Evet evinde olmayinca zor tabi:/ bi tek evinde oldugun gunlerde yapsan o bile kar aslinda canimHergün evimde olabilsm ayiririm da bi evdeyim bi kayinvalidemde o yüzdn süreklilik olmuyo malesf
Hayirli gunler fistiklaarrr... Okuldayim dersim bos da firsattan istifade size yazayim dedim. Iki dersim bos yuruyuse mi ciksam
Canim dogru soyluyor sunÇok iyi afiyet olsun hafif kahvlati asla kilo yapmaz :)
Hava guzelse harika olur BenceHayirli gunler fistiklaarrr... Okuldayim dersim bos da firsattan istifade size yazayim dedim. Iki dersim bos yuruyuse mi ciksam
Kesinlikle canimBen ekmegi uzun zamandir yemiyorum ama yasaklamadim kendime o bitterler kalori ama yaa o ufacik seyler zayiflamanin önüne geçiyor. Iyi aksamlar canim
Sen deyince yattim canim öyle siddetlendiki sana yazacaktim ona bile takatim kalmadibasın agrıyosa uyusana canımm..dınlenırsınn..sabah erken kalkarsan yaparsın mutfagı
Bende canim gün boyu azıcık yerdim aksamda iki ulker cikolatali gofret yeyip kendimi ödüllendirdim. Bu kadar da olsun derdim ama zayiflamama hep engel olurdu artik inatlasmayip kabul ediyorum :)Kesinlikle canim
1 haftalik emegimin 1 dilim pizzayla yada krakerle gittigini bilirim
Bazen oluyor malesef canım bi rehavete kapılıyor insan. Kanmayalım o sözlere hedefi bi tutturalım önce.Gunaydin kizlar
Dun aksam yemegim
Yogurtlu karnabahar Bolca
3 kasik bulgur pilavi
Kahvaltim
2 dlm ekmege tost
Beyazcay
Bende tekrar yuruyuslere basliycam bugun
Cok rahatladim herkes iyisin dedikce
Bu isin sonu hayir degil toparlaniyorum
Ben de yapıyordum eskiden onu.Bende canim gün boyu azıcık yerdim aksamda iki ulker cikolatali gofret yeyip kendimi ödüllendirdim. Bu kadar da olsun derdim ama zayiflamama hep engel olurdu artik inatlasmayip kabul ediyorum :)
sen deyince erkenden yattım canım öyle şiddetlenmiştiki ağrım. bugün bi yazamadım doğru dürüst tlfndn chromo sürekli kapanıyo bugün anca nir msj yazabildim sanırım pc başınada yeni oturdum gün boyu iş yaptım akşam marketleri gezdm nabız yokladımbasın agrıyosa uyusana canımm..dınlenırsınn..sabah erken kalkarsan yaparsın mutfagı
daha yeni okuyorum geçmişten başladım canım. ne güzel orada çevren varmış. yaşıt bulmakta zor. bende yok hiç arakadş bi komşu var o kadarbende bı ara komsuma gectımm kahveye..eve geldım arkadaşım ugradu ne zamandır gorusmemıstık sohbett muhabbett..esım geldı markete gectık alısverıse..yemektı masayı kur kaldır camasır yıka as..cay kahve faslı derken bu saat olduu canımm
teşekkür ederim şekerimooo hayatımm bakk helee bakk 1 olcam dıyooınsallah canım benımm..bende ınanıyorum sana bu haftaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?