4 Aylık kilo verme yarışması

ye yeee ömrünün sonuna kadar böyle mi olacak. bende bu ara kilo verme çalışmalarından dolayı cidden baya az yiyorum. dün yatsıyı kılarken midem o kadar boştuki süreleri okurken midemin yapıştığını hissedyrdm olmadıda arada 2 bardak su içtim bir kaşıkta bulgur pilavı devam ettim . bizim içinde sendeki zorluk geçerli zayıflayanlar kolay zayıflamıyor ama sonu güzel oluyor. dün diyorum ki sbeden psikolojkmn çöktün ya zayıflama sevdasından vazgeç yada sus devam et savaş. dün kilonu yazmalıydın yüzleşmelydn. kendine yazık etme topla kendini

kahvaltı: küçük tabakla domates soslu patates kızartması ve mercimekli bulgur pilavı 3 tuzlu kurabiye
ara: elma
ikindi: 1 lahmacun bir kase cacık
ara: 2 bardak sütlü kahve

son bu kadar olacak inşallah. bu arada hala regl olmadım oda olsun süper olur

Selamün aleyküm güzel bayanlar...
Sabah 1 yumurta, domates salatalık, biraz da peynir.
Akşam Tavuk baget haşlama ve yoğurt.
Yine iki öğün oldu bugün yaa afff
Ben ne zaman tavuk yesem ertesi gün illa ki 200 300 eksi çıkıyorum bakalım yarın nasıl olacak
Sporum daaa
100 sguat
30 dakika yürüyüş
30 dakika leslie

Merhaba kızlar ,
Sabah 2 dılım ekmek , bıraz peynır , bol yesıllık
ogle : patlıcan yemegı az mıktarda + 1 dfılım kepek ekmegı + salata
aksam : ton balıklı salata yemegı düşünüyorum ...

Tavuk bageti 1 tane mi yedin yoksa

Tavuk bageti 1 tane mi yedin yoksa

Merhaba kızlar ,
Sabah 2 dılım ekmek , bıraz peynır , bol yesıllık
ogle : patlıcan yemegı az mıktarda + 1 dfılım kepek ekmegı + salata
aksam : ton balıklı salata yemegı düşünüyorum ...
Sana da merhaba canim. Bugun patlicanli türlü yemeği yapacam. Ama ben sabah yicem.Kilo almayim diye . Bu arada Esim aksamlari sende ye oyle olur mu filan hep davet ediyor vicdanen rahatsiz oluyor. Bende bugüne kadar yedimde ne oldu diyorum sana afiyet olsun ben kararliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…