2 haftalık sonuç:
81.500
bu gün:79.500
Seacımmm , canım bende sana çok ısındım tatlımmm , şanslıymıssın canım bende aileme yakın oturmak isterdim , insan özellikle cocugu olduktan sonra gurbette olmanın zorlugunu farkediyor , ben eşimle üniversitede tanısıp , işe girip evlendim , dönemedim tabiki memleketime ama içten samimi insanını , evlerini ( geniş ferah evler ) kayısı bahcelerini , peynirini , yeşl biberini , bulgurlu koftelerini , emeksiz caddesini , Malatya lisesini , daha bir cok seyini cok seviyorum ve ozluyorum tatlım . Insanın memleketi gibisi yok .Ayy Tatlim bende niye bu kadar isindim diyordum bundanmis
Ben universiteyi de burda okudum
sadece 3 yilligina ciktim
Sonra evlendim hop yine burdayim
ayyy tatlim hemsehri olmamiza da ayrica sevindim
Kimbilir belki gorusuruz de birgun
Gunaydun S bedencim , canım seni cok iyi anlıyorum , insan kilo alınca kıyafet filan almak ıstemıyor ama gercekten ben kılo verecegine ve kendini iyi hissedecegıne cok inanıyorum , Thomson da seni düşündüğü için öyle yazmıs canım 1-2 yenı kıyafet alırsan ve kılo verirsen kendini iyi hissedecegini düşündüğü için sanırım yanlıs anlamıssın , gercekten bazen yeni bir seyler aldıgımızda kendimizi iyi hissediyoruz , yani tamamen sana destek olmak ıcın yazmıs , okurken rahatsız oldugunu v.s dusunmuyorum , sanırım yanlıs anlamıssın , zaten yuzyuze olamayınca insanlar birbirlerini yanlıs anlayabiliyor canım ... Unutma kılolar sadece bir ayrıntı ve bu dunyaya bir kere geliyoruz , kılolar ıcın kendini uzmene degmez canım , onlar verip gidilecek seyler ama yasadıgımız günler bir daha gelmıyor malesef .. ıyı gecırmek lazımÖyle kolay olmuyor burasi dayanışma yeri degil mi moral motive icin bu topigi actim izin verde bende topigimden istifade edeyim. Yani burada dertlesmem kimseyi rahatsiz etmesin bu isler kolay değil herkesin ruh hali farkli kimisine kolay gelir kimisine zor aksama kadar 4 duvar arasindayim insan her türlü bunalım yasayabiliyor . Kalkmis dikkat edecen verecen kilo almissin filan diyorsun ayrica diyet yapmiyrm ben yorumlarim sıkmis seni anladim okuma bari bunlara ihtiyacim yok benim moral bozan yorumlar yazmayalim.
Masallah imrendim valla :)2 haftalık sonuç:
81.500
Tebrıkler tatlım , cok fazla hak ettinHayirli mutlu gunler sizlerle olsun kizlar. Kilom 66.5 elhamdulillah. 1.400 gitmis bu hafta.
tebrıkler tatşlım2 haftalık sonuç:
81.500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?