4 Aylık kilo verme yarışması

Selam kızlar kahvaltı geç yapınca 5de akşam yemeğimi yedim
1kase mercimek yemeği
2küçük kuru biber Dolması
Salata yoğurt
Şimdi
1portakal yedim

Geldim canım. Bırakmadım artık yavaş gidiyor ama pes yok
Merak etme sen ben hep buralardayım canım
oyy canim benim emeğiniz büyük motive etme açısından başarıyı elde edeceksiniz.
Aynen canım tek kalsam bile menü bildirimi yapıcam bende çok iyi gidiyorum inanıyorum 4ayın sonunda hedefime ulaşıcam bizde beraber yazarız canım neyapak
bende varim

Ayy yürüyüş yapanlara feci özeniyorum hayran hayran bakıyorum oğluşum var benim 4 yaşında burda kimsemde yok yapa yalnızım
Akşama kadar evde oturuyoruz
aynı şehirde olsaydık baharda sıkça yürürdük

Şimdi kızımla ilgilenmeliyim birazdan tekrar girerim
kızın kaç yaşında tek çocuk mu

YaKaMoZz-z N naz5403 o zaman ben az yedigimi zannediyormusum :) tamam bayanlar biraz daha dikkat ediyorum canlarim tesekkurler
az yediğini zannetmek çok tehlikeli bir zamanlar ben hep öyleydim

kimse yok diye canınız sıkılmasın siz tam gaz devam edin,herkesin kendine göre bir işi vardır,yakında yeniden canlanır inşallah,topiğin canlanması bize bağlı
sınavın nasil geçti

Arkadaslar siz sinirlenince uzulunce vs yemek yeme atistirma duygunuzu nasil batriyosunuz. Ben hiç yapamiyorum da
daha fazla üzülmemek icin gevsemiyorum daha da hirslaniyorum.önceden sinirlenince değilde canim sıkıldıkca yerdim sonra da pişman olurdum canımın sıkıntısı 2 ye katlanırdı.üzülünce keyfim yokken kesiliyorum yiyemiyorum
Kremsantide cok mu kalori vardir acaba bugun 2dilim yedim. Kendim yaptigim icin yedim . boyle seyleri bilmiyorum da yeni yeni ogreniyorum psta yemek vs.
Goz gorunce dayanmak zor
bende bugün bir sürü pasta malzemesi aldım çikolata soslarına kadar . Hatta süsleme aparatına kadar.bende gelistirmeye çalışıyorum pek bilmiyorum Eşimizinde çocuklarimizinda cani var onlarda bizle diyete girmek zorunda değil. bizimde gözümüz çıkmasın sabah yiyebiliriz normal ölçüde ama ara sıra

kola olmasa iyiydi canim yaa ona asla yer vermemelisin onun yerine insan bi sey yer

Hoşgeldin canım...
Senin sayende canım ben senin yarışmana Katılmak için üye oldum çok da iyi gidiyo şükür sana ayrıca teşekkür ederim...
Benim 2tane Çocuğum var kızım 6yaşunda oğlum 1yaşında canım

iradeli olmanız çok guzel yaa
Evet artık gerçekten bıktım istediğim gibi giyinememekten sürekli bigün zayıflıcam deyip becerememekten insanların zavallı dercesine bakmalarından ...,,,,,. Daha say say bitmez eee artık irade Şart artık mutlu olmak istiyorum

Hoşgeldin kırmızıbalık nasıl geçti Sınavın?
Sen gelir gelmez topiğin havası değişti bile

Evet hanımlar misafirlerim geldi bana kolay gelsin
Bugünkü menüden pişmanım ya hemen +200
Yansıdı tartıya :-(
Yarın çok sıkı olucam en ufak kaçamak bile olmayacak tutucam boğazımı
Bugünümün Acısını Yarından çıkarıcam inşallah

Canim harika sin
SPor candir
Sporle 3 kilo verirsin ama 5 kilo vermis gibi gorunursun darisi bana ins
bende artık başlayacagim.etlerim cok yumusadi kilo vermekten ve zayifladigim fazla belli olmuyor. Sıkılaşma hareketlerine baslayacagim

MEYVE HAKKI 1 AD OLMASINA RAĞMEN 4. MEYVEYI EDIM
neden keşke sabretseydin. Ben günlerdir aclik duygusuna sabrediyorum. Genelde midem aç hissettiriyor işin enteresan yanı yedigimde daha cok kaziniyo. Sabirla küçülmesini bekliyorim

bu hafta bana birşey oldu diyetime uyamıyorum.+ yı görecem bu hafta galiba.kendimle mücadele halindeyim.bana da moral verin.
soyun aynaya bak sana motive olur canim.ben öyle yapiyordum

Mükemmel bir yazı olmuş. Çok güzel değinmişsin . Bize ne olduysa anlık keyflerden oldu şimdide anliklar yuzunden full mücadele içindeyiz.
yok daha önce o hataya çok düştüm ve bıraktım ama bu defa düştüğüm yerden kalkıp yürümeye devamdiyorum.başka türlü olmayaak çünkü.
bizde çok düştük pes yok kalkacaz devam edecez

Merhaba kızlar , ben ne yasadım biliyormusunuz ? arkadaşımla Taksime gittiğim zaman çok kilolu donemımde , restoranda oturuyoruz , arkadaşımda bayağı zayıf , yemeğimizi sipariş ettik oturuyoruz , garson masaya ekmek getirdi , bana şakayla karışık dediki ama hanfendi bu sizin için değil diğer hanfendi yiyebilir ben günün geri kalanını hatırlamıyorum ınanın , arkadaşımla ne konuştum , ne oldu , gece nasıl bitti bilmiyorum , o kadar üzülmüştüm , yalnız dengesiz insan çok gerçekten

Günaydın kızlar uyanınca 1kuru incir ve bir bardak su hem süt olsun hemde Kabızlık sorunu yaşamayayım diye birazdan kahvaltımı yapar yazarım canlar

Gunaydın kızlar ,
Hafta sonu kızkardesime gittim şehir dışı orada kaldık kaçırdım , pazar gunu gelince toparladım ama umarım iş işten gecmemıstır , zaten gramla veriyorum onu da kıloylşa alırsam cok uzulurum , 2 haftadır hıc bozmamıştım
Bu sabah : 2 dilim ekmek , 1 dılım peynır , 3 dal marul

Günaydın kızlar!!!
sınav maratonum geçti
artık burdayım,spora başlıyorum
diyete aynen devam
sabah: sütlü kahvemi içtim
,suyumu içtim,1 tane incir yedim
kahvaltı daha yapmadım yediklerimi günlük aktivitelerimi yapınca yazarım

Kızlar günaydın
2 dilim kepekli ekmek
1 tane yaşlanmış yumurta
1 dilim peynir
4 tane zeytin
1 fincan yeşil çay
Bu hafta umutluyum kızlar güzel gidiyor :)

GÜNAYDIN KIZLAR HOŞGELDİN KIRMIZIBALIKKAÇ HADİ GEÇMİ OLSUN
BUGÜNDEN İTİBAREN ÇOK DİKKAT ETMEYE BAŞLIYORUM ARTIK KIZIMIN DOĞUM GÜNÜ YAKLAŞIYOR İDEAL KİLOMA GİRMEM LAZIM O GÜNE KADAR TAM 8 HAFTA VAR NÜMDE İNŞALLAHB VERİRİM KIZLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…