakmadım hala kullanıyorum emzirmeyi bırakınca kullanmam artık elevit kullanıyorum her gece yatmadan içiyorum kesinlikle tavsiye. Ederim Bebeğin Gelişimi içinde çok iyi...
Canım doğum kontrol hapını bırakmakla çok iyi yapmışsın belliki seni pisikolojik olarak da etkilemiş...
Benim kızımda yaptığım Hatayı sen yapma kızım 1.5yaşına gelene kadar 74düm bi saldım 80 oldum sonra 85 ve Senelerdir 85de kaldım emzirmenide bi fırsat bil hemen toparlan canım ikinizde 3kilo aldık ama hemen geri verecez hadi tatlım başaralım

Evet tatlimm Bu bile fazla benim icin son kilolarim oldugu icin hep az az gitti
60 da korumaya gecicem boyum zaten 1.70
60 in alti cok zayif olurum canim hadi bilemedin 59
36 beden de tamamdir
Ay ne güzel benim boyumda 1.70 keşke senin kilona inebilsem canım manken gibisindir oh ne güzel

Canım 3 kılon kalmış sen cok azımlısın hemen gıder benımde 3 kg kaldı inşallah verırım . Tebrık edıyorum senı canım
Sen de vereceksin tabiki tatlim
Burada olduktan sonra nasil sa gidecekler
Azmin elinden hicbirsey kurtulmaz
Tabi bu kalici kilolar biraz zor gidecek ama olsun
1 mayista insallah hedefimizde olacagiz2

Canim toparlandim yine insallah bu sefer bozmam eğer haziranda en az 70 olmazsam benden beceriksiz pasif tembeli yok sizde duyun.inancindan dolayi tesekkur ederim bunlari duymak güzel evet o kadar.kilo verdim nedense acayip takildim ama gececek sizler sayesinde moral burdan aliniyo profil resmimde çok güzel demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…