- 29 Kasım 2011
- 1.204
- 664
- 198
canım bende ya gece esım gec geldıgınde yada sabah erkenden..gunu ıs yaparak oldurmeyı sevmıyorumm canımmeline saglik canim. Ben bu ara motiveliyimya inan 100 gömleği bir anda utulerim o derece motiveyken iş yapmayi cok severim ama gece
Bende gece cayin yanina peynir :)kızlarr nerdesınızzz??
Iyi yapıyorsun canim . Canım sıkılıyor simdi esim pc de bende ne yapsamcanım bende ya gece esım gec geldıgınde yada sabah erkenden..gunu ıs yaparak oldurmeyı sevmıyorumm canımm
sende takıl kkya canımIyi yapıyorsun canim . Canım sıkılıyor simdi esim pc de bende ne yapsam
naptın nasıl gectı gunun canım??Iyi yapıyorsun canim . Canım sıkılıyor simdi esim pc de bende ne yapsam
sende takıl kkya canımbenımkıde survıvorı ızlıyoo..bendee kkdayım valla..
saat zaten 12 olmuş canımm..gun ıcınde yoruldun sanırım.Ay benim esim de gece de...
Çocukları uyuttum.ben de hemen yataga girerim
Tv de bisey sarmiyo . Mutfakta is cok aslinda orada oyalaniyim :) basimda agriyo arada ugrarImsende takıl kkya canımbenımkıde survıvorı ızlıyoo..bendee kkdayım valla..
Her zaman ki gibi bizim kizin nazlariylanaptın nasıl gectı gunun canım??
basın agrıyosa uyusana canımm..dınlenırsınn..sabah erken kalkarsan yaparsın mutfagıTv de bisey sarmiyo . Mutfakta is cok aslinda orada oyalaniyim :) basimda agriyo arada ugrarIm
limonlu su ıc bastırır canımm..sabah erken kalkk canımm erken kalkarsan gecede erkenden uykun gelırr uyursunn acıkmadan canımm..Her zaman ki gibi bizim kizin nazlariylaya sen ne yaptin bugun canim . Cok aciktim happyyy
Insallah canımmBen de çok heyecanlıyım çarşamba için hepimiz bol eksiler görürüz inşaallah:)
Hele ki ay sonu olunca daha bi heyecanlı oluyor
Her zaman ki gibi bizim kizin nazlariylaya sen ne yaptin bugun canim . Cok aciktim happyyy
ooo hayatımm bakk helee bakk 1 olcam dıyooInsallah canımmbelki yeni ayda ben 70 grup 1. Olurum
Bide ben baslayabilsem cnm jiliana süper oluck. Cok faydali olacaginin farkindayim ama düzen oturtamadm bi türlüKızlar bakıyorum motiveniz tavan:) çok sevindim adınıza, benimde bu ara bi yükseldi:)
jillianda 4. güne geçtim ve günde en az 1 saat spor yapıyorum.
bacaklarımın inceldiğini hissediyorum.
menülere de pek dikkat etmediğim için paylaşım yapmıyorum. ama sporla dengelediğim için yine de sıkılaşıyorum.
Baslamak degil de devamini getirmek zor canim ya 3 gun yapiyorum 2 gun ara vetiyorum hep o yuzden tam verim alamiyorum. Bu sefer kararliyim birakmicsm 30 gun boyunca:) aslinda gunde yarim saat her turlu ayirabiliriz istesek:)Bide ben baslayabilsem cnm jiliana süper oluck. Cok faydali olacaginin farkindayim ama düzen oturtamadm bi türlü
Hergün evimde olabilsm ayiririm da bi evdeyim bi kayinvalidemde o yüzdn süreklilik olmuyo malesfBaslamak degil de devamini getirmek zor canim ya 3 gun yapiyorum 2 gun ara vetiyorum hep o yuzden tam verim alamiyorum. Bu sefer kararliyim birakmicsm 30 gun boyunca:) aslinda gunde yarim saat her turlu ayirabiliriz istesek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?