4 Aylık kilo verme yarışması

76 dan kurtuldum diye kendime ödül verdim arka sokaktan bir badi ve bir ev terligi aldim geldim 68 li kilolarda daha rahat olur kucuk beden aldim. Her giden kiloda küçük beden bişeyler aalacam az daha zayifliyim carsiyi bi kurcaliyim basit ve hoş

Eklentiler

• BeautyPlus_20150409151429_fast-1-1.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 84
Hayırlı güzel günlerde giy canım benim.
68 olunca da aynı kıyafetle çekil bak fark mükemmel olacak

cok tesekkürler bu defa kesin kararliyim ben 2 haftadir diyetteyim 154 boyum 63 kilodayim neler yapilmasi gerektigini anlatirsan sevinirim canim
aramıza hosgeldin canım. Her carsamba kilo bildirimi yapiyoruz. Onun disinda burada muhabbet sohbet motive olmaya calisiyoruz. Herkez sicak burada :) günlük menu bildirimi yaparsanda okumuş oluruz en azından. Hedef kilonu da yazar mısın. .listeye yazacağım

cok mutlu oldum harikkaaa47 kilo olmak istiyorum temmuza kadar insallahh

cok mutlu oldum harikkaaa47 kilo olmak istiyorum temmuza kadar insallahh
Wawww senij yolunda uzunmuş. Benim hedefim 54. Kilom 75 . En fazla 105 görmüştüm doğumda . Vermen gereken 16 kilo kaldi. Benimde 20 kaldi .bi zamanlar 50 idi simdi 20 az geliyor

Wawww senij yolunda uzunmuş. Benim hedefim 54. Kilom 75 . En fazla 105 görmüştüm doğumda
azimle basaririz bugün 1 dilim kepek ekmegi 1 bardak ayran ictim maydanoz ve limon kürünü ictigim icin istahim yok denecek kadar az onuda gücsüz kalmamak icin yedim günde 45 dakika eliptik bisiklet yapiyorum ama süper bir alet selülitlerim gözle görülür derecede azaldi sok oldum

Hoş geldin canım aramıza

Sadece bu kadar miiii . Ama kaslarin gider yağ gitmez aman biraz daha ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…