evet canım Malatyalı yım ve Istanbul Ünv. baslayana kadar orada yasadım , annemler ve tüm akrabalarım hala orada , cok severim memleketimiTatlim inanmiyorum sende mi malatyalisin
Ayy Tatlim bende niye bu kadar isindim diyordum bundanmisevet canım Malatyalı yım ve Istanbul Ünv. baslayana kadar orada yasadım , annemler ve tüm akrabalarım hala orada , cok severim memleketimi
Öyle kolay olmuyor burasi dayanışma yeri degil mi moral motive icin bu topigi actim izin verde bende topigimden istifade edeyim. Yani burada dertlesmem kimseyi rahatsiz etmesin bu isler kolay değil herkesin ruh hali farkli kimisine kolay gelir kimisine zor aksama kadar 4 duvar arasindayim insan her türlü bunalım yasayabiliyor . Kalkmis dikkat edecen verecen kilo almissin filan diyorsun ayrica diyet yapmiyrm ben yorumlarim sıkmis seni anladim okuma bari bunlara ihtiyacim yok benim moral bozan yorumlar yazmayalim.canım o zaman dikkat edecen verecen hem zayıflamak istiyorum hem de 2,5 ay olmuş diyete başlayalı +2 kilo almışsın dost acı söylermiş (bir dost)
Sporu arttirmayi dusunuyorum bende canim:))haklısın canım , aslında senın verilecek bir seyın kalmadı be tatlım , spor yapıp korusan yeterlı canım
Evet baya sert olmus:) benimde baba tarafim igdirli:)Direkt doğu deyince burası akla geliyor ya:))
Bide izmirliyim baya sert geçiş yapmışım sıcaktan soğuğa:)))
baba tarafı ığdırsa sende ığdırlısın hemşerim.hiç geldinmi ığdıraSporu arttirmayi dusunuyorum bende canim:))
Evet baya sert olmus:) benimde baba tarafim igdirli:)
Babam bile gitmemis ki:) istanbulda dogup buyumus o dababa tarafı ığdırsa sende ığdırlısın hemşerim.hiç geldinmi ığdıra
Ben kiyafet bulurumda istemiyroum insan icine cikacak kadar var yeter simdilik. Ama bogaz tutmayla olmuyor bu is önce psikolojik. Benimde bu yaz sonu kardeşimin düğünü var başka da kardeşim yok zaten bari onun düğününe kadar zayiflayabilsemsbeden bende bu ara kiloyla ilgili sıkıntılar yasiyorm cnm bidahaki ay kaynımın dügünü var ama ben istedigim gibi bi kiyafet bulamiyorm
Cok gecmis olsun Allah sifanizi versin öksürükte varsa harap oluyorlar.Iyi aksamlar kizlar.. benim bebisin de atesi cikmaya basladim. 4 gun mucadele ettik ama yarin dr götüreceğim. Evim hastane gibi olduöksuruk aglamalar... kiyamiyorum onlara yaaa
sbedpost: 40007200 .!.:Cok gecmis olsun Allah sifanizi versin öksürükte varsa harap oluyorlar.
Gecmis olsun canim:/Iyi aksamlar kizlar.. benim bebisin de atesi cikmaya basladim. 4 gun mucadele ettik ama yarin dr götüreceğim. Evim hastane gibi olduöksuruk aglamalar... kiyamiyorum onlara yaaa
Gecmis olsun canim:/
Canim ben erzurumda 7 yil kaldim.dogubeyazit kars d.bakir midyat urfa hasankeyf harput hepsine gittik.ustelik karadeniz turu sahil boyu yaptik. Bi kac yer var gitmedigim doguda keske gitseydim pismanim.artik ikinci biraz buyusun gezmeye devam insallah.Canim biz de oyle yaptik doguya gelmisken cevre illeri hep gezdik.
siirt mardin midyat urfa diyarbakir.
Yakin planimizda ise bitlis tatvan var.
batman gezilecek tarihi yeri olan bir yer Hasankeyf ee gelmisken mardin midyat kaçmaz zaten
Canim cok iyi anliyorum seni kilo vermwk cok zor bir is bence.zaten bayagi vermissin masallah devami gelecwk emnim.yeter ki pozitif ol.bende cok zorlaniyorum bi alip hi vermekten motivasyon sifir.simdi bi de okulda benden zayif arkadaslar diyetisyene baslamislar moralim bozuk yani.ama birbirimizi destek olmaliyiz unuttma tatlim.Öyle kolay olmuyor burasi dayanışma yeri degil mi moral motive icin bu topigi actim izin verde bende topigimden istifade edeyim. Yani burada dertlesmem kimseyi rahatsiz etmesin bu isler kolay değil herkesin ruh hali farkli kimisine kolay gelir kimisine zor aksama kadar 4 duvar arasindayim insan her türlü bunalım yasayabiliyor . Kalkmis dikkat edecen verecen kilo almissin filan diyorsun ayrica diyet yapmiyrm ben yorumlarim sıkmis seni anladim okuma bari bunlara ihtiyacim yok benim moral bozan yorumlar yazmayalim.
Gecmis olsun canim.benimdw oyle kizim hala oksuruyor on gundur okula yollamiyorum ilac ta kullandi duzelmediEvet canim maalesef cok kötü öksuruyorlar. Öksürük le başladi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?