4 Aylık kilo verme yarışması

Hiiii seni gidi senii sende iyi planladin herseyi nisanlina birlikte alisveris keyfinide yasatacaksin..nisanlinin yerinde olsam azminden basarindan dolayi sana daha bi hayran kalirdim.guclu insanlari seviyorum.
Ben de severim güçlü azimli insanı.
Çok da hırslıyımdır ama bu hırsımı bu zamana kadar niye kullanmadım bilmem

Kizlar selam nasilsiniz ben pek iyi degilim iş hayatim cok yorucu cok yogun psikolojim yerlerde bunalimdayim eşim mayista 3 gunlugune tatile gidelim diyor ben ne giyecegim bilmiyorum sanirim hic birsey giyemeyecegim icin gitmeyecem internetim yok evde giremiyorum ama yarin gece netim yenileniyor telimin de neti bitti su tebrikler 99 dan nasil harika bir sekilde 61lere dustun bravo gercekten sporun harika yediklerin harika zayiflayinca vucudun guzel oldumu sanki ben zayiflasamda vucudum cok guzel olmayacak catlak selulit vs en cok merak ettiklerim tartilmaya yuzum bile yok cok uzgunum mutsuzm skldkca mutsuz oldukca yemek yeme istegim oluyor :-(

sabah 1bardak ılık su 2 kuru kaysı
kahvaltı 1haşlama yumurta
1dl peynir
6zeytin
domates,salatalık,yeşillik
açık çay
öğlen:menemen
bol salata
ara:sütlü kahve
akşam:sebze yemeği
yoğurt
su 2.5 lt
spor:40 dk koşu bandı

Tatlım bu senin için büyük fırsat kilo fazla olduğu için tatile kadar rahat 5 kg verirsin ki bu da 1 2 beden incelme demek.
İnan çok çok güzel oluyor tatlım yani benim iç bacakta biraz sarkma oldu başka da bi sorunum olmadı onu da halletcem ama.
Aynanın karşısındayım sürekli kendime baktıkça bakasım geliyor.
Eskiden yolda yürürken vitrinlere bile bakmazdım camda kendimi görcem diye.

Kızlar ben sık sık giremiyorum artık malum kaynanamlar bende....
Öğlen

Müsli (ama dozunu biraz kaçırdım )

Akşam

4kaşık nohut
2kaşıl pilav
Salata

Çayın yanında 1tane lokum biraz Fıstık

Yarın daha dikkatli olacam kızlar söz
Hepinizi öpüyorum iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…