evet kabul ettım tabıkı de haftaya hedefın kac canım:)))eee şey tamam kabulm ü ettin
Öyle hızlı gitmek yok 68.5 senin?evet kabul ettım tabıkı de haftaya hedefın kac canım:)))
ıyı yakalayım senı o zaman barııÖyle hızlı gitmek yok 68.5 senin?
ıyı dersler hocamSaat 2 de dersim var kızlar akşam yine takılırim
tebrıkler canım , harikasınselam kızlar
kılo bıldırımı
gecen hafta 70,4
bu hafta 69,8
aslında pazartesı 70,9 gormustum 2 gun proteın agılıklı beslendim sonuç böyle oldu ve artık bende 60 lar grubundayım canlarım cok mutluyum
evet canım mutlaka kullan , yararını goreceksın yalnız aksam yatmadan ıcmen lazım yoksa ıstah acıyorDecavit gebeyken kullaniyordum canim halsizligimi kansizliga bagliyordum kanimda gayet iyi cikti hormonlarimda..belki cok emzirmekten olabilir kalsiyum eksikligi bitkinlik yapiyrsa kesin odur
supradynall day bunu bi arastiriyim :)
teşekkür ederım canımtebrıkler canım , harikasın
Evet tatlimm Bu bile fazla benim icin son kilolarim oldugu icin hep az az gittiTebrikler canim kilo azdikca 500 gram bile kayda deger . Peki 60 ta kalacak misin
Sagol canim asil zorluk kisim simdi basliyor ama olsun donmek yokbitirdin sayılır tebrikler
tebrikler canım,inşallah haftaya bize de nasip olur 70 ler grubuna girmek nasip olur.
Canım 3 kılon kalmış sen cok azımlısın hemen gıder benımde 3 kg kaldı inşallah verırım . Tebrık edıyorum senı canımOkuldan erken cikinca esimle Kahvalti yaptim Ogle yemegim oldu
1 yumurta
Peynir
Salata
4 zeytin
2 kasik bulgur pilavi
Ay ne güzel benim boyumda 1.70 keşke senin kilona inebilsem canım manken gibisindir oh ne güzelEvet tatlimm Bu bile fazla benim icin son kilolarim oldugu icin hep az az gitti
60 da korumaya gecicem boyum zaten 1.70
60 in alti cok zayif olurum canim hadi bilemedin 59
36 beden de tamamdir
Sen de vereceksin tabiki tatlimCanım 3 kılon kalmış sen cok azımlısın hemen gıder benımde 3 kg kaldı inşallah verırım . Tebrık edıyorum senı canım
Canim toparlandim yine insallah bu sefer bozmam eğer haziranda en az 70 olmazsam benden beceriksiz pasif tembeli yok sizde duyun.inancindan dolayi tesekkur ederim bunlari duymak güzel evet o kadar.kilo verdim nedense acayip takildim ama gececek sizler sayesinde moral burdan aliniyoSbedeb ilk defa senı bu kadar umutsuz gordum , senkı 20 kg vermıssın canım , herkese kafa tutarsın , kullandığın ılacta sebep veremedın biliyorsun , ilacı bırakınca , pozitif dusuneceksın ve gıdecek kılolar emın ol canım .. Benım sana ınancım tam , 1-2 hafta gec versende ne olacakkı kaldığın yerden devam edersın ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?