4 Aylık kilo verme yarışması

Günaydın kızlar;
Kilo bildirimi: 60,8 (+200 gram)
Bütün bi hafta dikkat etmedim son gün aklım başıma gelince böyle oldu maalesef.

67.6 kg
1 kg 200 gr vermisim,,
Bu arada kizlar pek.giremiyirorum artik 2 hafta daha boyle devam edicek.onumuzdeki hafta kg bildiriki yapicam.fakat sonraki hafta 1 nisanda kg bildirili yapamicam..kucuk.bir operasyom.gecirixem 31 martta annemde kalicam..1 hafta kadar geldikten sonra tekrar yazarik buraya sbeden arkadasim sakin cikarma.beni listeden

Ayy Tatlim bende niye bu kadar isindim diyordum bundanmis

Ben universiteyi de burda okudum
sadece 3 yilligina ciktim
Sonra evlendim hop yine burdayim
ayyy tatlim hemsehri olmamiza da ayrica sevindim
Kimbilir belki gorusuruz de birgun
Seacımmm , canım bende sana çok ısındım tatlımmm , şanslıymıssın canım bende aileme yakın oturmak isterdim , insan özellikle cocugu olduktan sonra gurbette olmanın zorlugunu farkediyor , ben eşimle üniversitede tanısıp , işe girip evlendim , dönemedim tabiki memleketime ama içten samimi insanını , evlerini ( geniş ferah evler ) kayısı bahcelerini , peynirini , yeşl biberini , bulgurlu koftelerini , emeksiz caddesini , Malatya lisesini , daha bir cok seyini cok seviyorum ve ozluyorum tatlım . Insanın memleketi gibisi yok .
Bu arada kopmazsak umarım kopmayız , tabikide goruselım tatlım , cok isterim ...

Gunaydun S bedencim , canım seni cok iyi anlıyorum , insan kilo alınca kıyafet filan almak ıstemıyor ama gercekten ben kılo verecegine ve kendini iyi hissedecegıne cok inanıyorum , Thomson da seni düşündüğü için öyle yazmıs canım 1-2 yenı kıyafet alırsan ve kılo verirsen kendini iyi hissedecegini düşündüğü için sanırım yanlıs anlamıssın , gercekten bazen yeni bir seyler aldıgımızda kendimizi iyi hissediyoruz , yani tamamen sana destek olmak ıcın yazmıs , okurken rahatsız oldugunu v.s dusunmuyorum , sanırım yanlıs anlamıssın , zaten yuzyuze olamayınca insanlar birbirlerini yanlıs anlayabiliyor canım ... Unutma kılolar sadece bir ayrıntı ve bu dunyaya bir kere geliyoruz , kılolar ıcın kendini uzmene degmez canım , onlar verip gidilecek seyler ama yasadıgımız günler bir daha gelmıyor malesef .. ıyı gecırmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…