- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Çok yedim ya yarın telafi ederim
Neyaptın tatlım heleki fasfod neyapacan artık olan olmuş telafi edecendun nişanlımın komplosuyla mcdonalddan acılı tavuk menusunu yedim hem de buyuk seçim( çok pişmanım (
iradeli olmanız çok guzel yaaKızlar şuanda eşimle çay içiyoruz ama yanında çerezler bisküviler var ama ben yemicem 1kuru incir yedim şekersiz çay içerim yeter
Geldim canım. Bırakmadım artık yavaş gidiyor ama pes yokArkadaşlar ayın 24-25 inde aöf sınavlarım var. Çarşambagünü kilo bildirimlerinizieksiksiz yapınız. Motivenizidüşürmeyiniz. 26 sında tekrar sizlerleyim. Geri geldiğimdesizleri canlı ve başarılı görmek istiyorum.
26 sında bekliyoruz seni başarılar şimdiden
Diyeti Bırakma ama
Merak etme sen ben hep buralardayım canım
bende varimAynen canım tek kalsam bile menü bildirimi yapıcam bende çok iyi gidiyorum inanıyorum 4ayın sonunda hedefime ulaşıcam bizde beraber yazarız canım neyapak
aynı şehirde olsaydık baharda sıkça yürürdükAyy yürüyüş yapanlara feci özeniyorum hayran hayran bakıyorum oğluşum var benim 4 yaşında burda kimsemde yok yapa yalnızım
Akşama kadar evde oturuyoruz
kızın kaç yaşında tek çocuk muŞimdi kızımla ilgilenmeliyim birazdan tekrar girerim
az yediğini zannetmek çok tehlikeli bir zamanlar ben hep öyleydimYaKaMoZz-z N naz5403 o zaman ben az yedigimi zannediyormusum :) tamam bayanlar biraz daha dikkat ediyorum canlarim tesekkurler
kimse yok diye canınız sıkılmasın siz tam gaz devam edin,herkesin kendine göre bir işi vardır,yakında yeniden canlanır inşallah,topiğin canlanması bize bağlı
daha fazla üzülmemek icin gevsemiyorum daha da hirslaniyorum.önceden sinirlenince değilde canim sıkıldıkca yerdim sonra da pişman olurdum canımın sıkıntısı 2 ye katlanırdı.üzülünce keyfim yokken kesiliyorum yiyemiyorumArkadaslar siz sinirlenince uzulunce vs yemek yeme atistirma duygunuzu nasil batriyosunuz. Ben hiç yapamiyorum da
bende bugün bir sürü pasta malzemesi aldım çikolata soslarına kadar . Hatta süsleme aparatına kadar.bende gelistirmeye çalışıyorum pek bilmiyorum Eşimizinde çocuklarimizinda cani var onlarda bizle diyete girmek zorunda değil. bizimde gözümüz çıkmasın sabah yiyebiliriz normal ölçüde ama ara sıraKremsantide cok mu kalori vardir acababugun 2dilim yedim. Kendim yaptigim icin yedim . boyle seyleri bilmiyorum da yeni yeni ogreniyorum psta yemek vs.
Goz gorunce dayanmak zor
kola olmasa iyiydi canim yaa ona asla yer vermemelisin onun yerine insan bi sey yerSlm kızlar yemeğimi dışarda yedim 18.15 te
Yarım kepçe mercimek Çorbası
Yarım içli köfte
Bi küçük kuru Patlıcan Dolması
Bi porsiyon tavuk Şiş
Iki Kaşık çoban salata
Bi Kaşık patates püresi
Bi bardak kola
Çok olmuş ya az az yedim ama fazla olmuş
Bugün pazar izni diyelim
Hoşgeldin canım...Geldim canım. Bırakmadım artık yavaş gidiyor ama pes yok
oyy canim benim emeğiniz büyük motive etme açısından başarıyı elde edeceksiniz.
bende varim
aynı şehirde olsaydık baharda sıkça yürürdük
kızın kaç yaşında tek çocuk mu
Evet artık gerçekten bıktım istediğim gibi giyinememekten sürekli bigün zayıflıcam deyip becerememekten insanların zavallı dercesine bakmalarından ...,,,,,. Daha say say bitmez eee artık irade Şart artık mutlu olmak istiyorumiradeli olmanız çok guzel yaa
bende artık başlayacagim.etlerim cok yumusadi kilo vermekten ve zayifladigim fazla belli olmuyor. Sıkılaşma hareketlerine baslayacagimCanim harika sin
SPor candir
Sporle 3 kilo verirsin ama 5 kilo vermis gibi gorunursun darisi bana ins
neden keşke sabretseydin. Ben günlerdir aclik duygusuna sabrediyorum. Genelde midem aç hissettiriyor işin enteresan yanı yedigimde daha cok kaziniyo. Sabirla küçülmesini bekliyorimMEYVE HAKKI 1 AD OLMASINA RAĞMEN 4. MEYVEYI EDIM
soyun aynaya bak sana motive olur canim.ben öyle yapiyordumbu hafta bana birşey oldu diyetime uyamıyorum.+ yı görecem bu hafta galiba.kendimle mücadele halindeyim.bana da moral verin.
Mükemmel bir yazı olmuş. Çok güzel değinmişsin . Bize ne olduysa anlık keyflerden oldu şimdide anliklar yuzunden full mücadele içindeyiz.Tatlım tatlım Baharı düşün incecik gireceksin yağlarını kapatmak için kat kay giymek zorunda kalmayacaksın yapabilirsin bizden bi eksiğin yok seninde geçen akşam pastayla savaştım resmen onu yemek bana hiç birşey kazandırmayacaktı bi saat sonra tadını unutacağım pişmanlığım olacaktı ve yemedim sadece çatalın ucuyla tadına baktım
Yiyecekler biryere gitmiyor her zaman varlar
Peki ya biz? Zaman geriye alınmıyor maalesef
Bedenimize zarar vermeyelim kendi elimizle zarar veriyoruz bedenimize, ruhumuza, benliğimize herşeyimize...
Bunu yapmayalım kendimize hayat yemekten ibaret değil mutluluğumuzu çalmayalım anlık istekler için
Hadi toparlan BAŞARABİLİRSİN, başarabiliriz!
bizde çok düştük pes yok kalkacaz devam edecezyok daha önce o hataya çok düştüm ve bıraktım ama bu defa düştüğüm yerden kalkıp yürümeye devamdiyorum.başka türlü olmayaak çünkü.
Merhaba kızlar , ben ne yasadım biliyormusunuz ? arkadaşımla Taksime gittiğim zaman çok kilolu donemımde , restoranda oturuyoruz , arkadaşımda bayağı zayıf , yemeğimizi sipariş ettik oturuyoruz , garson masaya ekmek getirdi , bana şakayla karışık dediki ama hanfendi bu sizin için değil diğer hanfendi yiyebilir ben günün geri kalanını hatırlamıyorum ınanın , arkadaşımla ne konuştum , ne oldu , gece nasıl bitti bilmiyorum , o kadar üzülmüştüm , yalnız dengesiz insan çok gerçektenüzülme canım ben geçen hafta verdiğimin üzerine 200 gr ekledim birde alarak.ama hatamı farkettim.bugün akapunktura gittim.dönüşte metrodaydık. tam kilolardan konuşuyorduk.arkadaşım beni motive etmeye çalışıyordu.durakta birden arkadan bir bağırtı koptu.yaşlı ve biraz kilolu bir teyze kapıdan çıkmaya çalışırken önündeki adam sinirlenmiş bağırmaya başladı.'az yede zayıfla,...nü kaldıramıyorsun,sen de erken kalk ,son anda çıkmaya çalışıyorsun.....'muhabbet biraz uzuyor.arkadaşıma döndüm tamam dedim ,motive oldum.bir daha kimseye kendimi yargılatmayacağım.beni kilomdan vuramayacaklar.memlekete gidiyorum cumartesi sabahı.ancak devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?