4 Aylık kilo verme yarışması

ben aksam yemegını 7.30 dan once yıyemıyorum malesef

Hazır buralara gelmişken batman da aklımda geleyim gezeyim diyorum.

Canim biz de oyle yaptik doguya gelmisken cevre illeri hep gezdik.
siirt mardin midyat urfa diyarbakir.
Yakin planimizda ise bitlis tatvan var.
batman gezilecek tarihi yeri olan bir yer Hasankeyf ee gelmisken mardin midyat kaçmaz zaten

bu gün baktım bu halsizlik geçecek gibi değil.ben kendimi toplayayım dedim kalktım 40 dk tempolu yürüdüm koşu bandında inanın açıldım.ama şiştikçe içiyorum balon gibi oldum desem yeridir.su içmeye bile korkuyorum.

batman gezilecek tarihi yeri olan bir yer Hasankeyf ee gelmisken mardin midyat kaçmaz zaten
Ben de urfa van bitlis tatvan mardin e gittim canım.
Diyarbakır var sırada.

Evet canım doğudayım görev dolayısıyla.
Bu yıl pek kış görememiştik iyi oldu bu bayılıyorum kara ya
Bende cok severim
Ayrica sanirim meslektasiz
Ben de ilk 3 yilimda dogunun kucuk bir sehrindeydim
Guzel gunlerdi
Sana da basarilar canim

ben aksam yemegını 7.30 dan once yıyemıyorum malesef

Canim benim esim 4 te ise gidiyor 7.30 da geliyor. Ben ondan once yiyorum beklemicem artik dedim.kabul etti garibim. O yerken bende sofraya oturup çocuklar a yediriyorum

Canim bu hafta senden sanki 79 u gorecek gibiyim

Halsizlik uyku sorunu şişkinliğe spor birebir zaten

Canim benim esim 4 te ise gidiyor 7.30 da geliyor. Ben ondan once yiyorum beklemicem artik dedim.kabul etti garibim. O yerken bende sofraya oturup çocuklar a yediriyorum
eşin sabah 4 te gıdıyor degıl mı ? cunku cogu zaman yazıyorsun öğlenleri eşin evde oluyor beraber kahvaltı yapacagız diye , gece calısıyor heralde dıye dusunmustum canım , yanılmısım

bende gezmek istiyorum güneydoguyu , gezilecek cok yer var

eşin sabah 4 te gıdıyor degıl mı ? cunku cogu zaman yazıyorsun öğlenleri eşin evde oluyor beraber kahvaltı yapacagız diye , gece calısıyor heralde dıye dusunmustum canım , yanılmısım

1 gun evde 1 gun gece de calisiyor. Aksam 4 te gidip sabah 6 da geliyor. Tabi aksam 7.30 da yemege geliyor tekrar ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…