ben aksam yemegını 7.30 dan once yıyemıyorum malesefCanim bende spora agirlik veriyorum artik
simdilik 30 dk kondisyon bisikleti
45 dk falanda yürüyüş yapiyorum. Emzirdigimicin asiri dikkat etmiyorum ama emzirmesem senin gibi 2 ogun va az az yerdim ve erken.
Onceden aksam 7.30 da sofraya oturup 8 da kalkiyordum. Simdi 6 dan once yeme isimi bitiriyorum. Sonrasinda ara ogun yapmiyorum. Bol bol su nane limon falan içiyorum. Gidecek bu kilolar. Bu ay sonunda 79 larda olacam insallah.
Hazır buralara gelmişken batman da aklımda geleyim gezeyim diyorum.
Ya rabbime bin şükür çok memnunum güzel düşünelim ki güzelliklerle karşılaşalımKıyamam sana .. olsun her tecrube insana cok şey katar
işte benim memleket.
Ben de urfa van bitlis tatvan mardin e gittim canım.Canim biz de oyle yaptik doguya gelmisken cevre illeri hep gezdik.
siirt mardin midyat urfa diyarbakir.
Yakin planimizda ise bitlis tatvan var.
batman gezilecek tarihi yeri olan bir yer Hasankeyf ee gelmisken mardin midyat kaçmaz zaten
Bende cok severimEvet canım doğudayım görev dolayısıyla.
Bu yıl pek kış görememiştik iyi oldu bu bayılıyorum kara ya
bu kadar emek verdim bu şişkinlik yüzünden kötü sonuç alırsam çok üzülürüm.Hay dostum yarin senin sonucu sabirsizliklar bekliyorum.
Evet canım sen de öğretmendin galibaBende cok severim
Ayrica sanirim meslektasiz
Ben de ilk 3 yilimda dogunun kucuk bir sehrindeydim
Guzel gunlerdi
Sana da basarilar canim
ben aksam yemegını 7.30 dan once yıyemıyorum malesef
bu gün baktım bu halsizlik geçecek gibi değil.ben kendimi toplayayım dedim kalktım 40 dk tempolu yürüdüm koşu bandında inanın açıldım.ama şiştikçe içiyorum balon gibi oldum desem yeridir.su içmeye bile korkuyorum.
Halsizlik uyku sorunu şişkinliğe spor birebir zatenbu gün baktım bu halsizlik geçecek gibi değil.ben kendimi toplayayım dedim kalktım 40 dk tempolu yürüdüm koşu bandında inanın açıldım.ama şiştikçe içiyorum balon gibi oldum desem yeridir.su içmeye bile korkuyorum.
bu kadar emek verdim bu şişkinlik yüzünden kötü sonuç alırsam çok üzülürüm.
bende 2yıl şırnakta kaldım büyük oğlum orada doğdu.diyarbekir harika gerçekten görmeye değer.Ben de urfa van bitlis tatvan mardin e gittim canım.
Diyarbakır var sırada.
Nedense antep ve diyarbakır a karşı çok merakım var.bende 2yıl şırnakta kaldım büyük oğlum orada doğdu.diyarbekir harika gerçekten görmeye değer.
eşin sabah 4 te gıdıyor degıl mı ? cunku cogu zaman yazıyorsun öğlenleri eşin evde oluyor beraber kahvaltı yapacagız diye , gece calısıyor heralde dıye dusunmustum canım , yanılmısımCanim benim esim 4 te ise gidiyor 7.30 da geliyor. Ben ondan once yiyorum beklemicem artik dedim.kabul etti garibim. O yerken bende sofraya oturup çocuklar a yediriyorum
almazsın canım merak etmebu kadar emek verdim bu şişkinlik yüzünden kötü sonuç alırsam çok üzülürüm.
bende gezmek istiyorum güneydoguyu , gezilecek cok yer varCanim biz de oyle yaptik doguya gelmisken cevre illeri hep gezdik.
siirt mardin midyat urfa diyarbakir.
Yakin planimizda ise bitlis tatvan var.
batman gezilecek tarihi yeri olan bir yer Hasankeyf ee gelmisken mardin midyat kaçmaz zaten
haklısın canım , güzel dusunünce guzel oluyor gercektenYa rabbime bin şükür çok memnunum güzel düşünelim ki güzelliklerle karşılaşalım
eşin sabah 4 te gıdıyor degıl mı ? cunku cogu zaman yazıyorsun öğlenleri eşin evde oluyor beraber kahvaltı yapacagız diye , gece calısıyor heralde dıye dusunmustum canım , yanılmısım
Tatlim inanmiyorum sende mi malatyalisinMalatya ya fazla yagmamıs zaten casnım kara doyamamıs olman cok normal , annem de soyluyordu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?