tebrıkler canım cok iyi benceGecen hafta 83.1
bu hafta 82.6
Fark 500 gr ama ben cokkk kacirdim bu hafta 3 gun de toparladım
Tebrikler canim cok iyi bir sonucHayirli mutlu gunler sizlerle olsun kizlar. Kilom 66.5 elhamdulillah. 1.400 gitmis bu hafta.
bana hiç öyle gelmedi ben şunu anladım o kadar bunaliyorsan bogazini tut ver gibi anladim ki bu anlama cikiyor. önemli değil artik dun kırıldım gecti buraya içini dökende hata.hem zayifladikca kiyafetim cogalir dolapta bir suru var ben yeni degil onlari istiyorum dahada zayiflayinca yeniGunaydun S bedencim , canım seni cok iyi anlıyorum , insan kilo alınca kıyafet filan almak ıstemıyor ama gercekten ben kılo verecegine ve kendini iyi hissedecegıne cok inanıyorum , Thomson da seni düşündüğü için öyle yazmıs canım 1-2 yenı kıyafet alırsan ve kılo verirsen kendini iyi hissedecegini düşündüğü için sanırım yanlıs anlamıssın , gercekten bazen yeni bir seyler aldıgımızda kendimizi iyi hissediyoruz , yani tamamen sana destek olmak ıcın yazmıs , okurken rahatsız oldugunu v.s dusunmuyorum , sanırım yanlıs anlamıssın , zaten yuzyuze olamayınca insanlar birbirlerini yanlıs anlayabiliyor canım ... Unutma kılolar sadece bir ayrıntı ve bu dunyaya bir kere geliyoruz , kılolar ıcın kendini uzmene degmez canım , onlar verip gidilecek seyler ama yasadıgımız günler bir daha gelmıyor malesef .. ıyı gecırmek lazım
demekki seni geçmişimGünaydın kızlar
57.8
Geçen haftalarda 56.9 U görmüştüm bu hafta içinde 58.3 ü de görmüştüm
Ama neler yedim neler
Reglden dolayı sanırım
Kızlar hedefim 55 yine bırakmıyorum devam edicem
Bugünden itibaren başlıyorum
Daha hızlı kilo veririm sanırım vücuduma baya şok yaşattım
sağol canım bende inanıyorum aslinda zaten baya verdim dediğin gibi bu iki ay durdu zorlu bir süreç kilo vermek Allah hepimizin yardımcısı olsun . Bazi zayiflar daha bi dert ediyor bir kiloyu :))Canim cok iyi anliyorum seni kilo vermwk cok zor bir is bence.zaten bayagi vermissin masallah devami gelecwk emnim.yeter ki pozitif ol.bende cok zorlaniyorum bi alip hi vermekten motivasyon sifir.simdi bi de okulda benden zayif arkadaslar diyetisyene baslamislar moralim bozuk yani.ama birbirimizi destek olmaliyiz unuttma tatlim.
57.8 im şuandemekki seni geçmişim
aaahhhhh aaaahhhhh rakibemmm bende sevinmiştim 58,3 ü anladım şimdi okuyunca gerçeği öğrendim57.8 im şuan
anlıyorum seni canım , buraya içini dokende hata olurmu , sıkıntılar paylasıldıkca dagılır , herkes sorununu burada paylasıyor bırtanem , kendine cok iyi bak canım ben onu yanlıs anlama kırılma dıye yazmıstım guzelım ... bogazını tut ver gıbı soyleyemez gercekten rejim işi ap ayrı bir sey once psikolojını hazırlamalısın , o konuda haklısın canımBana
bana hiç öyle gelmedi ben şunu anladım o kadar bunaliyorsan bogazini tut ver gibi anladim ki bu anlama cikiyor. önemli değil artik dun kırıldım gecti buraya içini dökende hata.hem zayifladikca kiyafetim cogalir dolapta bir suru var ben yeni degil onlari istiyorum dahada zayiflayinca yeni
neden son kilo bildirimin canım ?sbeden canım yazdıklarım içten ve dostçaydı umarım gaza gelir verirsin
son kilo bildirimim 64.9
herkes umarım sağlıklı bir şekilde istediği kiloya gelir
Eki Görüntüle 1459528 bu kahvaltim
Canim bu yarismada ki ilk kilonu yazarmisinkilom 51 son 1 kilo :))
700 gram gayet iyi canim.Canim bu yarismada ki ilk kilonu yazarmisingeçen hafta 75.1 bu hafta 74.4az ama napalım
67.6 kg
1 kg 200 gr vermisim,,
Bu arada kizlar pek.giremiyirorum artik 2 hafta daha boyle devam edicek.onumuzdeki hafta kg bildiriki yapicam.fakat sonraki hafta 1 nisanda kg bildirili yapamicam..kucuk.bir operasyom.gecirixem 31 martta annemde kalicam..1 hafta kadar geldikten sonra tekrar yazarik buraya sbeden arkadasim sakin cikarma.beni listeden
iyi bir sonucgünaydın kızlar
geçen haftaki kilom 59
bu haftaki kilomm 58,2
fark 800
senin masallahin var. Tebrik ederim2 haftalık sonuç:
81.500
bu gün:79.500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?