Evet canım doğudayım görev dolayısıyla.Menun her zamanki gibi cok iyi yine
Neee kar mi ne guzel doysmadim ben bu kis kara
Doguda misin sen tatlim
Buralarda bitti gitti kar
Merhaba canım ,Selamün aleyküm kızlaarrr...
Öyle güzel kar yağıyor ki pamuk gibi ya.. Tabiki bu kar yürüyüşümü engelledi mi hayıırrrrr
Sabah 1 dilim ekmek, lor peyniri, maydanoz,domates.
Akşam fırında köfte( yağlı kağıtta yaptım yağsız olarak)
Sporum daaa
1 saat yürüyüş
100 sguat
15 dakika leslie.
Doğunun doğusu desem neresi aklına gelir:))Merhaba canım ,
ne guzel kar mı var :) biz kar olayına doyduk bu sene Istanbul da
sen nerede oturuyorsun canım ?
Benim aklima igdir gelir:)Doğunun doğusu desem neresi aklına gelir:))
Malatya ya fazla yagmamıs zaten casnım kara doyamamıs olman cok normal , annem de soyluyordu .Menun her zamanki gibi cok iyi yine
Neee kar mi ne guzel doysmadim ben bu kis kara
Doguda misin sen tatlim
Buralarda bitti gitti kar
HakkariBenim aklima igdir gelir:)
hımm benımde Van gelmıstı :)Hakkari
Yememe ve spora çok dikkat ediyorum ben de bugün adet oldum ya yarına nasıl bi sonuç gelir acaba
Yakınlaşmışsınhımm benımde Van gelmıstı :)
Aa :) turkiyenin en dogusunu dusundum ben o yuzden:)Hakkari
haklısın canım , aslında senın verilecek bir seyın kalmadı be tatlım , spor yapıp korusan yeterlı canımEve gittim geldim canim annemin dogum gunu icin. Bozdum haliyle:)
Yavas yavas eski duzene doncem dunku kahvaltim paylasilcak gibi degildi mesela:)
Birden duzelmek istemiyorum kendimi kisitlanmis gibi hissetmemek icin:)
Tabiki olacaksın allahın izniyle şüphem yok canım.Canim bende spora agirlik veriyorum artik
simdilik 30 dk kondisyon bisikleti
45 dk falanda yürüyüş yapiyorum. Emzirdigimicin asiri dikkat etmiyorum ama emzirmesem senin gibi 2 ogun va az az yerdim ve erken.
Onceden aksam 7.30 da sofraya oturup 8 da kalkiyordum. Simdi 6 dan once yeme isimi bitiriyorum. Sonrasinda ara ogun yapmiyorum. Bol bol su nane limon falan içiyorum. Gidecek bu kilolar. Bu ay sonunda 79 larda olacam insallah.
bırakma canım zaten bize cok desteksınTabiki olacaksın allahın izniyle şüphem yok canım.
Ben korumaya geçince de bırakmıcam burayı
Direkt doğu deyince burası akla geliyor ya:))Aa :) turkiyenin en dogusunu dusundum ben o yuzden:)
Direkt doğu deyince burası akla geliyor ya:))
Bide izmirliyim baya sert geçiş yapmışım sıcaktan soğuğa:)))
işte benim memleket.Benim aklima igdir gelir:)
Zaten okuldan gelip size yazmak için sabırsızlanıyorumbırakma canım zaten bize cok desteksın
Hazır buralara gelmişken batman da aklımda geleyim gezeyim diyorum.Bence de canim ben de batmandayim sana en yakin benim.
Kıyamam sana .. olsun her tecrube insana cok şey katarDirekt doğu deyince burası akla geliyor ya:))
Bide izmirliyim baya sert geçiş yapmışım sıcaktan soğuğa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?