4 Aylık kilo verme yarışması

Gecmisi cok merak ediyorum
Cok yogunum. Ogleden sonra okuycam ins hepiniz kilo vermissinizdir canlarim

Günaydın kızlar
57.8
Geçen haftalarda 56.9 U görmüştüm bu hafta içinde 58.3 ü de görmüştüm
Ama neler yedim neler
Reglden dolayı sanırım
Kızlar hedefim 55 yine bırakmıyorum devam edicem
Bugünden itibaren başlıyorum
Daha hızlı kilo veririm sanırım vücuduma baya şok yaşattım

Gelelim kahvaltıma
Çavdar ekmeğinden tost
Domates
Salatalık
4 yeşil zeytin
Bi bardak çay

Bana
bana hiç öyle gelmedi ben şunu anladım o kadar bunaliyorsan bogazini tut ver gibi anladim ki bu anlama cikiyor. önemli değil artik dun kırıldım gecti buraya içini dökende hata.hem zayifladikca kiyafetim cogalir dolapta bir suru var ben yeni degil onlari istiyorum dahada zayiflayinca yeni

demekki seni geçmişim

sağol canım bende inanıyorum aslinda zaten baya verdim dediğin gibi bu iki ay durdu zorlu bir süreç kilo vermek Allah hepimizin yardımcısı olsun . Bazi zayiflar daha bi dert ediyor bir kiloyu :))

anlıyorum seni canım , buraya içini dokende hata olurmu , sıkıntılar paylasıldıkca dagılır , herkes sorununu burada paylasıyor bırtanem , kendine cok iyi bak canım ben onu yanlıs anlama kırılma dıye yazmıstım guzelım ... bogazını tut ver gıbı soyleyemez gercekten rejim işi ap ayrı bir sey once psikolojını hazırlamalısın , o konuda haklısın canım

selamlar menünüz çok güzel görünüyor ama yumurtaları görünce söylemeden geçmek istemedim çok kaynatınca etrafı yeşilleniyor transyağa dönüşüyormuş maalesef ve faydasız hale geliyormuş bu sebeple yeşillenmesine izin vermeden çıkarmak gerekli sudan

sbeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…